مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
سقط جنین یک فرایند خطرزا برای مادر است

سقط جنین یک فرایند خطرزا برای مادر است

  • کد خبر: ۲۹۸۸۰۷
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۸
جراح و متخصص زنان و زایمان و فوق‌تخصص انکولوژی زنان گفت: سقط جنین یک فرایند خطرزا است و صددرصد ایمن نیست و حتی اگر در شرایط بسیار مطلوب هم انجام شود، باز می‌تواند خطرات و عوارض جدی برای سلامت و حیات مادر داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اعظم سادات موسوی بیان کرد: بهترین راه پیشگیری از آن این است که از حاملگی‌های ناخواسته به بهترین وجه جلوگیری شود که منجر به سقط جنین حتی در شرایط مطلوب نشود. چراکه سقط هم ممکن است باعث افزایش میزان مرگ و میر مادران به طور بالقوه شود و هم می‌تواند عوارض متعددی برای سلامت مادر داشته باشد.

این متخصص زنان و زایمان با بیان اینکه هرچقدر سن بارداری بالاتر باشد، عوارض ناشی از سقط جنین جدی‌تر و مهم‌تر می‌شود. البته عوارض سقط در ماه‌های آخر بارداری بسیار بیشتر و جدی‌تر است، اضافه کرد: سقط‌های دیررس یعنی بعد از هفته هشتم یا سه ماهه دوم بارداری بسیار خطرناک و گاهی جبران‌ناپذیر است؛ عوارضی شامل صدمه دیدن دستگاه تناسلی زن، خون‌ریزی زیاد، پاره شدن رحم، عفونت لوله‌های رحمی، عفونت دستگاه تناسلی و عفونت لگن که گاهی منجر به انسداد لوله‌ها و چسبندگی‌های لگنی می‌شود و می‌تواند منجر به ناباروری همیشگی زن شود. البته سقط حتی در ماه‌های اول بارداری هم سِیف و ایمن نیست.

به گفته وی، آمبولی و اختلالات ناشی از آن که در سیستم قلبی و عروقی فرد اتفاق می‌افتد هم یکی دیگر از عوارض زودرس در سقط جنین است. البته صددرصد سقط‌ها با عوارض شدید همراه نیستند.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.