سلیمی: معضل زنان خیابانی با کمک بانوان فعال اجتماعی حل خواهد شد  استفاده از ترکیب لیمو و جوش شیرین برای تمیز کردن ظروف مسی اهدای زمین رایگان به خانواده‌های دارای ۴ فرزند در سال آینده فعالیت ۱۴۵۰ بانوی مددکار در کشور ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی های مادران شهدا | مادر شهید عبدالناصر جواهری بهروزآذر: برای عبور از بحران‌ها باید از توانمندی زنان استفاده حداکثری کرد تأکید رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد بر ارتباط زنان فعال با سازمان‌های بین‌المللی تقویت باروری و بهبود کیفیت تخمک‌ در زنان با مصرف زعفران تأثیر سبک‌های فرزندپروری بر شخصیت و آینده کودکان ۴۰ درصد اشتراک دوچرخه‌های بایدو در مشهد متعلق به زنان است کاهش ۶۷ درصدی حمله قلبی در زنان با ورزش بهترین روغن برای پخت‌وپز کدام است؟ سهم ۱۲ درصدی بانوان کشور در کسب‌وکار‌های نوپا ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا | مادر شهید ولی الله چراغچی نشان فضه به بانوان خادم و پیشکسوت مجالس حسینی اهدا می‌شود
سرخط خبرها
سقط جنین یک فرایند خطرزا برای مادر است

سقط جنین یک فرایند خطرزا برای مادر است

  • کد خبر: ۲۹۸۸۰۷
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۸
جراح و متخصص زنان و زایمان و فوق‌تخصص انکولوژی زنان گفت: سقط جنین یک فرایند خطرزا است و صددرصد ایمن نیست و حتی اگر در شرایط بسیار مطلوب هم انجام شود، باز می‌تواند خطرات و عوارض جدی برای سلامت و حیات مادر داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اعظم سادات موسوی بیان کرد: بهترین راه پیشگیری از آن این است که از حاملگی‌های ناخواسته به بهترین وجه جلوگیری شود که منجر به سقط جنین حتی در شرایط مطلوب نشود. چراکه سقط هم ممکن است باعث افزایش میزان مرگ و میر مادران به طور بالقوه شود و هم می‌تواند عوارض متعددی برای سلامت مادر داشته باشد.

این متخصص زنان و زایمان با بیان اینکه هرچقدر سن بارداری بالاتر باشد، عوارض ناشی از سقط جنین جدی‌تر و مهم‌تر می‌شود. البته عوارض سقط در ماه‌های آخر بارداری بسیار بیشتر و جدی‌تر است، اضافه کرد: سقط‌های دیررس یعنی بعد از هفته هشتم یا سه ماهه دوم بارداری بسیار خطرناک و گاهی جبران‌ناپذیر است؛ عوارضی شامل صدمه دیدن دستگاه تناسلی زن، خون‌ریزی زیاد، پاره شدن رحم، عفونت لوله‌های رحمی، عفونت دستگاه تناسلی و عفونت لگن که گاهی منجر به انسداد لوله‌ها و چسبندگی‌های لگنی می‌شود و می‌تواند منجر به ناباروری همیشگی زن شود. البته سقط حتی در ماه‌های اول بارداری هم سِیف و ایمن نیست.

به گفته وی، آمبولی و اختلالات ناشی از آن که در سیستم قلبی و عروقی فرد اتفاق می‌افتد هم یکی دیگر از عوارض زودرس در سقط جنین است. البته صددرصد سقط‌ها با عوارض شدید همراه نیستند.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.