جایگاه هفتم و هشتم جهان برای بانوی ایرانی در آخرین رده بندی فدراسیون جهانی زن مسلمان ایرانی، الگویی مستقل، تمدن‌ساز و تاریخ‌آفرین معرفی نقش درمانی برخی غذا‌ها در دوران ابتلاء به سرماخوردگی تعیین مهریه‌های سنگین، نشانه ضعف در ساختار حقوقی خانواده عضویت یک بانوی در کمیسیون ورزشکاران کمیته بین المللی المپیک بانوی ایرانی قهرمان زیر ۲۱ سال تکواندوی جهان شد ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا|مهدی رحیمی قره چماق درباره «پروین ژف»، مادر ۳ شهید دفاع مقدس | مادر ستاره‌ها روایت یک عکس و امنیتی که برای دختران و بانوان جان‌ها داد آشنایی با «پروین ژف» هم زمان با روز تکریم همسران و مادران شهدا​| آتش دل مادر شهید خاموش شدنی نیست بررسی سیره مادر حضرت ابوالفضل (ع) | اوج مقام امّ‌البنین در حادثه کربلا آشکار شد افزایش خطر ابتلا و مرگ‌ومیر سرطان پستان با رشد شیوع دیابت در زنان معرفی ۵ علت مهم برای ضرورت مصرف پروتئین توسط زنان از عواقب جبران‌ناپذیر سقط‌های غیرقانونی چه می‌دانید؟ سرمربی تیم ملی فوتسال زنان: قول می‌دهم در جام جهانی آینده، جزو ۴ تیم برتر باشیم طلاق در ۳ مقطع حساس زندگی مشترک کمین کرده است دختر «ورژن طلایی» هندبال ایران | ۱۴ سال جنگندگی روی خط پرتاب ستاره‌ای از مشهد در میدان کبدی | مسیر دشوار و رؤیا‌های بزرگ
سرخط خبرها
معرفی نقش درمانی برخی غذا‌ها در دوران ابتلاء به سرماخوردگی

معرفی نقش درمانی برخی غذا‌ها در دوران ابتلاء به سرماخوردگی

  • کد خبر: ۳۷۷۲۴۸
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۵
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با تأکید بر نقش درمانی برخی غذا‌ها در دوران ابتلاء به سرماخوردگی، گفت: در صورت کاهش اشتها در این دوران، غذا‌های کم‌حجم، اما مغذی باید جایگزین وعده‌های سنگین شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مصطفی نچواک با اشاره به شیوع ویروس‌های عامل سرماخوردگی در فصول سرد سال، گفت: توجه به تغذیه سالم در این دوره اهمیت دوچندانی پیدا می‌کند؛ زیرا بدن در زمان درگیری با عفونت نیازمند دریافت انرژی، پروتئین و مواد غذایی دارای خواص ضدالتهابی و همچنین مایعات کافی است.

وی با بیان اینکه غذا‌های مصرفی باید خاصیت ضدالتهابی داشته باشند، گفت: التهاب‌های مکرر ناشی از عفونت در صورت مدیریت‌نشدن می‌تواند در طول زمان زمینه‌ساز بروز بیماری‌های قلبی، عروقی و حتی برخی بدخیمی‌ها شود.

این متخصص تغذیه، حفظ آب‌رسانی کافی به بدن را برای جلوگیری از کم‌آبی و خشکی مجاری تنفسی حیاتی عنوان کرد و گفت: برای افزایش انرژی و تقویت اثر ضدالتهابی، بهتر است به هر کاسه سوپ یک تا دو قاشق روغن کانولا یا روغن زیتون تازه افزوده شود و رب گوجه نیز گزینه خوبی برای غنی‌تر شدن غذاست.

نچواک با تأکید بر نقش درمانی برخی غذا‌ها، تصریح کرد: سوپ و آبگوشت همچنان بهترین انتخاب هستند، به شرط آنکه با مرغ یا گوشت بدون چربی و همراه با ادویه‌های ضدالتهابی مانند سیر، فلفل و زردچوبه تهیه شوند.

وی مصرف نان کامل سبوس‌دار یا برنج را مناسب‌ترین منبع تأمین کربوهیدرات در کنار این وعده غذایی دانست و تصریح کرد: در صورت کاهش اشتها در این دوران، غذا‌های کم‌حجم، اما مغذی باید جایگزین وعده‌های سنگین شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.