به گزارش شهرآرانیوز؛ مصطفی نچواک با اشاره به شیوع ویروسهای عامل سرماخوردگی در فصول سرد سال، گفت: توجه به تغذیه سالم در این دوره اهمیت دوچندانی پیدا میکند؛ زیرا بدن در زمان درگیری با عفونت نیازمند دریافت انرژی، پروتئین و مواد غذایی دارای خواص ضدالتهابی و همچنین مایعات کافی است.
وی با بیان اینکه غذاهای مصرفی باید خاصیت ضدالتهابی داشته باشند، گفت: التهابهای مکرر ناشی از عفونت در صورت مدیریتنشدن میتواند در طول زمان زمینهساز بروز بیماریهای قلبی، عروقی و حتی برخی بدخیمیها شود.
این متخصص تغذیه، حفظ آبرسانی کافی به بدن را برای جلوگیری از کمآبی و خشکی مجاری تنفسی حیاتی عنوان کرد و گفت: برای افزایش انرژی و تقویت اثر ضدالتهابی، بهتر است به هر کاسه سوپ یک تا دو قاشق روغن کانولا یا روغن زیتون تازه افزوده شود و رب گوجه نیز گزینه خوبی برای غنیتر شدن غذاست.
نچواک با تأکید بر نقش درمانی برخی غذاها، تصریح کرد: سوپ و آبگوشت همچنان بهترین انتخاب هستند، به شرط آنکه با مرغ یا گوشت بدون چربی و همراه با ادویههای ضدالتهابی مانند سیر، فلفل و زردچوبه تهیه شوند.
وی مصرف نان کامل سبوسدار یا برنج را مناسبترین منبع تأمین کربوهیدرات در کنار این وعده غذایی دانست و تصریح کرد: در صورت کاهش اشتها در این دوران، غذاهای کمحجم، اما مغذی باید جایگزین وعدههای سنگین شود.
منبع: ایرنا