آشنا کردن فرزندان با مهارت های مختلف و جدید در شرایط قطع اینترنت خانه داری| نگهداری نان سبوس‌دار چگونه باید باشد؟ درباره صعود خبرساز تیم فوتبال زنان استقلال به لیگ برتر| وقتی لیگ بانوان، دنیای متفاوتی دارد نجات ۵۰۰ چشم نوزادان نارس در مازندران با روش تزریق داخل شبکیه گیاه آپارتمانی آنتوریوم؛ گل قلبی که روح خانه را تازه می‌کند جراحی چاقی آخرین راه است یا اولین انتخاب؟ خانم بی حجاب چطور مانع سوزاندن جوان بسیجی شد؟ امکان پیشگیری از سرطان‌های پستان و دهانه رحم وجود دارد| تشریح اهمیت حیاتی غربالگری منظم میوه‌های دارای منیزیم را بشناسیم| ارتباط میان منیزیم با سلامتی بهتر مغز زنان آغاز مسابقات اسکواش رنکینگ آسیا از فردا (۸ بهمن ۱۴۰۴) | دختران ملی پوش در تمام رده‌های سنی با رقبای خود رقابت می‌کنند فعالیت حدود ۱۵۰۰ مرکز مشاوره در کشور| زنان سرپرست خانوار از ۵۰ درصد تخفیف بهره‌مند خواهند شد معرفی مهم‌ترین اصول مراقبت از پوست در فصل زمستان| تغذیه چقدر اثرگذار است؟ افزایش ازدواج‌های فامیلی در کشور | احتمال بروز بیماری‌های ژنتیکی مادرزادی کودکان بیشتر می‌شود سقوط برخی از بانوان ملی‌پوش در رده‌بندی جدید فدراسیون جهانی تنیس روی میز | ندا شهسواری به جایگاه ۱۴۰ صعود کرد نقش مهم بانوان خراسان شمالی در حفظ و ترویج سنت‌های باستانی و صنایع دستی ریشه‌های دروغگویی در کودکان | چرا با این پدیده روبه‌رو می‌شویم؟ آشنایی با یک گام بزرگ برای مدیریت درست مالی خانواده| معرفی قانون زنانه‌ای که مرد و زن ندارد بانوی ملی پوش اسکی: کسب سهمیه المپیک کار بسیار دشواری است دستور پخت دسر نارگیلی در منزل + فیلم سرنوشت زنی که نماد فلسطین شد| درختان زیتون شهیدند!
سرخط خبرها
سقط جنین یک فرایند خطرزا برای مادر است

سقط جنین یک فرایند خطرزا برای مادر است

  • کد خبر: ۲۹۸۸۰۷
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۸
جراح و متخصص زنان و زایمان و فوق‌تخصص انکولوژی زنان گفت: سقط جنین یک فرایند خطرزا است و صددرصد ایمن نیست و حتی اگر در شرایط بسیار مطلوب هم انجام شود، باز می‌تواند خطرات و عوارض جدی برای سلامت و حیات مادر داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اعظم سادات موسوی بیان کرد: بهترین راه پیشگیری از آن این است که از حاملگی‌های ناخواسته به بهترین وجه جلوگیری شود که منجر به سقط جنین حتی در شرایط مطلوب نشود. چراکه سقط هم ممکن است باعث افزایش میزان مرگ و میر مادران به طور بالقوه شود و هم می‌تواند عوارض متعددی برای سلامت مادر داشته باشد.

این متخصص زنان و زایمان با بیان اینکه هرچقدر سن بارداری بالاتر باشد، عوارض ناشی از سقط جنین جدی‌تر و مهم‌تر می‌شود. البته عوارض سقط در ماه‌های آخر بارداری بسیار بیشتر و جدی‌تر است، اضافه کرد: سقط‌های دیررس یعنی بعد از هفته هشتم یا سه ماهه دوم بارداری بسیار خطرناک و گاهی جبران‌ناپذیر است؛ عوارضی شامل صدمه دیدن دستگاه تناسلی زن، خون‌ریزی زیاد، پاره شدن رحم، عفونت لوله‌های رحمی، عفونت دستگاه تناسلی و عفونت لگن که گاهی منجر به انسداد لوله‌ها و چسبندگی‌های لگنی می‌شود و می‌تواند منجر به ناباروری همیشگی زن شود. البته سقط حتی در ماه‌های اول بارداری هم سِیف و ایمن نیست.

به گفته وی، آمبولی و اختلالات ناشی از آن که در سیستم قلبی و عروقی فرد اتفاق می‌افتد هم یکی دیگر از عوارض زودرس در سقط جنین است. البته صددرصد سقط‌ها با عوارض شدید همراه نیستند.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.