روایت بانوی شاعر مشهدی از اشعاری که برای مادرش سروده است| «سه‌شنبه»؛ سرودن اشعاری در سکوت سوگواری معرفی چند ترفند ساده و کاربردی برای سروسامان‌دادن به کارهای خانه‌تکانی تحویل حدود ۹۰ هزار زمین به متقاضیان در قالب اجرای قانون جوانی جمعیت بزرگ‌ترین بوستان بانوان شرق کشور در مشهد آماده استقبال از بهار ۱۴۰۴ شد لزوم مصرف روزانه حدود ۲.۷ لیتر مایعات توسط بانوان توجه ویژه بیانیه گام دوم انقلاب به ضرورت انکارناپذیر نقش زنان در عرصه‌های مختلف روش‌های مناسب آموزش تصمیم گیری درست به کودک تقدیر از مادران مجاهد ایران‌زمین در همایش «در آغوش بهشت» کدام مواد غذایی را نمی‌توان در یخچال نگهداری کرد؟ افزایش خطر ابتلا به سرطان و ناباروری با مصرف این نوع چای تدوین اطلس نیاز‌های زنان محلات مختلف مشهد با رویکرد آینده‌پژوهی استفاده از رژیم گیاهخواری مطلق، عامل مهم افزایش خطر شکستگی استخوان لگن در زنان راه‌اندازی بیش از ۳۵۰ گروه روضه‌خوانی توسط بانوان در کشور آموزش مسئولیت‌پذیری به کودکان با تمرکز بر رشد هوش هیجانی آن‌ها بهروزآذر: مشکلات مادران و نوزادان با مشارکت بخش خصوصی حل می‌شود پوسیدگی شدید دندان در کودکان کمتر از ۱۲ سال آموزش مجازی، عامل مهم افت تحصیلی دانش‌آموزان آغاز اردوی تیم ملی والیبال‌نشسته بانوان از ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ ضرورت هماهنگی و همکاری بین پدر و مادر در خانواده وجود ۲۵ میلیون زن در سنین کار در کشور
سرخط خبرها
از مجری‌گری تا مدیریت مهدکودک خانم رضایی!

از مجری‌گری تا مدیریت مهدکودک خانم رضایی!

  • کد خبر: ۲۹۹۱۴۶
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۳
یکی از مجری‌هایی که در دهه شصت حضور داشت و تا دهه هفتاد هم بچه‌ها را جلوی تلویزیون می‌نشاند، الهه رضایی است که در حال حاضر به عنوان مدیر یک مهدکودک فعالیت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ الهه رضایی هم‌اکنون مدیر یک مهدکودک نقلی در دیباجی شمالی است و هنوز هم با بچه‌ها سروکله می‌زند و دغدغه تربیت آن‌ها را دارد. 

او می گوید: فکر می‌کنم اردیبهشت یا خرداد ۵۸ تلویزیون زیرنویس می‌رفت که می‌خواهیم در برنامه کودکان از مجریان کم سن و نوجوان استفاده کنیم. یکی از دوستان من که آمده بود تا با همدیگر درس بخوانیم و این زیرنویس را خوانده بود پیشنهاد داد که با هم به تلویزیون برویم و تست اجرا بدهیم. بیشتر دوست داشتیم بدانیم پشت این تلویزیونی که این قدر جذاب و پر زرق و برق است چه می‌گذرد. تست اجرا گرفته شد و با حضور من موافقت شد. خلاصه رفتیم و اتفاقات به آن شکلی که بچه‌های دهه ۶۰ و ۷۰ و اینها دیده بودند پیش رفت.

تفاوت اجرای دهه ۵۰ و ۶۰

مجری پیشین برنامه‌های کودک در رسانه ملی بیان می‌کند: مراعات‌ها در دهه ۶۰ تنها به لحاظ پوشش بود. به لحاظ کلام و نوع گفتگو خیلی با دهه گذشته اش فرقی نمی‌کرد. چون زمانی که بچه بودم خانم برومند مجری برنامه کودک آن دوره بود. در برنامه‌ای که اسمش «ما و شما» بود. در آن برنامه زمینه اجرا و نوع گفتگو‌هایی که می‌شد همان قدر سنگین بود که برنامه ما بود. خط قرمز‌ها یا مراعات کلام و رفتار تقریبا همان چیزی بود که ما هم داشتیم. به هرحال وقتی مخاطب آدم، بچه‌ها هستند کمی فرق می‌کند. باید متناسب با سن آنها و قدرت درک آنها صحبت کرد. آن وقت‌ها نوع اجرا همین بود. ۱۲ سالی است که یک هیجان و تغییر بزرگی ایجاد و رفتار‌ها کاملا عوض شده و نوع اجرا کاملا فرق کرده است.

حقوق اول در صدا و سیما

رضایی با اشره به اینکه ماهی ۱۲ جلسه ۱۲۰۰ تومان یعنی جلسه‌ای ۱۰۰ تومان اولین حقوق من در صدا و سیما بود، اضافه می‌کند: سازمان که در آن زمان استخدام نداشت و عملا تا سال ۶۴ ما در استخدام سازمان نبودیم. سال ۶۴ هم که استخدامی شد یکی، دو سال از سوابق گذشته مان را قبول نمی‌کردند. چون ساعت کاری پر نمی‌شد و سن ما زیر ۱۸ سال بود. 

مهد کودک؛ کار و عشق

او با تاکید بر اینکه آدمی که با بچه‌ها سروکار داشته یک بخشی از زندگی و علاقه مندی اش بچه‌ها می‌شود و همین طور، چون رشته تحصیلی ام تعلیم و تربیت و امور تربیتی است کار با بچه‌ها و سر و کله زدن با آنها ادامه کار مناسبی برای من بود، متذکر می‌شود: بعد از بیرون آمدن از صدا و سیما مهد کودک را همراه خواهرم احداث کردیم. چون ما خانوادگی بچه‌ها را خیلی دوست داریم.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.