بررسی ویژگی‌های شاخص یک خانواده مهدوی در جامعه اعزام تیم ملی فوتسال زنان به تایلند برای شرکت در یک تورنمنت بین المللی معرفی بهترین مکمل‌ها برای زنان در سنین مختلف از بانوی شاعر ایرانی که نامش در فهرست دایره‌المعارف زنان شاعر عرب قرار دارد، چه می‌دانید؟ اثرات نامناسب رژیم‌های غذایی با قند زیاد در کودکان بیش فعال کتابخوانی، راهکاری موثر برای رشد اجتماعی و هیجانی کودکان میزان ابتلاء به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| محمد علی بقالیان تاجری آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی تولد دختران ۳ قلو در مرکز زنان بیمارستان بعثت سنندج کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی معرفی روش‌های ساده برای لکه زدایی چربی‌های روی فرش حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها
سرخط خبرها
«قلعه‌دختر» یکی از جاذبه‌های تاریخی ساوه

«قلعه‌دختر» یکی از جاذبه‌های تاریخی ساوه

  • کد خبر: ۲۹۹۶۱۱
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۶
یکی از جاذبه‌های تاریخی شهرستان ساوه در استان مرکزی «قیزقلعه‌سی» یا «قلعه‎دختر» است که در روستایی به همین نام (قیزقلعه‌سی) واقع است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یکی از جاذبه‌های تاریخی و جا‌های دیدنی شهر ساوه در استان مرکزی «قیزقلعه‌سی» یا «قلعه‎دختر» است که در روستایی به همین نام (قیزقلعه‌سی) واقع است.

این قلعه روی کوه قرار دارد و برای کسانی که به دیدن بنا‌های تاریخی و کوهنوردی علاقه دارند یکی از بهترین مکان‌ها است. طبیعت این روستا و کوه‌های رنگی اطراف قلعه زیبایی آن را دو چندان کرده است. 

قلعه‌دختر ساوه کجاست؟


آدرس: استان مرکزی، شهر ساوه، ۲۵ کیلومتری جنوب ساوه، روستای قیز قلعه

قلعه دختر در روستای قیز قلعه و روی رشته کوه هندس، در ۲۵ کیلومتری جنوب شهر ساوه و نرسیده به سد الغدیر قرار دارد.

مسیر دسترسی به قلعه دختر ساوه

برای بازدید از قلعه دختر باید راهی جاده ساوه-تفرش شوید. در ادامه از طریق دو روستای آسیابک‌بند و روستای سرخده می‌توانید به این جاذبه سفر کنید. نرسیده به سد الغدیر به روستای آسیابک‌بند می‌رسید. بعد از عبور از داخل روستا به‌سمت روستای کوچک قیز قلعه بروید. سپس از این روستا تا پای قلعه با جاده‌ای خاکی مواجه می‌شوید.

بین این دو روستا رودخانه‌ای بسیار کم‌عمق جریان دارد که به‌راحتی با ماشین هم می‌توانید از آن عبور کنید. بخشی از پای کوه تا قلعه، پله‌گذاری شده است؛ اما باقی مسیر شامل جاده‌ای باریک و دارای پرتگاه‌های خطرناک و ناامن می‌شود. بیشتر مسیر نیاز به کوهنوردی دارد و برای بالا رفتن از آن حتما کفش مناسب به پا داشته باشید.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.