مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
دسترسی زنان به منابع مالی برای ایجاد و توسعه کسب وکار تسهیل می‌شود

دسترسی زنان به منابع مالی برای ایجاد و توسعه کسب وکار تسهیل می‌شود

  • کد خبر: ۳۰۰۸۷۱
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۳
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده تصریح کرد در دولت چهاردهم تلاش‌هایی برای تسهیل دسترسی زنان به منابع مالی با هدف ایجاد بسترهای لازم برای رشد و توسعه کسب‌ وکار در حال انجام است.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا بهروزآذر روز دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳ در نخستین همایش ملی کارآفرینی و کسب‌وکار زنان در دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به تفاوت‌های میان کارآفرینان زن و مرد گفت: مطالعات جهانی نشان می‌دهد که در حوزه کارآفرینی، مردان بیشتر بر افزایش ثروت و منابع مالی متمرکز هستند، در حالی که زنان تمایل دارند کسب‌وکار خود را به‌منظور تقویت خانواده و حمایت از آن راه‌اندازی و مدیریت کنند.

وی افزود: این انگیزه‌ها باید مورد توجه قرار گیرد و در سیاست‌گذاری‌های اقتصادی کشور و در حوزه‌های زنان و خانواده گنجانده شود.

بهروزآذر همچنین به چالش‌هایی که زنان در مسیر کارآفرینی با آن مواجه هستند اشاره کرد و گفت: زنان در آغاز کار با مشکلاتی نظیر دسترسی محدود به منابع مالی و سرمایه ابتدایی مواجه هستند و اغلب تأمین ضمانت‌های مالی برای گرفتن وام‌های خوداشتغالی برای آنها دشوار است.

معاون رئیس‌جمهور تأکید کرد در دولت چهاردهم تلاش‌هایی برای تسهیل دسترسی زنان به منابع مالی با هدف ایجاد بستر‌های لازم برای رشد و توسعه کسب وکار در حال انجام است.

وی با اشاره به نقش و حضور زنان در عرصه‌های علمی کشور گفت: در حال حاضر ورودی‌های دختران در دانشگاه‌ها ۶۱ درصد است و بیش از ۲۴ درصد اختراعات جهانی کشور توسط زنان ثبت شده است.

بهروزآذر همچنین از افزایش حضور زنان در استارتاپ‌ها خبر داد و افزود: در حال حاضر ۱۲ درصد استارتاپ‌ها توسط زنان مدیریت می‌شود و هدف ما این است که این تعداد را به ۳۰ درصد افزایش دهیم.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به برنامه‌های دولت برای حمایت از کسب‌وکار‌های زنان با توجه به قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور گفت: در این قانون، توجه به ظرفیت‌های کسب‌وکار‌های دانش‌بنیان و نوآور با محوریت زنان مورد تاکید قرار گرفته است، ما به این باور داریم که زنان نیمی از سرمایه انسانی و فکری کشور هستند و باید با رفع موانع ساختاری و فرهنگی، از ظرفیت‌های آنان در جهت رشد و شکوفایی اقتصادی کشور، بیشتر بهره ببریم.

نخستین همایش ملی کارآفرینی و کسب‌وکار زنان با همکاری دانشگاه تربیت مدرس و موسسه استنادی و پایش علم ISC، به‌منظور ترویج کارآفرینی در میان زنان و شناسایی چالش‌ها و فرصت‌های کسب‌وکار‌های زنان در ایران برگزار شد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.