آغاز ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر و روستا از ۲۱ دی ماه ۱۴۰۴ | ۲۰ مهرماه آخرین زمان برای استعفای دواطلبان دولتی ظرفیت فرودگاه مشهد به ۱۸ میلیون نفر افزایش می‌یابد| هدف‌گذاری تولید ۳۰۰۰ مگاوات انرژی تجدیدپذیر در خراسان رضوی رافائل گروسی: مدرکی مبنی بر انتقال اورانیوم از اصفهان وجود ندارد ناوشکن‌ها و زیردریایی هسته‌ای آمریکا به نزدیکی ونزوئلا رسیدند پایتخت اوکراین هدف صد‌ها موشک و پهپاد قرار گرفت + فیلم و عکس فرمانده یگان حفاظت محیط زیست از جذب سربازان وظیفه به عنوان محیط‌بان خبرداد سخنگوی دولت: ناترازی برق هنوز کامل جبران نشده است سردار شکارچی: شکست را بر دشمن تحمیل کردیم | دشمن در محاسبات خود درباره ایران دچار اشتباه شد وزیر کشور گسترش انرژی‌های تجدیدپذیر را برنامه‌ اصلی و اولویت‌دار دولت چهاردهم دانست کشف کارگاه تولید بمب و تله انفجاری یک گروهک تروریستی در ایرانشهر (۶ شهریور ۱۴۰۴) اتحاد مقدس معماری امنیت پایدار وزیر نیرو: ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر ایران تا پایان سال به ۷۰۰۰ مگاوات می‌رسد وزیر دفاع به دیدار خانواده شهید سپهبد علی شادمانی رفت ادعای جدید ابراهیم متقی: انفجار بندر شهید رجایی کار اسرائیل بود سفیر اسرائیل در آمریکا از قطر و مصر ناراضی است | به حماس فشار بیاورید گروسی: دنبال دسترسی به سایت‌های آسیب‌دیده ایران هستیم نماینده آمریکا در سازمان ملل: به رسمیت شناختن فلسطین، پاداش به حماس است بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت به جز آمریکا| جنگ در غزه را فورا متوقف کنید (۵ شهریور ۱۴۰۴) هشدار رئیس سازمان هدفمندی: حجم یارانه پنهان بودجه دولت را می‌بلعد | یک میلیون نفر ایرانیان مقیم خارج هم یارانه می‌گیرند حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیروهای جولانی در اطراف دمشق (۵ شهریور ۱۴۰۴) رنجبران، مشاور عراقچی استعفا کرد + علت (۵ شهریور ۱۴۰۴) مکانیسم ماشه کی فعال می‌شود؟ | ۵۱ روز تا لحظه صفر گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای بوشهر شدند یمن با موشک فلسطین فرودگاه اللد را هدف قرار داد (۵ شهریور ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه کره‌شمالی اعمال شد (۵ شهریور ۱۴۰۴) انتقاد رئیس پارلمان لبنان از آمریکا | نبیه بری: خلاف وعده های خود عمل کردند مکانیسم ماشه چه اثری بر اقتصاد ایران دارد؟
سرخط خبرها

بهروز آذر: جامعه جهانی نسبت به نقض حقوق بشر در غزه و لبنان بی‌توجه است

  • کد خبر: ۳۰۱۳۱۱
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۰
بهروز آذر: جامعه جهانی نسبت به نقض حقوق بشر در غزه و لبنان بی‌توجه است
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، نسبت به بی‌توجهی و سکوت جامعه جهانی به نقض حقوق بشر در غزه و لبنان انتقاد و بر اهمیت همبستگی بین‌المللی برای حمایت از زنان و کودکان تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا بهروز آذر در نشست کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیای جنوبی و اقیانوسیه (اسکاپ) با اشاره به اهمیت سی‌امین سالگرد تصویب سند پکن، تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران همواره با رعایت اصول قانون اساسی و آموزه‌های اسلامی، برای پیشرفت وضعیت زنان گام برداشته است.

وی با اشاره به دستاورد‌های چشمگیر ایران در حوزه آموزش، بهداشت، علوم و فناوری و کارآفرینی، بر نقش برجسته زنان ایرانی در این حوزه‌ها تأکید کرد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده به رشد مشارکت زنان در عرصه‌های اجتماعی و اقتصادی اشاره کرد و با بیان اینکه سیاست دولت چهاردهم در حمایت از زنان و خانواده به‌ویژه خانواده‌هایی است که توسط زنان سرپرستی می‌شوند، اظهار داشت: دولت در راستای توانمندسازی اقتصادی زنان و افزایش دسترسی آنان به امکانات و خدمات اجتماعی، برنامه‌های ملی دارد.

بهروز آذر در بخش دیگری از سخنان خود، به اهمیت اجرای سیاست‌های کلی برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی در زمینه رفع موانع رشد بانوان و افزایش مهارت‌های شغلی آنها اشاره کرد و گفت: برنامه‌هایی برای توسعه کارآفرینی زنان و حمایت از کسب‌وکار‌های خانگی در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به مشکلات ناشی از تحریم‌ها و تأثیر آن بر زندگی زنان، تأکید کرد: تلاش‌های دولت و جامعه ایران در مقابله با این چالش‌ها نتایج مثبتی به همراه داشته است.

بهروز آذر با انتقاد از سکوت جامعه جهانی در قبال نقض حقوق بشر در غزه و لبنان، بر اهمیت همبستگی بین‌المللی برای حمایت از زنان و کودکان تأکید کرد و افزود: تداوم این وضعیت تلاش‌های جهانی در راستای عدالت اجتماعی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

بر اساس این گزارش، نشست کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیای جنوبی و اقیانوسیه (اسکاپ) که از ۲۹ آبان ماه در مرکز کنفرانس سازمان ملل متحد در بانکوک آغاز شده به مدت سه روز ادامه دارد و بیش از هزار شرکت‌کننده شامل وزرا، مقامات عالی‌رتبه، نمایندگان جامعه مدنی و رهبران اجتماعی را گرد هم آورده است.

این کنفرانس در ادامه تعهداتی است که از زمان چهارمین کنفرانس جهانی زنان در سال ۱۹۹۵ انجام شده و بستری برای ارزیابی پیشرفت‌ها، پرداختن به چالش‌ها و تسریع تلاش‌ها به سمت دستیابی به برابری جنسیتی مطابق با اعلامیه و برنامه اقدام پکن فراهم می‌کند.

گفتگو‌های سطح بالا درباره اقدامات سیاستی و اولویت‌ها برای رفع نابرابری جنسیتی، جلسات عمومی و بحث‌های موضوعی برای به اشتراک گذاشتن دانش، شناسایی کمبود‌ها و بررسی چالش‌های مرتبط با توانمندسازی زنان و دختران و برگزاری نمایشگاه‌ها و رویداد‌های جانبی که راه‌حل‌های نوآورانه، همکاری‌ها و داستان‌های موفقیت از سراسر منطقه را به نمایش می‌گذارد بخش‌های مختلف این رویداد را تشکیل می‌دهد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->