یک بانوی شاعر نیشابوری موفق به دریافت نشان «درجه یک هنر» شد دستور پخت کیک کدو سبز در منزل + فیلم چرا تفکیک زباله مهم است؟ | تجربه سبک زندگی هوشمندانه جزئیاتی از اقدامات حمایتی بهزیستی از فرزندان خانواده‌های زنان سرپرست خانوار خراسان رضوی ۴۲ درصد سرطان‌ها با یک تغییر ساده ناپدید می‌شوند | هشدار به زنان ۴۰ تا ۷۹ ساله اردوی جدید تیم ملی فوتسال بانوان آغاز شد (۹ خرداد ۱۴۰۵)| آزمون بزرگ برای ستاره‌های جوان و باتجربه ۵ ویژگی طلایی یک خانه «شخصیت‌ساز»؛ فرزندان موفق در چه فضایی بزرگ می‌شوند؟ کنگره‌ای بین‌المللی برای خواهر امام رضا (ع) | بانویی که بارگاهش در ایران زیارتگاه شیعیان عرب خلیج فارس است هشدار یک پزشک: ابتلای زنان به «ام‌اس» ۴ برابر مردان است مهمترین چالش تیم ملی والیبال زنان ایران برای اعزام به ناگویا چیست؟ خانه داری | آیا می‌توان قارچ را بدون سیاه شدن بیشتر در فریزر نگهداری کرد؟ تولد ۲۰ هزار و ۴۴۰ نوزاد در استان لرستان طی سال ۱۴۰۴| تعداد دوقلو‌ها چقدر ثبت شده است؟ برگزاری مسابقات جایزه بزرگ دوومیدانی بانوان در استان‌های البرز و تهران| شرط اعزام ورزشکاران به مسابقات ناگویا چیست؟ دختران ملی‌پوش خراسانی در میادین آسیایی می‌درخشند| کسب مدال طلای مسابقات والیبال کاوا توسط تیم ملی مستند عروس لبنان وارد مرحله فنی شد| روایت زندگی نخستین زن ایرانی ترورشده به دست رژیم غاصب صهیونیستی زنان، بیشترین متقاضی دریافت مجوز‌های مشاغل خانگی در کشور کسب مدال نقره توسط بانوی ملی‌پوش دوومیدانی ایران در ماده ۳۰۰۰ متر مسابقات آسیایی قهرمانی تیم ملی والیبال زنان ایران در رقابت‌های آسیای مرکزی (کاوا) تازه‌ترین آمار مجردهای کشور اعلام شد (۸ خرداد ۱۴۰۵) | وام ازدواج حق جوانان است یا یک امتیاز تشریفاتی؟
سرخط خبرها
روایت سفر حضرت معصومه(س) به ایران در کتاب «سِتّی»

روایت سفر حضرت معصومه(س) به ایران در کتاب «سِتّی»

  • کد خبر: ۳۰۲۲۵۸
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۱
کتاب «سِتّی» که روایت سفر حضرت معصومه(س) به ایران است توسط علی‌اصغر عزتی‌پاک نوشته شده و انتشارات زائر آن را چاپ و روانه بازار نشر کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کتاب «سِتّی» که روایت سفر حضرت معصومه (س) به ایران است توسط علی‌اصغر عزتی‌پاک نوشته شده و انتشارات زائر آن را چاپ و روانه بازار نشر کرده است.

«سِتّی» داستان سفر حضرت معصومه (س) است در پی هجرت برادرش امام رضا (ع) به ایران. داستان علاوه‌بر بازنمایی زمانه‌ی خاص و ویژه حضرات، به نقش حضرت به عنوان یکی از بانوان موثر زمانه می‌پردازد.

روایت سفر حضرت معصومه(س) به ایران در کتاب «سِتّی»

«سِتّی» در چهارده فصل نوشته شده است. از رویایی که موسی در باغستان انارش در قم می‌بیند شروع می‌شود و تا مدینه و آشوب‌هایش می‌رود. روایت از مدینه به ایران کوچ می‌کند و با بلوایی که حضرت معصومه (س) در سفر به ایران در ساوه با آن مواجه می‌شود ادامه پیدا می‌کند.

موسی که هنوز شیرینی دیدار با امام موسی کاظم (ع) در مدینه را به کام دارد، خودش را به کاروان بانو در ساوه می‌رساند تا در رکاب او و کنار زینب (س) زمانه قرار بگیرد.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

«چند روزی بود تُکِ گرما شکسته بود و باد مهرگان، داغی تابستان را از تن خاک و سنگِ قم ربوده بود. صدای دورِ گنجشکی آمد و بعد هوهوی باد. موسی احساس کرد قلبش پرتپش شد و رگ‌هایش پُرتر. پلک‌هایش را در تاریکی کف دست‌ها باز کرد و بعد آرام‌آرام انگشت‌ها را از هم گشود تا روشنایی، آهسته‌آهسته بنشیند در چشم‌هایش. اما چیزی که دید، نفسش را بند آورد؛ برخلاف انتظارش هوا تاریک بود و فضای باغ با نوری قرمز، روشن. آرام دست‌ها را از روی صورت کنار کشید و با ملایمت بلند شد نشست. سر چرخاند به‌دنبال منبع این نور عجیب و بُهت‌آور. آن‌چه می‌دید غیرقابل باور بود؛ روشنایی قرمزِ باغ تنها یک منبع نداشت. تک‌تک انار‌های روی درخت‌ها در حال نورافشانی بودند. هر درختی که انارش بیشتر بود، درخشان‌تر و قرمزتر بود.

موسی بر پا شد؛ ترس‌خورده و حیرت‌زده. نفسش به شماره افتاده بود و سراپایش می‌لرزید. یک لحظه فکر کرد شاید هنوز خواب است. همان‌طور مبهوت چرخی دور خودش زد و دید که همه‌طرفش از نور قرمز، روشن و آشکار است. چشمش به جوی و آب روانش افتاد که از نور انار‌ها قرمزرنگ شده بود. درست است؛ این خواب است، رؤیاست.»

این کتاب در۱۶۴ صفحه، قطع رقعی شمارگان هزار نسخه و با قیمت ۱۲۰ هزار تومان توسط انتشارات زائر به‌زیور طبع آراسته شده است.

منبع: قدس آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.