مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
روایت کتاب «فاطمیه مأثور» از مصائب حضرت صدیقه طاهره (س)

روایت کتاب «فاطمیه مأثور» از مصائب حضرت صدیقه طاهره (س)

  • کد خبر: ۳۰۰۲۸۴
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۲
در فصل دوم چاپ جدید کتاب «فاطمیه مأثور»، مصائب حضرت صدیقه طاهره (س) اززبان همه معصومین (ع) بیان شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ چاپ جدید فاطمیه مأثور، ویرایش واضافات جدیدی نسبت به چاپ نخست دارد، درانتشارات آرام دل منتشرو درشش فصل تدوین شده است.

نویسنده در این اثر با اتکا به مجموعه‌ای از اسناد، احادیث و روایات درباره زندگی و فضایل الهی حضرت زهرا (س) شناختی جامع از این چهره معصوم به دست می‌دهد و با استفاده از نثری قابل فهم و به دور از ضعف، سستی و پیچیدگی، اثری قابل استفاده برای مخاطبان مختلف نوشته است.

روایت کتاب «فاطمیه مأثور» از مصائب حضرت صدیقه طاهره (س)

مخاطب در باب اول با نام فضایل کوثر، با روایاتی راجع به مناقب و فضایل حضرت فاطمه (س) و شیعیان آن حضرت از زبان پیامبر (ص) و ائمه معصومین (ع) آشنا می‌شود. فصل یا باب دوم اثر، فاطمیه مأثور نام دارد که این بخش ویژه کتاب حاوی بیان مصائب حضرت صدیقه طاهره (س) اززبان همه معصومین (ع) است. باب سوم کتاب، روضه‌های بانوی تاریخ نام دارد که خواننده در این فصل ازقول معصومین (ع) واقوال صحابه، مصائب حضرت صدیقه (س) راکه درکتب تاریخی روایت شده است، می‌خواند. در باب چهارم، با عنوان مادر حسین (ع)، درباره بی‌تابی صدیقه طاهره (س) در سوگواری فرزندش سیدالشهدا (ع) وعنایت مخصوص حضرت‌زهرا (س) به زائران وگریه‌کنندگان برفرزندش و سوگواران ایشان مطالبی بیان می‌شود.

خواننده درباب پنجم کتاب که به حضرت محسن بن علی (ع) نوزاد شهید حضرت زهرا (س) اختصاص دارد، چند روایت مختصر درباره فضیلت‌های این شهید کوچک بنی‌هاشم می‌خواند وبامصائب شهادت این نورچشم علی (ع) آشنامی‌شود. در فصل آخر هم که به نام زیارت بانوی بی‌نشان است، زیارت‌ها و تسبیحاتی درباره حضرت زهرا (س) به نقل از ائمه معصوم (ع) روایت شده است.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.