بررسی عوامل موثر در ناباروری زوجین جوان احتمال ناهنجاری‌های جنینی با مصرف خودسرانه مکمل‌ها در دوران بارداری افزایش مشاغل رسمی زنان همزمان با افزایش مشاغل غیر رسمی مردان سهم زنان در بازار کار کاملاً تغییر کرده است بررسی عوارض بارداری چندقلویی احتمال ابتلا به افسردگی در زنان حدود ۲۰ درصد است نگاهی به ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد شهید فاطمه حسونه عکاس فلسطینی و آثار او تشدید پوکی استخوان در زنان با آغاز دوره یائسگی درس‌خواندن دانش‌آموزان روی آوار‌های خانه یک بانوی معلم فلسطینی ارتقای مهارت‌های خبرنگاری و رسانه‌ای نوجوانان ۱۲ تا ۱۸ سال در باشگاه رایانو روایت متفاوتی از زنان در دوره امامت امام رضا (ع) در کتاب «طهورا» قضاوت بانوی بجنوردی در جام ملت‌های فوتسال بانوان قاره کهن قهرمانی بانوان ایران در رقابت‌های تکواندو جام باشگاه‌های آسیا بررسی ارتباط میان مهارت‌های همسرداری و یک زندگی مشترک سالم لزوم شناسایی فرصت‌های قانونی و فضای عمومی کشور برای نقش‌آفرینی اقتصادی زنان زایمان زودرس، عارضه مهم کمبود آب در زنان باردار لزوم تقویت نظام آماری برای تحلیل وضعیت زنان در جامعه و خانواده کاهش سن تجرد قطعی دختران ایرانی
سرخط خبرها
کودکان در نقاشی کشیدن، احساسات خود را بروز می‌دهند

کودکان در نقاشی کشیدن، احساسات خود را بروز می‌دهند

  • کد خبر: ۳۰۲۲۶۲
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۳
به گفته یکی از پیشگامان تفسیردرمانی از نقاشی‌های کودکان، این گروه سنی احساسات خود را با نقاشی کشیدن بروز می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به گفته دکتر «جوزف دی‌لئو» یکی از پیشگامان تفسیردرمانی از نقاشی‌های کودکان، این گروه سنی احساسات خود را با نقاشی کشیدن بروز می‌دهند.

او می‌گوید: مهم نیست که یک کودک در کدامین نقطه از این کره خاکی متولد شده، زندگی کرده و حتی از چه فرهنگی است، باز هم اولین نقاشی وی شکلی مشابه دایره و نماد صورت خواهد بود. چنین انتخابی به این دلیل است که چهره، مرکز احساسات، توجه و ارتباطات برای یک بچه کم سن و سال است. با رسیدن به چهارسالگی، کودک شروع به افزودن اندام‌ها و تکمیل دایره می‌کند که در دانش روان‎شناسی به «بچه قورباغه» مشهور است. آنها بیشتر در نقاشی‌های خود پیرو سبک هنری اکسپرسیونیسم یا بیان‌گرایی هستند و آن چه روی کاغذ می‌آورند، «واقعیت درونی» آنهاست.

روانشناسی رنگ‌ها در نقاشی کودکان

کودکانی که در نقاشی از رنگ‌های روشن استفاده می‌کنند که نشان دهنده حالتی از آرامش عاطفی است و در آثارشان فردی با دست‌های گشوده دیده می‌شود که هر بخش بدنش یک رنگ است و به شما نگاه می‌کند؛ این وضعیت بر احساس نزدیکی و مهربانی دلالت دارد.

حالا به طور مثال تصور کنید نقاشی یک کودک صورت نداشته باشد. نبود تمایز در اجزای چهره از یکدیگر است. این مسئله نشان‌دهنده اتصال قوی هویت کودک با مادر و نداشتن آمادگی وی برای توسعه هویت فردی مستقل خود است.

 رنگ‌ها هم تفاسیر خاصی در نقاشی‌ها دارند. رنگ سیاه و بنفش حاکی از تسلط است و موردعلاقه کودکانی است که خواستار داشتن تسلط بیشتر هستند. رنگ آبی مورد علاقه کودکانی است که از روحیه اجتماعی تری برخوردارند و از بودن در جمع دیگران لذت می‌برند. قرمز رنگ هیجان است و بیشتر مورد علاقه کودکانی است که نمی‌خواهند چیزی را از دست بدهند. سبز، مورد علاقه کسانی است که متفاوت، هنرمند و باهوش هستند.

منبع: خراسان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.