شرایط استفاده از رحم جایگزین یا اجاره‌ای چیست؟ بانوان و بدهکاران غیرعمد در اولویت ستاد دیه برای آزادی از زندان نقش زنان در تمدن‌سازی اسلامی بهترین سن باروری، چه سنی است؟ سهم ۲۵ درصدی بانوان در آزمون کارشناسان رسمی دادگستری کشف استعداد‌های قرآنی در بین نابینایان توسط دو بانوی نابینای تربت‌حیدریه نام ۲ تن از بانوان ایرانی در لیست برترین‌های سال ۲۰۲۴ فوتسال جهان داستان زندگی اولین زن خبرنگار ایرانی، در نمایش مزین‌السلطنه روایت زندگی همسر یک جانباز در مستند «مامان» مهم‌ترین فواید آش لخشک برای کودکان و مادران باردار کاهش خطر پوکی استخوان با مصرف روزانه لبنیات رونمایی از طرح توانمندسازی زنان سالمند در آینده‌ای نزدیک نقش مهم سلامت روان زوجین در ازدواجی موفق درمان سرطان در دوران بارداری اهمیت الگوسازی رسانه‌ای در انتخاب و مدل پوشش کشف حجاب رضاخانی منشأ چه قیامی در مشهد شد؟ نگاهی به کتاب «روز آزادی زن»؛ زنان در قیامی اثرگذار
سرخط خبرها
تأثیرات سبک زندگی دیجیتالی بر پویایی نهاد خانواده

تأثیرات سبک زندگی دیجیتالی بر پویایی نهاد خانواده

  • کد خبر: ۳۰۳۰۷۳
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲
یک پژوهشگر حقوق بین‌الملل کودکان گفت: سبک زندگی ما به یک حوزه دیجیتالی‌تر تغییر کرده و این موضوع تأثیر مستقیمی بر پویایی نهاد خانواده گذاشته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدمهدی سیدناصری اظهار کرد: سرعت پیشرفت فناوری، رواج رسانه‌های اجتماعی و چشم‌انداز جهانی که با مسائل پیچیده اجتماعی و زیست محیطی مشخص شده است، مجموعه‌ای منحصر‌به‌فرد از چالش‌ها را ارائه می‌دهد که بر سلامت جسمانی، عاطفی و روانی کودکان تأثیرگذار است.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر، اولویت‌های اجتماعی تغییر کرده و ارزش‌های سنتی خانواده با تمرکز بر وضعیت مادی‌گرایی برای بسیاری از خانواده‌ها (البته نه همه) جایگزین شده است. کودکان و نوجوانان خیلی زود چیز‌هایی را که در خانواده‌شان اهمیت دارد، یاد می‌گیرند.

این پژوهشگر حقوق بین‌الملل کودکان تصریح کرد: ما به نسلی از والدین تبدیل شده‌ایم که نمی‌خواهیم کودکانمان لحظه‌ای ناراحت شوند. ما از آنها دفاع می‌کنیم تا ناچار نشوند با عواقب اقدامات خود رو‌به‌رو شوند. ما راه آنها را برای همه چیز هموار می‌کنیم. به‌عبارت گویاتر، ما همه چیز را درست می‌کنیم.

محمدمهدی سیدناصری با اشاره به اینکه سبک زندگی ما به یک حوزه دیجیتالی‌تر تغییر کرده و این موضوع تأثیر مستقیمی بر پویایی نهاد خانواده گذاشته است، یادآور شد: تعاملات چهره به چهره دگرگون شده است، زیرا امروز اتکای بیشتری به فناوری برای کودکان وجود دارد و به‌طور بالقوه کودکان و نوجوانان را در معرض مطالب آزاردهنده قرار می‌دهد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.