به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدمهدی سیدناصری اظهار کرد: سرعت پیشرفت فناوری، رواج رسانههای اجتماعی و چشمانداز جهانی که با مسائل پیچیده اجتماعی و زیست محیطی مشخص شده است، مجموعهای منحصربهفرد از چالشها را ارائه میدهد که بر سلامت جسمانی، عاطفی و روانی کودکان تأثیرگذار است.
وی ادامه داد: در سالهای اخیر، اولویتهای اجتماعی تغییر کرده و ارزشهای سنتی خانواده با تمرکز بر وضعیت مادیگرایی برای بسیاری از خانوادهها (البته نه همه) جایگزین شده است. کودکان و نوجوانان خیلی زود چیزهایی را که در خانوادهشان اهمیت دارد، یاد میگیرند.
این پژوهشگر حقوق بینالملل کودکان تصریح کرد: ما به نسلی از والدین تبدیل شدهایم که نمیخواهیم کودکانمان لحظهای ناراحت شوند. ما از آنها دفاع میکنیم تا ناچار نشوند با عواقب اقدامات خود روبهرو شوند. ما راه آنها را برای همه چیز هموار میکنیم. بهعبارت گویاتر، ما همه چیز را درست میکنیم.
محمدمهدی سیدناصری با اشاره به اینکه سبک زندگی ما به یک حوزه دیجیتالیتر تغییر کرده و این موضوع تأثیر مستقیمی بر پویایی نهاد خانواده گذاشته است، یادآور شد: تعاملات چهره به چهره دگرگون شده است، زیرا امروز اتکای بیشتری به فناوری برای کودکان وجود دارد و بهطور بالقوه کودکان و نوجوانان را در معرض مطالب آزاردهنده قرار میدهد.
منبع: ایرنا