حضور و هم‌افزایی بانوان نخبه رضوی در بوستان ریحانه برپایی "موکب محبّان الرضا" با مشارکت و همکاری امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی درباره ضرورت حضور ماماها در  دوران بارداری و  زایمان | چرا ماما نه؟ چند گرم طلا منجر به قتل بانوی مجری شبکه افق شد هویت قاتل «شیرین ابوعاقله» خبرنگار فلسطینی شبکه خبری الجزیره فاش شد مرگ ۲.۲ مادر در هر ۱۰۰ هزار زایمان سزارین پایان رقابت‌های اسکواش یزدکاپ قهرمانی بانوان ایران با قهرمانی فرشته اقتداری حضور زینب‌گونه زنان مقاومت در دفاع از جبهه حق بازی مقابل فیلیپین اصلاً ساده نبود انتشار مواد شیمیایی سمی سرطان‌زا ناشی از اجاق‌گاز روشن در خانه، خطری بزرگ برای سلامت کودکان لزوم تذکر بانک مرکزی به بانک‌ها برای تسریع در پرداخت وام‌های ازدواج و فرزندآوری به متقاضیان برگزاری جشنواره تفریحی‌ورزشی «شهردخت» با محوریت دختران مشهدی در ۵ بوستان مشهد نقش دختران در بهبود آینده کشور چیست؟ پیروزی شاگردان سلیمانی در اولین دیدار برابر فیلیپین در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا حضور ۵ هزار نونهال قرآنی در ششمین محفل «غنچه‌های رضوی» در حرم امام رضا (ع) درخواست برقراری حق اولاد و عائله‌مندی برای بانوان شاغل و حمایت از حقوق برابر زن و مرد آشنایی با روش‌های پیشگیری از گسترش علائم آلرژی در کودکان هویت‌یابی، مسئله اصلی دختران در جامعه امروز افزایش آگاهی مادران، کلید ترویج زایمان طبیعی در کشور
سرخط خبرها
روایتی کمترشنیده‌شده از شهادت حضرت زهرا(س) در نمایش «مجلس عزای پروین»

روایتی کمترشنیده‌شده از شهادت حضرت زهرا(س) در نمایش «مجلس عزای پروین»

  • کد خبر: ۳۰۲۴۸۱
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۸
در حالی نمایش «مجلس عزای پروین» هم‌زمان با ایام فاطمیه در فرهنگ‌سرای اندیشه تهران اجرا می‌شود که روایتی کمترشنیده‌شده از شهادت حضرت زهرا(س) است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در حالی نمایش «مجلس عزای پروین» هم‌زمان با ایام فاطمیه در فرهنگ‎سرای اندیشه تهران اجرا می‌شود که روایتی کمترشنیده‌شده از شهادت حضرت زهرا(س) است.

ثمین علما، کارگردان «مجلس عزای پروین»، در مورد جزئیات این تئاتر گفت: سوژه این تئاتر از تقابل دو ایده به وجود آمد، ایده اول مربوط به کنشگری حضرت زهرا (س) در مورد حاکم جرع است که سعی می‌کند حق ضایع شده امیرالمومنین (ع) را احیاء کند که در این مسیر جان خود را از دست می‌دهد. در واقع در ایده اول توجه ما به آن بخشی از تاریخ است که نشان می‌دهد پس از ماجرای سقیفه چگونه حضرت علی (ع) کنار گذاشته می‌شود و هیچکسی برای دفاع از حق ولی خود به میدان نمی‌آید و حضرت زهرا (س) خودشان دست به کار می‌شوند.

وی ادامه داد: ایده دوم مربوط به نویسندگان اثر است که به بررسی یک از شخصیت‌های مدینه یعنی خانم «ام عطیه انصاری» می‌پردازد، ایشان جزو اولین نفراتی است که پیامبر اکرم (ص) غسل میت را به او یاد می‌دهد، در این اجرا هم به زندگی این غسال معروف شهر مدینه پرداخته می‌شود که باوجود اینکه غسال معروف و مورد اعتماد رسول گرامی اسلام هم بودند، اما برای غسل حضرت زهرا (س) به سراغ او نمی‌روند.

این کارگردان تئاتر بیان کرد: کلیت داستان به دنبال این است که حق چیست، همچنین نقش بانوان در طول تاریخ شهادت حضرت زهرا (س) را به تصویر کشیده‌ایم و تلاش کردیم نشان دهیم که بانوان چه نقشی در تحولات اجتماعی جامعه و پرورش یک نسل خوب دارند و هیچگاه در طول تاریخ انسان‌های منفعلی نبودند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.