ماجرای نجات کودکان یتیم مشهد توسط بانوی نیکوکار در ۷۰ سال پیش روایتی کمترشنیده‌شده از شهادت حضرت زهرا(س) در نمایش «مجلس عزای پروین» کمک بیش از ۳۰ میلیارد ریالی دختران آملی به دختران فلسطین و لبنان رفع تلخی خورش‌ با چند ترفند ساده درمان ریزش مو در بانوان با مصرف آب ترب سیاه روایتی از ۳۶ سال چشم‌انتظاری یک مادر به‌مناسبت روز نیروی دریایی ارتش کسب مدال توسط بانوان در مسابقات بین‌المللی به ۵ درصد رسیده است انتقاد نایب‌رئیس فراکسیون زنان مجلس از اعتبارات ناچیز حوزه بانوان و جمعیت پخش برنامه «زینبیه» از شبکه سه سیما با اجرای ژیلا صادقی روایت مادر فداکار و مجاهد لبنانی در کتاب «عایده» مشارکت ۹ درصدی بانوان خراسان شمالی در اهدای خون رکورددار خراسانی دوی ۱۰۰متر ایران:اردوی تیم‌ملی را ترک نکرده‌ام! نگاهی به اهدف و گام‌های بلند چهارمین همایش کتاب سال بانوان برای دکوراسیون منزل از چه تابلوفرشی می‌توان استفاده کرد؟ خبرهای خوب کمیسیون بانوان و خانواده برای زنان و دختران مشهدی: از جشنواره ورزشی شهربانو تا ساخت کافه بازی راهکارهایی برای بهینه سازی مصرف گاز در خانه | مراقب گرمای زندگی­ دیگران باشیم ابتلا به اختلال بی‌خوابی در زنان چه دلایلی دارد؟ کودکان در نقاشی کشیدن، احساسات خود را بروز می‌دهند نقش‌آفرینی زنان در بسیج و جامعه امروز
سرخط خبرها
روایتی کمترشنیده‌شده از شهادت حضرت زهرا(س) در نمایش «مجلس عزای پروین»

روایتی کمترشنیده‌شده از شهادت حضرت زهرا(س) در نمایش «مجلس عزای پروین»

  • کد خبر: ۳۰۲۴۸۱
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۸
در حالی نمایش «مجلس عزای پروین» هم‌زمان با ایام فاطمیه در فرهنگ‌سرای اندیشه تهران اجرا می‌شود که روایتی کمترشنیده‌شده از شهادت حضرت زهرا(س) است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در حالی نمایش «مجلس عزای پروین» هم‌زمان با ایام فاطمیه در فرهنگ‎سرای اندیشه تهران اجرا می‌شود که روایتی کمترشنیده‌شده از شهادت حضرت زهرا(س) است.

ثمین علما، کارگردان «مجلس عزای پروین»، در مورد جزئیات این تئاتر گفت: سوژه این تئاتر از تقابل دو ایده به وجود آمد، ایده اول مربوط به کنشگری حضرت زهرا (س) در مورد حاکم جرع است که سعی می‌کند حق ضایع شده امیرالمومنین (ع) را احیاء کند که در این مسیر جان خود را از دست می‌دهد. در واقع در ایده اول توجه ما به آن بخشی از تاریخ است که نشان می‌دهد پس از ماجرای سقیفه چگونه حضرت علی (ع) کنار گذاشته می‌شود و هیچکسی برای دفاع از حق ولی خود به میدان نمی‌آید و حضرت زهرا (س) خودشان دست به کار می‌شوند.

وی ادامه داد: ایده دوم مربوط به نویسندگان اثر است که به بررسی یک از شخصیت‌های مدینه یعنی خانم «ام عطیه انصاری» می‌پردازد، ایشان جزو اولین نفراتی است که پیامبر اکرم (ص) غسل میت را به او یاد می‌دهد، در این اجرا هم به زندگی این غسال معروف شهر مدینه پرداخته می‌شود که باوجود اینکه غسال معروف و مورد اعتماد رسول گرامی اسلام هم بودند، اما برای غسل حضرت زهرا (س) به سراغ او نمی‌روند.

این کارگردان تئاتر بیان کرد: کلیت داستان به دنبال این است که حق چیست، همچنین نقش بانوان در طول تاریخ شهادت حضرت زهرا (س) را به تصویر کشیده‌ایم و تلاش کردیم نشان دهیم که بانوان چه نقشی در تحولات اجتماعی جامعه و پرورش یک نسل خوب دارند و هیچگاه در طول تاریخ انسان‌های منفعلی نبودند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.