انجام مراسم قرعه‌کشی لیگ قهرمانان زنان آسیا ۲۰۲۶| رقبای تیم والیبال زنان فولاد مبارکه سپاهان مشخص شدند پایان لیگ برتر فوتسال زنان در سایه‌ای از ابهام خانه داری| درباره مزایای دکوراسیون با گیاهان آپارتمانی چه می‌دانید؟ توزیع «کارت امید مادر» وارد فاز اجرایی شد پادکست| رهبر شهید: والدین لازم است فرزندان خود را از کودکی با کتاب خواندن آشنا کنند خانه‌داری| گل‌های مناسب سفره هفت‌سین کدامند؟ ایجاد یک تحول بنیادی در درک نقش زنان در جنگ در جامعه| بازخوانی تاریخ، تصویری مقتدر از مقاومت ارائه می‌دهد معرفی چند روش حمایتی والدین در شرایط جنگ از کودکان نوزدهمین شب میدان داری بانوان رسانه|امیدآفرینی نقش اصلی «پاتوق همبستگی رسانه و مردم» پیام یک معلم مشهدی به دانش آموزان| درس آخر: «عشق به کشور» هر خانه، یک پایگاه | همدلی به سبک بانوان محله «سیدرضی» کنترل وزن و بهبود سوخت‌وساز بدن با مصرف اندازه چای هیئت‌داری دختران مشهدی در «میدان حجاب» قضاوت در مستطیل سبز | شنیدنی‌هایی از دنیای بازیکنی و کمک‌داوری فوتبال پادکست| رهبر شهید: راهکار ناسازگاری‌ها در زندگی مشترک، کنار آمدن و سازگاری زوجین است سرانجام برگزاری ۲ هفته پایانی لیگ برتر هندبال بانوان چه می‌شود؟
سرخط خبرها
صدرنشین رقابت‌های دسته یک فوتبال بانوان مشخص شد

صدرنشین رقابت‌های دسته یک فوتبال بانوان مشخص شد

  • کد خبر: ۳۰۲۸۷۵
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۳
رقابت‌های گروه یک از دسته یک فوتبال بانوان در حالی برگزار شد که تیم پرسپولیس با پیروزی بر تیم پاس صدرنشین این رقابت‌ها شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بانوان پرسپولیس در سومین هفته از رقابت‌های گروه یک از دسته یک فوتبال بانوان ایران، در همدان به مصاف تیم پاس رفت.

این بازی در حالی انجام شد که پاس با ۶ امتیاز در صدر بود و پرسپولیس با ۳ امتیاز در رده دوم قرار داشت.

بازی در همدان انجام شد، اما هواداران پرسپولیس در این شهر کاری کردند کارستان و ورزشگاه قدس همدان را در عمل به ورزشگاهی خانگی برای پرسپولیس بدل کردند. استقبال بانوان پرسپولیس به شکلی بود که باعث تعجب شد.

تیم فوتبال بانوان پرسپولیس هم پاسخ این همراهی را با پیروزی یک بر صفر داد تا نخستین کلین‌شیت را نیز برای خود ثبت کند. در این پیکار، سوگند راجی برای پرسپولیس گلزنی کرد.

با کسب این پیروزی، تیم پرسپولیس صدرنشین این رقابت ها شد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.