برگزاری کارگاه «الگوی سوم زن مسلمان» در رویداد «بانوی مجاهد» به میزبانی مشهد وسواس دختران در انتخاب اصلح همسر، عامل مهم تجرد قطعی آن‌ها در ازدواج رتبه ششم بانوی ملی‌پوش ایرانی در جمع تیراندازان برتر رنکینگ جهانی ماماها، سفیران سلامت مادر و نوزاد| چرا ماما‌ها در اولویت مادران نیستند؟ برگزاری رویداد «دختران نقش‌آفرین» با هدف توانمندسازی دانشجویان دختر بررسی عوامل مؤثر در ناباروری زوجین جوان احتمال ناهنجاری‌های جنینی با مصرف خودسرانه مکمل‌ها در دوران بارداری افزایش مشاغل رسمی زنان هم‌زمان با افزایش مشاغل غیررسمی مردان سهم زنان در بازار کار کاملاً تغییر کرده است بررسی عوارض بارداری چندقلویی احتمال ابتلا به افسردگی در زنان حدود ۲۰ درصد است نگاهی به ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد شهید فاطمه حسونه عکاس فلسطینی و آثار او تشدید پوکی استخوان در زنان با آغاز دوره یائسگی اشتراک‌گذاری تجربیات مادران دوقلو‌ها در برنامه تلویزیونی «پویا» چرا نگارش کتاب درباره زنان ایرانی اهمیت دارد؟ | روایت زندگی پرفراز و نشیب شهید زهرا کته در کتاب «گوشواره فیروزه‌ای» درس‌خواندن دانش‌آموزان روی آوار‌های خانه یک بانوی معلم فلسطینی ارتقای مهارت‌های خبرنگاری و رسانه‌ای نوجوانان ۱۲ تا ۱۸ سال در باشگاه رایانو روایت متفاوتی از زنان در دوره امامت امام رضا (ع) در کتاب «طهورا» قضاوت بانوی بجنوردی در جام ملت‌های فوتسال بانوان قاره کهن
سرخط خبرها
فواید انجام ورزش پلانک برای بانوان خانه‌دار

فواید انجام ورزش پلانک برای بانوان خانه‌دار

  • کد خبر: ۳۰۲۹۰۳
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۳
حرکت پلانک در واقع تمرینی ایزومتریک و با وزن بدن است که علاوه بر تقویت عضلات مرکزی، از ابتلا بانوان خانه دار به بیماری‌هایی همچون کمردرد پیشگیری می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حرکت پلانک در واقع تمرینی ایزومتریک و با وزن بدن است که علاوه بر تقویت عضلات مرکزی، از ابتلا بانوان خانه دار به بیماری‌هایی همچون کمردرد پیشگیری می‌کند.

یکی از خوبی‌های تمرین پلانک این است که از وزن بدن برای نیروی مقاومت و وارد کردن فشار استفاده می‌کند. به همین دلیل، شما برای اجرای این حرکت نیازی به وزنه، کش مقاومتی یا سایر ابزار‌های ورزشی ندارید. اگرچه، برخی از شکل‌های پلانک به چیز‌هایی مانند دیوار، توپ تعادلی بوسوبال یا نیمکت شیب‌دار نیاز دارند تا ماهیچه‌های گوناگونی را به چالش بکشند.

برای اجرای حرکت پلانک معمولی یا پلانک از جلو، دستان شما باید به طور مستقیم زیر شانه‌ها قرار بگیرند، کف دست‌ها روی زمین و پا‌ها هم پشت شما صاف شده باشند. کمرتان هم صاف و شکم‌تان باید کشیده باشد، در حالی که بدن‌تان عمود بر زمین می‌ماند، سر و شکم‌تان رو به پایین است ولی بالاتنه‌تان با زمین فاصله دارد.

این ورزش علاوه بر افزایش استقامت و استحکام، به تعادل بدن کمک کرده و ورزش حفاظتی برای جلوگیری از گودی کمر است و آب دیدگی را به حداقل می‌رساند.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.