حضرت خدیجه(سلام الله علیها)؛ اسوه‌ای ماندگار برای تاریخ اسلام برگزاری هفته دوازدهم لیگ برتر هندبال بانوان با ۴ دیدار| صدر جدول، طلایی رنگ شد تاسیس ۳۰۰ کانون فرهنگی هنری تخصصی جمعیت در مساجد سراسر کشور برگزاری جلسه آموزشی کنفدراسیون فوتبال آسیا با حضور تیم ملی فوتبال بانوان کاهش ۷ درصدی آمار جمعیت کشور در سال ۱۴۰۳| نرخ باروری به حدود ۱.۵ رسیده است نظام پزشکی به پزشکان درباره سقط جنین غیرقانونی هشدار داد ویدئو| پیام انگلیسی دختران مشهدی به توهمات ترامپ ویدئو | روایت خواب زن مسیحی و عضو ایرلندی کاروان صمود در برنامه محفل سهم بالای معلمان زن در دوره ملی آموزش هوش مصنوعی به معلمان و دانش آموزان غیرانتفاعی انجام یک پژوهش درباره عوارض مصرف بی‌رویه ویتامین E برای زنان یک اتفاق جدید در تیم ملی فوتبال بانوان| حدود ۱۵۰ بازیکن جوان در رده‌های مختلف ارزیابی شدند اجرای طرح‌های ملی ویژه بانوان در بهزیستی کشور| توانمندسازی زنان با ساختار محله محور انجام می‌شود ۳۰ سال آموزش حفظ محیط زیست؛ معلمی که با دانش‌آموزانش درب بطری جمع کرد تا برای معلولان ویلچر بسازد تشکیل کارگروه تخصصی «دختران نوجوان، زنان روستایی و عشایری» | ثبت‌نام زنان برای انتخابات پیش رو بیش از ۵۸ درصد افزایش داشته است هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال زنان| رقابت در بالای جدول به اوج حساسیت رسیده است آسانترین روش تهیه شیرینی سوئدی در منزل + فیلم اهمیت آسیب‌شناسی نظام مداخلات در حوزه خانواده| مسائل زنان و جمعیت چندبعدی است ترکیب تیم ملی تکواندو نوجوانان دختر مشخص شد| پایان آخرین مرحله از رقابت‌های انتخابی نرخ باروری در کره جنوبی رکورد زد
سرخط خبرها
بحران سالمندی برای ۵۷ هزار زن سرپرست‌خانوار

بحران سالمندی برای ۵۷ هزار زن سرپرست‌خانوار

  • کد خبر: ۳۰۲۹۰۹
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۴
به گفته رئیس سازمان بهزیستی، در حال حاضر، ۵۷ هزار نفر از زنان سرپرست‌خانوار در کشور، در سنین سالمندی قرار دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدجواد حسینی با اشاره به اینکه جامعه ایران در حال ورود به وضعیت سالمندی است، گفت: جمعیتی که زیر ۷ درصد آن سالمند باشند جامعه جوان، بین ۷ تا ۱۴ درصد سالمند باشند جامعه در حال ورود به سالمندی، بین ۱۴ تا ۲۳ درصد سالمند باشند جامعه سالمند، بین ۲۳ تا ۲۸ درصد سالخورده و بالای ۲۸ درصد جامعه سالخورده شدید نامیده می‌شود.

وی ادامه داد: به ازای هر ۱۰۰ زن سالمند ۹۲ مرد سالمند وجود دارد که این امار در حال افزایش است. از جمعیت ۹ میلیونی سالمندان کشور ۵۷ هزار نفرشان زنان سرپرست خانوار هستند.

رئیس سازمان بهزیستی افزود:، اما در نگاه فرصت محور که در فرهنگ دینی ما سالمند ارزش مطلق محسوب می‌شود، سالمندان را ستون اجتماع و مایه انسجام و وفاق می‌بینند که هرجا این ستون‌ها صدمه بخورند جامعه دچار آسیب می‌شود. حتی از منظر اقتصادی نیز سالمندان در دوره سود نقره‌ای قرار می‌گیرند چرا که آنها از ۵۲ سالگی تا ۷۵ سالگی می‌توانند نیروی کار ماهر و ارزان در جامعه باشند.

حسینی با بیان اینکه خانه‌های سالمندان باید به سمت روزانه و خانواده محوری تغییر ماهیت دهند گفت: اولویت اصلی این است که بتوانیم با آموزش سالمندیاران و مراقبین سالمندان، از این افراد در خانواده و منزل مراقبت کنیم. به همین منظور می‌بایست از ظرفیت‌های محلات، تشکل‌ها و گروه‌های داوطلب بهره ببریم.

وی با تاکید بر اینکه سند سالمندی و سند محیط دوستدار سالمند نیاز به بازنگری دارند گفت: به زودی از ۱۰ شهر دوستدار سالمند رونمایی و طرح آموزش سالمندان و سالمندیاران نیز با اولویت آموزش زنان سالمند تنها در ۱۷ استان آغاز می‌شود.

منبع: اعتمادآنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.