درخواست بانوی فعال اقتصادی از رهبر معظم انقلاب + فیلم ۴۹ درصد آمار بیماران سرطانی کشور را زنان تشکیل داده‌اند ابتلا به افسردگی شدید، از عوارض مهم سقط جنین معرفی گیاهان آپارتمانی مناسب برای اتاق نوزاد فصل دوم برنامه تلویزیونی مهنا به بررسی نقش زنان در عرصه مقاومت می‌پردازد بلغورشیر، غذای کمکی مناسب برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه پرداخت تسهیلات فرزندآوری در آستانه ۴۰ همت قرار گرفت حمایت دولت از زنان سرپرست‌خانوار، از طریق توسعه مشاغل خانگی توضیحات سازمان اداری و استخدامی کشور درباره آیین نامه دورکاری مادران شاغل (۲ بهمن ۱۴۰۳) بازگشت ساره بیات به جشنواره فیلم فجر با فیلم سینمایی «چشم بادومی» رفع نیاز کودکان به تعاملات اجتماعی بیرون از خانواده با رفتن به مهدکودک از هر ۴ زن یک نفر به میگرن مبتلا است لزوم توجه والدین به نقش تربیتی بازی‌های خانوادگی در کودکان تصویب اولویت‌های موضوعی منشور زنان در جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان همسر شهید برونسی درگذشت گفت و گو با زنی جوان که با موتورسیکلت به مشتریانش مواد مخدر می رساند | رؤیا‌های سوخته «رؤیا» رفع مشکلات زنان و خانواده با اجرای قوانین مرتبط با این حوزه در جامعه
سرخط خبرها
بحران سالمندی برای ۵۷ هزار زن سرپرست‌خانوار

بحران سالمندی برای ۵۷ هزار زن سرپرست‌خانوار

  • کد خبر: ۳۰۲۹۰۹
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۴
به گفته رئیس سازمان بهزیستی، در حال حاضر، ۵۷ هزار نفر از زنان سرپرست‌خانوار در کشور، در سنین سالمندی قرار دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدجواد حسینی با اشاره به اینکه جامعه ایران در حال ورود به وضعیت سالمندی است، گفت: جمعیتی که زیر ۷ درصد آن سالمند باشند جامعه جوان، بین ۷ تا ۱۴ درصد سالمند باشند جامعه در حال ورود به سالمندی، بین ۱۴ تا ۲۳ درصد سالمند باشند جامعه سالمند، بین ۲۳ تا ۲۸ درصد سالخورده و بالای ۲۸ درصد جامعه سالخورده شدید نامیده می‌شود.

وی ادامه داد: به ازای هر ۱۰۰ زن سالمند ۹۲ مرد سالمند وجود دارد که این امار در حال افزایش است. از جمعیت ۹ میلیونی سالمندان کشور ۵۷ هزار نفرشان زنان سرپرست خانوار هستند.

رئیس سازمان بهزیستی افزود:، اما در نگاه فرصت محور که در فرهنگ دینی ما سالمند ارزش مطلق محسوب می‌شود، سالمندان را ستون اجتماع و مایه انسجام و وفاق می‌بینند که هرجا این ستون‌ها صدمه بخورند جامعه دچار آسیب می‌شود. حتی از منظر اقتصادی نیز سالمندان در دوره سود نقره‌ای قرار می‌گیرند چرا که آنها از ۵۲ سالگی تا ۷۵ سالگی می‌توانند نیروی کار ماهر و ارزان در جامعه باشند.

حسینی با بیان اینکه خانه‌های سالمندان باید به سمت روزانه و خانواده محوری تغییر ماهیت دهند گفت: اولویت اصلی این است که بتوانیم با آموزش سالمندیاران و مراقبین سالمندان، از این افراد در خانواده و منزل مراقبت کنیم. به همین منظور می‌بایست از ظرفیت‌های محلات، تشکل‌ها و گروه‌های داوطلب بهره ببریم.

وی با تاکید بر اینکه سند سالمندی و سند محیط دوستدار سالمند نیاز به بازنگری دارند گفت: به زودی از ۱۰ شهر دوستدار سالمند رونمایی و طرح آموزش سالمندان و سالمندیاران نیز با اولویت آموزش زنان سالمند تنها در ۱۷ استان آغاز می‌شود.

منبع: اعتمادآنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.