ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| هادی حاجی قاسمی ازغندی برگزاری قرعه‌کشی مسابقات لیگ دسته دوم فوتبال بانوان باشگاه‌های ایران| آغاز مرحله نخست از روز ۲۶ دی‌ماه ۱۴۰۴ آشنایی با فواید یک ادویه پرمصرف در آشپزی راه اندازی «بانک مجازی جوانان ایران» در آینده‌ای نزدیک عضویت یک بانوی کارفرمای ایرانی در سازمان جهانی کار (ILO) سریال «خانم یامامورا» در حال تولید است| اقتباسی از کتاب «مهاجر سرزمین آفتاب» فروش اینترنتی صنایع‌دستی بانوان عشایر کشور + جزئیات کاهش معنادار آمار سقط جنین در کشور کاهش ۱۱ درصدی آمار تولد‌ها در خراسان شمالی استفاده افراطی از شبکه‌های اجتماعی، عامل مهم تضعیف ارتباط میان زوجین در زندگی مشترک آیا خوردن ته‌دیگ باعث پوسیدگی دندان می‌شود؟ تاثیر سبک زندگی سالم در پیشگیری از سفیدی مو کسب نتیجه برتر توسط نماینده خراسان رضوی در هفته سیزدهم لیگ برتر بسکتبال زنان بیش از ۱۹ هزار نفر متقاضی وام ازدواج و فرزندآوری در خراسان جنوبی اولین شرط درمان ناباروری: حفظ حریم خصوصی زوج | فشار روانی ناشی از سوالات اطرافیان، تاب‌آوری و تعادل هورمونی را به هم می‌زند
سرخط خبرها
بحران سالمندی برای ۵۷ هزار زن سرپرست‌خانوار

بحران سالمندی برای ۵۷ هزار زن سرپرست‌خانوار

  • کد خبر: ۳۰۲۹۰۹
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۴
به گفته رئیس سازمان بهزیستی، در حال حاضر، ۵۷ هزار نفر از زنان سرپرست‌خانوار در کشور، در سنین سالمندی قرار دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدجواد حسینی با اشاره به اینکه جامعه ایران در حال ورود به وضعیت سالمندی است، گفت: جمعیتی که زیر ۷ درصد آن سالمند باشند جامعه جوان، بین ۷ تا ۱۴ درصد سالمند باشند جامعه در حال ورود به سالمندی، بین ۱۴ تا ۲۳ درصد سالمند باشند جامعه سالمند، بین ۲۳ تا ۲۸ درصد سالخورده و بالای ۲۸ درصد جامعه سالخورده شدید نامیده می‌شود.

وی ادامه داد: به ازای هر ۱۰۰ زن سالمند ۹۲ مرد سالمند وجود دارد که این امار در حال افزایش است. از جمعیت ۹ میلیونی سالمندان کشور ۵۷ هزار نفرشان زنان سرپرست خانوار هستند.

رئیس سازمان بهزیستی افزود:، اما در نگاه فرصت محور که در فرهنگ دینی ما سالمند ارزش مطلق محسوب می‌شود، سالمندان را ستون اجتماع و مایه انسجام و وفاق می‌بینند که هرجا این ستون‌ها صدمه بخورند جامعه دچار آسیب می‌شود. حتی از منظر اقتصادی نیز سالمندان در دوره سود نقره‌ای قرار می‌گیرند چرا که آنها از ۵۲ سالگی تا ۷۵ سالگی می‌توانند نیروی کار ماهر و ارزان در جامعه باشند.

حسینی با بیان اینکه خانه‌های سالمندان باید به سمت روزانه و خانواده محوری تغییر ماهیت دهند گفت: اولویت اصلی این است که بتوانیم با آموزش سالمندیاران و مراقبین سالمندان، از این افراد در خانواده و منزل مراقبت کنیم. به همین منظور می‌بایست از ظرفیت‌های محلات، تشکل‌ها و گروه‌های داوطلب بهره ببریم.

وی با تاکید بر اینکه سند سالمندی و سند محیط دوستدار سالمند نیاز به بازنگری دارند گفت: به زودی از ۱۰ شهر دوستدار سالمند رونمایی و طرح آموزش سالمندان و سالمندیاران نیز با اولویت آموزش زنان سالمند تنها در ۱۷ استان آغاز می‌شود.

منبع: اعتمادآنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.