درباره نمایشگاه عکاسی فاطمه حسنی با عنوان «خاک جان» در مشهد | دوربین عکاس؛ پلی میان واقعیت و روایت سهم قابل‌توجه زنان در بحث پژوهش آغاز ثبت نام تسهیلات ویژه به زنان روستایی و عشایری دعوت از تیم ملی فوتسال بانوان ایران برای حضور در یک تورنمنت ۴جانبه روایت خبرنگار شهرآرا از دیدار با آیت‌الله علم‌الهدی، امام‌جمعه مشهد| شهر برای بانوان باید مناسب‌سازی شود یک پیمانه برنج، کمتر گفت‌وگو با زهرا داوری درباره کتاب «شیرین‌تر از خواب» و جایگاه لالایی در ادبیات کودک | زمزمه‌هایی برای آرام‌کردن جهان سهم ۶۴ درصدی زنان در مدیریت کسب و کار‌های اینترنتی کشور روایت زنی که امدادگری را از جوانی تا امروز ادامه داده است زنگ امید در حاشیه شهر مشهد تربیت زن تراز انقلاب اسلامی؛ محور اقدامات و فعالیت‌های بسیج خراسان رضوی آغاز دور رفت مرحله مقدماتی لیگ دسته ۲ والیبال زنان ایران افتتاح ۲ مرکز رویش در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ آشنایی با اشتباهات کوچک در لباس‌شویی دفاع‌مقدس وجوه زنانه اعجاب‌انگیزی دارد رشد ۲۷ درصدی افزایش سهم فرزند سوم و بالاتر با تصویب قانون جوانی جمعیت فعالیت زنان در رشته‌های مهندسی، مزیتی راهبردی طرح ارتقای کرامت بانوان به صحن علنی مجلس رسید بانوی ایرانی، سرمربی تیم ملی فوتسال زنان پاکستان شد
سرخط خبرها
بحران سالمندی برای ۵۷ هزار زن سرپرست‌خانوار

بحران سالمندی برای ۵۷ هزار زن سرپرست‌خانوار

  • کد خبر: ۳۰۲۹۰۹
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۴
به گفته رئیس سازمان بهزیستی، در حال حاضر، ۵۷ هزار نفر از زنان سرپرست‌خانوار در کشور، در سنین سالمندی قرار دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدجواد حسینی با اشاره به اینکه جامعه ایران در حال ورود به وضعیت سالمندی است، گفت: جمعیتی که زیر ۷ درصد آن سالمند باشند جامعه جوان، بین ۷ تا ۱۴ درصد سالمند باشند جامعه در حال ورود به سالمندی، بین ۱۴ تا ۲۳ درصد سالمند باشند جامعه سالمند، بین ۲۳ تا ۲۸ درصد سالخورده و بالای ۲۸ درصد جامعه سالخورده شدید نامیده می‌شود.

وی ادامه داد: به ازای هر ۱۰۰ زن سالمند ۹۲ مرد سالمند وجود دارد که این امار در حال افزایش است. از جمعیت ۹ میلیونی سالمندان کشور ۵۷ هزار نفرشان زنان سرپرست خانوار هستند.

رئیس سازمان بهزیستی افزود:، اما در نگاه فرصت محور که در فرهنگ دینی ما سالمند ارزش مطلق محسوب می‌شود، سالمندان را ستون اجتماع و مایه انسجام و وفاق می‌بینند که هرجا این ستون‌ها صدمه بخورند جامعه دچار آسیب می‌شود. حتی از منظر اقتصادی نیز سالمندان در دوره سود نقره‌ای قرار می‌گیرند چرا که آنها از ۵۲ سالگی تا ۷۵ سالگی می‌توانند نیروی کار ماهر و ارزان در جامعه باشند.

حسینی با بیان اینکه خانه‌های سالمندان باید به سمت روزانه و خانواده محوری تغییر ماهیت دهند گفت: اولویت اصلی این است که بتوانیم با آموزش سالمندیاران و مراقبین سالمندان، از این افراد در خانواده و منزل مراقبت کنیم. به همین منظور می‌بایست از ظرفیت‌های محلات، تشکل‌ها و گروه‌های داوطلب بهره ببریم.

وی با تاکید بر اینکه سند سالمندی و سند محیط دوستدار سالمند نیاز به بازنگری دارند گفت: به زودی از ۱۰ شهر دوستدار سالمند رونمایی و طرح آموزش سالمندان و سالمندیاران نیز با اولویت آموزش زنان سالمند تنها در ۱۷ استان آغاز می‌شود.

منبع: اعتمادآنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.