«حضور زینبی بانوان و دختران ایرانی» در پیام رهبر انقلاب طرز پخت فسنجان گیلانی با طعم متفاوت شمالی سکانس اول VAR در هفته چهارم لیگ برتر فوتبال زنان | استقلال مقابل سپاهان در یک بازی زیبا کامبک زد خانه‌داری | روش نگهداری خرمالوی رسیده با خرمالوی نارس یکسان نیست راهکار‌های تقویت سلامت روان زنان کدامند؟ | ضرورت حمایت از بانوان در محیط خانواده بانوی ایرانی در جمع سه نامزد بهترین مربی زن آسیا قرار گرفت اینفوگرافی | فواید خوردن کدو حلوایی برای زنان فوت و فن آشپزی | چرا گاهی خورش کرفس تلخ می‌شود؟ کاپیتان تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران: برای کسب مدال طلا به ناگویا آمده‌ایم هفته چهارم لیگ برتر فوتبال زنان | کرمان در انتظار یک دربی جذاب است ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید حسین نصرتی محمودآبادی ویژگی‌های رفتاری کودکان سخت را بشناسید | معرفی چند راهکار برای والدین آشپزی | سوپ اسفناج و عدس را در شب‌های سرد پاییز و زمستان درست کنید + طرز تهیه زنان روستایی حدود ۴۰ درصد نیروی کار کشاورزی جهان را تشکیل می‌دهند | نگاهی به چالش‌های زنان در کشاورزی و دامداری با این آموزه‌های دینی خانواده‌تان را از ناامیدی دور کنید حضرت زینب (س) در جبهه مقاومت، رویاروی طاغوت بررسی ابعاد شخصیت بی‌نظیر زینب کبری (س) در نگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی ویژه‌برنامه «سفیدپوشان سبز قامت» به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود (پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵) فاصله میان هزینه‌ها و حمایت از باشگاه‌ها در فوتسال زنان ایران چقدر است؟
سرخط خبرها
حرم

ویژه‌برنامه «فرزندان روح‌الله، حماسه‌سازان بی‌ادعا» در رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۴۴۷۵۰۵
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۵ - ۰۸:۳۹
رواق مبارکه حضرت نجمه خاتون سلام‌الله‌علیها در حرم مطهر امام رضا(ع)، پنج‌شنبه ۲ مهرماه ۱۴۰۵ (۱۲ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸) در دو نوبت صبح و عصر میزبان بانوان در ویژه‌برنامه «فرزندان روح‌الله، حماسه‌سازان بی‌ادعا» به مناسبت هفته دفاع مقدس است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رواق مبارکه حضرت نجمه خاتون سلام‌الله‌علیها در حرم مطهر رضوی، پنج‌شنبه ۲ مهرماه ۱۴۰۵ (۱۲ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸) در دو نوبت صبح و عصر میزبان بانوان در ویژه‌برنامه «فرزندان روح‌الله، حماسه‌سازان بی‌ادعا» به مناسبت هفته دفاع مقدس است.

نوبت صبح این مراسم از ساعت ۱۰:۰۰ با اجرای افسانه ولایتی آغاز می‌شود. رهبر با قرائت قرآن کریم، فضای رواق را نورانی می‌کند و مهدیسا بهروزیان دکلمه‌خوانی نوجوان را به زیبایی اجرا می‌کند. سپس محمد عباسپور زیارت پرفیض امین‌الله را زمزمه می‌کند و سیده عطیه سیدکاشی به ایراد سخنرانی می‌پردازند.

در ادامه، احمدی به روایتگری دفاع مقدس می‌پردازند و خاطرات آن روز‌های حماسه و ایثار را برای حاضران زنده می‌کنند. این بخش با اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در جوار بارگاه منور رضوی به پایان می‌رسد.

نوبت عصرگاهی این ویژه‌برنامه از ساعت ۱۶:۳۵ با قرائت زیارت آل یاسین توسط محمد مومنی آغاز می‌شود. سپس ندا اکبری به سخنرانی می‌پردازند و در پایان، مراسم با اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء در فضایی آکنده از معنویت به خاتمه می‌رسد.

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.