معرفی یک نسخه خانگی برای جلوگیری از شکستگی لگن در زنان لیگ برتر بسکتبال زنان به هفته هفدهم رسید| قهوه باتسام با ۲۱ امتیاز در رده پنجم جدول پایان هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال زنان با برد تیم خاتون بم مقابل پرسپولیس دوری ۶ هفته‌ای بانوی نایب قهرمان المپیک از تکواندو سرطان سینه یک بیماری ناگهانی و غیرقابل‌کنترل نیست| کاهش سن ابتلا در زنان آغاز مرحله گروهی بخش نوجوانان جام جهانی گرجستان از امروز (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴)| دختر شمشیرباز ایران در مرحله گروهی حذف شد هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر هندبال بانوان امروز (۱۰ بهمن ۱۴۰۴) برگزار شد| سپاهان، تیم بدون شکست گفت‌وگوی بهروزآذر با زنان بازداشت‌شده ناآرامی‌های اخیر در زندان قرچک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا غلامی آغاز نیم‌فصل دوم لیگ برتر هندبال بانوان با برگزاری ۴ دیدار افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ عفاف و حجاب در اسلام، ۲ مفهوم به هم پیوسته| وقتی کرامت زن و استحکام خانواده هم مد نظر است خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده فعالیت پررنگ زنان، رمز ماندگاری هنر ۸ هزار ساله سفالگری در ایران آغاز دیدار‌های هفته هفدهم لیگ بسکتبال بانوان، فردا (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم‌های مدعی به دنبال تکرار برد‌های خود هستند هشدار یک متخصص درباره زیبایی فوری به کمک اسفنج‌های دریایی و چند قطره اسید!| اسپیکیول دقیقا چیست؟
سرخط خبرها
حضور ۲۰ درصدی بانوان مدیر صنایع در دوازدهمین نمایشگاه ایران‌ساخت

حضور ۲۰ درصدی بانوان مدیر صنایع در دوازدهمین نمایشگاه ایران‌ساخت

  • کد خبر: ۳۰۵۷۵۱
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۵
به گفته معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، ۲۰ درصد از صنایع شرکت‌کننده در نمایشگاه ایران ساخت، مدیر عامل یا اعضای هیئت‌مدیره زن دارند و در بدنه کارشناسی نیز بخش زیادی از نیرو‌ها را زنان تشکیل می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر در بازدید از دوازدهمین نمایشگاه «ایران‌ساخت» با تولیدکنندگان و صاحبان صنایع گفت‌و‌گو کرد و از نزدیک با تازه‌ترین دستاورد‌های شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های علم و فناوری، مراکز علمی و دانشگاهی و شرکت‌های خصوصی آشنا شد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، در این بازدید به نقش زنان در صنعت کشور اشاره کرد و گفت: ۲۰ درصد از صنایع شرکت‌کننده در این نمایشگاه مدیر عامل یا اعضای هیئت‌مدیره زن دارند و در بدنه کارشناسی نیز بخش زیادی از نیرو‌ها را زنان تشکیل می‌دهند. امیدواریم این نیرو‌های توانمند به سرعت به جایگاه‌های مدیریتی ارتقا یابند.

وی افزود: برای توسعه صنایع داخلی، به توانمندی هر دو بال زنان و مردان نیاز داریم. تلاش ما این است که زنان در عرصه‌های فعالیتشان به بهترین نسخه خود تبدیل شوند و موانع قانونی را برای آنها هموار کنیم. در این راستا، لایحه حق عائله‌مندی را برای کاهش تبعیض‌ها و نابرابری‌ها دنبال می‌کنیم.

منبع: قدس آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.