دستور پخت بقچه گوشت خانگی | غذای خوشمزه و مجلسی با طرز تهیه‌ای ساده ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهیدان سید حسین و سید حسن هاشمی نظریه الگوبرداری از سیره نبوی برای ترمیم رابطه زناشویی نحوه دم کردن یک فنجان قهوه ترک اصیل هشدار یک پزشک درباره عوامل ایجاد آلودگی هوای داخل خانه رئیس فدراسیون والیبال: کار در قهرمانی آسیا سخت است اینفوگرافی | عوارض افزایش بیش از حد وزن در بارداری خاطرخواهی به قصد ازدواج نقش تربیتی زنان خانه‌دار باید در سیاست‌گذاری دیده شود | اشتغال بانوان نباید در مقابل خانواده قرار گیرد نگاهی به شرایط متفاوت لیگ برتر فوتبال زنان ایران در نوزدهمین فصل فعالیت خود آغاز نمایشگاه «زنان و تولید ملی» در تهران از ۱۱ شهریور ۱۴۰۵ تعویق یک هفته‌ای مسابقات لیگ برتر بانوان | چرا اردوی تیم ملی فوتبال زنان از ۱۰ شهریور آغاز می‌شود؟ تدابیر جمعیتی وزارت بهداشت؛ از توسعه درمان ناباروری تا ارائه خدمات گسترده و رایگان به مادران باردار و نوزادان هشدار استاد دانشگاه تهران درباره عواقب عادی‌سازی بی‌حجابی در دانشگاه‌ها آیا رژیم کُره‌ای واقعاً باعث کاهش وزن می‌شود؟
سرخط خبرها
کدام یک از بانوان بازیگر مجری تلویزیون شدند؟

کدام یک از بانوان بازیگر مجری تلویزیون شدند؟

  • کد خبر: ۳۰۶۹۱۰
  • ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۳
طی سال‌های اخیر، برخی از برنامه سازان تلویزیونی به سمت انتخاب بانوان بازیگری رفته‌اند و اجرای برنامه هایشان را به آنها سپرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با وجود اینکه به سختی می‌توان بازیگران زنی را یافت که در جایگاه میزبان برنامه‌های تلویزیونی قرار گرفته باشند، اما طی سال‌های اخیر، برخی از برنامه سازان تلویزیونی به سمت انتخاب بانوان بازیگری رفته‌اند و اجرای برنامه هایشان را به آنها سپرده‌اند.

سوگل طهماسبی مجری فصول چهارم و پنجم مسابقه «شوتبال» شبکه نسیم، لاله صبوری مجری سری سوم به بعد «آشپزی با مامان» شبکه پنج و ملیکا شریفی‌نیا مجری سری ششم مسابقه «کودک‌شو» شبکه نسیم از جمله معدود زنان بازیگری‌اند که اجرای تلویزیونی را تجربه کرده‌اند. در این میان، شریفی‌نیا از چهره‌های انگشت‌شماری است که جایگزین یک مجری مرد شد و پس از حمید گودرزی، اجرای «کودک‌شو» را بر عهده گرفت.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.