سقوط ۳ پله‌ای بانوی ملی پوش تیراندازی ایران در جدیدترین رنکینگ جهانی برگزاری همایش رستاخیز زنان نوغان در مشهد| ۶٠٠ بانوی کنشگر و فعال فرهنگی برای تشییع رهبر شهید بسیج می‌شوند خانواده‌های ایرانی بطور میانگین خواهان بیش از ۲ فرزند هستند| مهم‌ترین مؤلفه اثرگذار بر ازدواج و فرزندآوری چیست؟ شهردار مشهد مقدس: «شهربانونیوز» الگوی کار فرهنگی است عدم توازن در کار‌های خانه، یکی از چالش‌های بسیار رایج و عمیق در روابط زناشویی مدرن ناکامی تیم ملی والیبال زیر ۱۸ سال دختر ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا شاید باور نکنید اما این غذاها هم فرآوری‌شده هستند ! بازگشت دختر پینگ‌پنگ‌باز مشهدی به بازی‌های آسیایی پس از ۸ سال «سیمین‌دخت وحیدی» بانویی که شعر انقلاب را به نسل بعد سپرد| «خاتون شعر جبهه» که بود؟ نقش مهم زنان در موفقیت یک ازدواج| خوشبختی اتفاقی نیست دلیل واقعی این جمله را بشناسید؛ چرا همسرم حرفم را نمی‌فهمد؟ افزایش تعداد زنان زندانی در پرونده‌های غیرعمد نگاهی به برنامه آماده‌سازی متفاوت تیم ملی پدل زنان ایران از بقیه رشته‌های ورزشی آیا می‌دانستید زنان نسبت به آلزایمر آسیب‌پذیرتر هستند؟ والدین بخوانند| کنترل هوشمندانه دعوای خواهر و برادری در خانه
سرخط خبرها
حضور ۹۰ بانوی قرآنی از ۱۹ کشور جهان در همایش بین‌المللی بانوان قرآن‌پژوه سال ۱۴۰۳

حضور ۹۰ بانوی قرآنی از ۱۹ کشور جهان در همایش بین‌المللی بانوان قرآن‌پژوه سال ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۰۷۴۵۹
  • ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۲
به گفته دبیر همایش بین‌المللی بانوان قرآن‌پژوه در ۹۰ بانوی قرآنی از ۱۹ کشور جهان در این همایش حضور دارند که در میان آنها بانوان قهرمانی از غزه، لبنان و سوریه نیز حضور دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زکیه عبداللهیان، گفت: بیست‌ و یک سال پیش نیز نخستین دوره این همایش در ایام فرخنده میلاد حضرت زهرا (س)برگزار شد که اکنون البته با وقفه چندساله به سبب کرونا شانزدهمین دوره آن را برگزار می‌کنیم.

وی ادامه داد: همایش بین‌المللی بانوان قرآن‌پژوه امسال میزبان ۹۰ بانوی قرآنی از ۱۹ کشور است که البته ما در جمع این بانوان، بانوان قهرمانی از غزه، لبنان و سوریه را نیز مشاهده می‌کنیم.

دبیر شانزدهمین همایش بین‌المللی بانوان قرآن‌پژوه با توجه به جایگاه زن در اجتماع و خانواده گفت: زنان مسلمان ایران با تأسی از زنان برجسته اسلام همچون خدیجه کبری، فاطمه زهرا(س)، فاطمه بنت اسد و حضرت زینب (س) نقش خود را به بهترین شکل در امور محوله به انجام رساندند و علاوه بر امور خانه و خانواده، به مدارج عالی علمی، دینی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی نیز دست پیدا کردند.

وی تصریح کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی درخشش زنان مسلمان در کنار همه امور در حوزه‌های قرآنی را شاهد هستیم هرچند که این روند پیشرفت و درخشش آن‎ها با چالش‌هایی همراه بوده است که به چند نکته از آنها اشاره می‌کنم که ازجمله مهمترین آنها مبانی فرهنگی است که شاید اجازه ندهد زنان در عرصه اجتماعی از ظرفیت‌های خود استفاده کنند.

عبداللهیان گفت: براساس این تفکر شاهد هستیم که زنان ولو با دارا بودن تفکر مترقی قرآنی در عرصه‌های مدیریت به حاشیه رانده می‌شوند در حالی که باید از این ظرفیت‌ها حتی در پست و مناصب مختلف استفاده کرد.

وی ادامه داد: زنان قرآنی با داشتن ظرفیت و قابلیت‌های مدیریتی در مناصب و عرصه‌های مدیریت فرهنگی به خدمت گمارده شوند. نکته دیگر اینکه حمایت مالی و بودجه‌ای از آنها در اولویت باید قرار گیرد تا طرح‌ها و ایده‌های ایشان به منصه ظهور رسیده و تحقق پیدا کند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.