مهمترین چالش تیم ملی والیبال زنان ایران برای اعزام به ناگویا چیست؟ خانه داری | آیا می‌توان قارچ را بدون سیاه شدن بیشتر در فریزر نگهداری کرد؟ تولد ۲۰ هزار و ۴۴۰ نوزاد در استان لرستان طی سال ۱۴۰۴| تعداد دوقلو‌ها چقدر ثبت شده است؟ برگزاری مسابقات جایزه بزرگ دوومیدانی بانوان در استان‌های البرز و تهران| شرط اعزام ورزشکاران به مسابقات ناگویا چیست؟ دختران ملی‌پوش خراسانی در میادین آسیایی می‌درخشند| کسب مدال طلای مسابقات والیبال کاوا توسط تیم ملی مستند عروس لبنان وارد مرحله فنی شد| روایت زندگی نخستین زن ایرانی ترورشده به دست رژیم غاصب صهیونیستی زنان، بیشترین متقاضی دریافت مجوز‌های مشاغل خانگی در کشور کسب مدال نقره توسط بانوی ملی‌پوش دوومیدانی ایران در ماده ۳۰۰۰ متر مسابقات آسیایی قهرمانی تیم ملی والیبال زنان ایران در رقابت‌های آسیای مرکزی (کاوا) تازه‌ترین آمار مجردهای کشور اعلام شد (۸ خرداد ۱۴۰۵) | وام ازدواج حق جوانان است یا یک امتیاز تشریفاتی؟ مسابقات والیبال نشسته قهرمانی جهان تیرماه در چین برگزار می‌شود| تیم ملی بانوان آماده حضور در این دوره از رقابت‌ها نگهداری کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست در محیط خانواده با اجرای طرح «خانواده میزبان» کسب چهارمین پیروزی تیم ملی والیبال زنان ایران در رقابت‌های آسیای مرکزی (کاوا) اجرای برخی از اقدامات توسط ستاد مبارزه با موادمخدر در حوزه زنان و خانواده در جنگ تحمیلی سوم هشدار محققان: احتمال افزایش خطر ابتلا به سرطان تخمدان در زنان از طریق یک گاز رادیواکتیو نامرئی چگونه پیاده‌روی خانوادگی را اثرگذار‌تر کنیم؟ خانه‌داری| آیا می‌دانید نمک باعث سفید شدن پرده منزل می‌شود؟ ملی‌پوش کاراته بانوان ایران: تمام تمرکزم روی بازی‌های آسیایی است چاقی و اضافه وزن، عامل مهم ابتلای زنان به سرطان در دوران یائسگی زینب سلیمانی: مردم ایران برای حفظ انقلاب اسلامی شهدای بزرگی را قربانی کردند
سرخط خبرها
حضور ۹۰ بانوی قرآنی از ۱۹ کشور جهان در همایش بین‌المللی بانوان قرآن‌پژوه سال ۱۴۰۳

حضور ۹۰ بانوی قرآنی از ۱۹ کشور جهان در همایش بین‌المللی بانوان قرآن‌پژوه سال ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۰۷۴۵۹
  • ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۲
به گفته دبیر همایش بین‌المللی بانوان قرآن‌پژوه در ۹۰ بانوی قرآنی از ۱۹ کشور جهان در این همایش حضور دارند که در میان آنها بانوان قهرمانی از غزه، لبنان و سوریه نیز حضور دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زکیه عبداللهیان، گفت: بیست‌ و یک سال پیش نیز نخستین دوره این همایش در ایام فرخنده میلاد حضرت زهرا (س)برگزار شد که اکنون البته با وقفه چندساله به سبب کرونا شانزدهمین دوره آن را برگزار می‌کنیم.

وی ادامه داد: همایش بین‌المللی بانوان قرآن‌پژوه امسال میزبان ۹۰ بانوی قرآنی از ۱۹ کشور است که البته ما در جمع این بانوان، بانوان قهرمانی از غزه، لبنان و سوریه را نیز مشاهده می‌کنیم.

دبیر شانزدهمین همایش بین‌المللی بانوان قرآن‌پژوه با توجه به جایگاه زن در اجتماع و خانواده گفت: زنان مسلمان ایران با تأسی از زنان برجسته اسلام همچون خدیجه کبری، فاطمه زهرا(س)، فاطمه بنت اسد و حضرت زینب (س) نقش خود را به بهترین شکل در امور محوله به انجام رساندند و علاوه بر امور خانه و خانواده، به مدارج عالی علمی، دینی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی نیز دست پیدا کردند.

وی تصریح کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی درخشش زنان مسلمان در کنار همه امور در حوزه‌های قرآنی را شاهد هستیم هرچند که این روند پیشرفت و درخشش آن‎ها با چالش‌هایی همراه بوده است که به چند نکته از آنها اشاره می‌کنم که ازجمله مهمترین آنها مبانی فرهنگی است که شاید اجازه ندهد زنان در عرصه اجتماعی از ظرفیت‌های خود استفاده کنند.

عبداللهیان گفت: براساس این تفکر شاهد هستیم که زنان ولو با دارا بودن تفکر مترقی قرآنی در عرصه‌های مدیریت به حاشیه رانده می‌شوند در حالی که باید از این ظرفیت‌ها حتی در پست و مناصب مختلف استفاده کرد.

وی ادامه داد: زنان قرآنی با داشتن ظرفیت و قابلیت‌های مدیریتی در مناصب و عرصه‌های مدیریت فرهنگی به خدمت گمارده شوند. نکته دیگر اینکه حمایت مالی و بودجه‌ای از آنها در اولویت باید قرار گیرد تا طرح‌ها و ایده‌های ایشان به منصه ظهور رسیده و تحقق پیدا کند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.