دستور پخت مرغ زعفرانی تابه‌ای | شامی سریع و خوش‌عطر برای اعضای خانواده شکست سپاهان و برد استقلال در هفته سوم لیگ برتر هندبال زنان حضور داوران ایرانی در لیگ قهرمانان زنان آسیا چرا دو سال اول زندگی کودک، حیاتی است؟ اینفوگرافی | فواید زردچوبه برای زنان دختران دانش‌آموز مشهدی به یاد کودکان میناب، اثر هنری ساختند | میناب، هشتک، ۱۶۸ معرفی راهکار‌هایی برای توجه زوجین به مرز صراحت و بی‌احترامی در زندگی مشترک نماینده دختران والیبالیست مشهد در فصل جدید لیگ‌ برتر کشور حریفان خود را شناخت ویژه‌برنامه‌های حرم مطهر رضوی برای بانوان (پنجشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۵) یک راهکار عالی برای گرم کردن کانون خانواده آشپزی |‌ دستور پخت شامی بروجردی | یک وعده غذایی لذیذ و آسان برای کدبانوهای ایرانی راز زوج‌های خوشبخت در مواجهه با اختلافات حل‌نشدنی چیست؟ لیگ برتر هندبال بانوان | هفته سوم فردا پنجشنبه (۱۶ مهر ماه ۱۴۰۵) برگزار می‌شود اینفوگرافی | علائم بیش فعالی در کودکان رشد ۲۵ درصدی حمایت بیمه از زنان روستایی و عشایری خراسان‌شمالی عملکرد بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان در لیگ همچنان زیر ذره‌بین کادر فنی روایتِ زنجیره ۱۲ کیلومتریِ خانواده‌های مشهدی | مادران با کودکانشان آمدند ضرورت نگاه خانواده‌محور به مدیریت مصرف انرژی پیگیری بیمه زنان خانه‌دار روستایی و عشایری | تاکنون حدود ۴۰۰ نفر بیمه شده‌اند خانه‌داری | فوت و فن فریز کردن بامیه خورشتی
سرخط خبرها
بازگشت به عفاف، رویکرد جدید زنان جوامع غربی

بازگشت به عفاف، رویکرد جدید زنان جوامع غربی

  • کد خبر: ۳۰۹۱۰۰
  • ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۹
یک استاد دانشگاه گفت: جوامع غربی به این نکته رسیدند که برای حفظ صیانت حریم خانواده باید قوانین سختگیرانه تری داشته باشند و قوانینی ناظر به مسائل عفاف در قالب طرح‌های دوره‌ای تصویب کنند.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

به گزارش شهرآرانیوز؛ امروز یکشنبه ۱۶دی ماه نشست علمی پیرامون بحث عفاف گرایی در غرب در موسسه علمی _تحقیقی مکتب نرجس (ع) برگزار شد.

زینب برخورداری در این نشست که با حضور جمعی از طلاب و کادر مکتب نرجس (س) و دیگر مدارس علمیه خواهران، در خصوص عفاف گرایی در غرب گفت: در دوران کنونی این تصور برای برخی پیش آمده که در اثنای جهانی شدن می‌بایست بسیاری از تفکرات ما متأثر از غرب شکل گیرد. در صورتیکه به گواه تاریخ کشور‌های غربی در ابتدا برای افراد جامعه بخصوص بانوان از جهت حضور در اجتماع و روابط اجتماعی، حریم و قوانینی داشتند، که برگرفته از دستورات ادیان الهی بود.

وی افزود:با شروع دوره رُنسانس و توجه به لذات مادی و شکل گیری صنعت سینما، رفته رفته پایه‌های دین در جامعه متزلزل شده و این استحاله فرهنگی با وجود مخالفت متدینین مسیحی در جامعه رسوخ کرد.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: با ترویج روابط آزاد و برهنگی در سبک پوشش، پیامد‌های این دوره از آزادی در غرب از جمله شیوع بیماری‌های مقاربتی، افزایش بارداری مقاربتی ناخواسته در میان نوجوانان و جوانان، افزایش فرزندان نامشروع، عدم تشکیل خانواده، کاهش میل به ازدواج و تشکیل خانواده، افزایش طلاق و خیانت زوجین و افزایش مشکلات رفتاری دانست.

وی افزود: امروزه این معضلات علاوه بر جامعه بانوان، جوانان، نوجوانان و کودکان را نیز درگیر کرده است در حال حاضر جوامع غربی به این نکته رسیدند که برای حفظ صیانت حریم خانواده، امنیت روانی جوانان بخصوص دختران می‌بایست قوانین سختگیرانه تری در خصوص خویشتنداری جنسی و قوانینی ناظر به مسائل عفاف در قالب طرح‌های دوره‌ای تصویب نمایند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.