ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران یک‌چهارم نوزادان جهان در ۲۶ کشور آسیب‌پذیر زندگی می‌کنند تیم ملی بسکتبال بانوان ایران روی ریل پیروزی | قهرمانی نزدیک است فواید مصرف طالبی در دوران بارداری حجاب، رویکردی تمدن‌ساز حضور ۶۳.۳ درصد داوطلب زن از خراسان رضوی در نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ لزوم طراحی ساختاری برای جایگاه زنان در خانواده برای نقش‌آفرینی درست آن‌ها
سرخط خبرها
بازگشت به عفاف، رویکرد جدید زنان جوامع غربی

بازگشت به عفاف، رویکرد جدید زنان جوامع غربی

  • کد خبر: ۳۰۹۱۰۰
  • ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۹
یک استاد دانشگاه گفت: جوامع غربی به این نکته رسیدند که برای حفظ صیانت حریم خانواده باید قوانین سختگیرانه تری داشته باشند و قوانینی ناظر به مسائل عفاف در قالب طرح‌های دوره‌ای تصویب کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امروز یکشنبه ۱۶دی ماه نشست علمی پیرامون بحث عفاف گرایی در غرب در موسسه علمی _تحقیقی مکتب نرجس (ع) برگزار شد.

زینب برخورداری در این نشست که با حضور جمعی از طلاب و کادر مکتب نرجس (س) و دیگر مدارس علمیه خواهران، در خصوص عفاف گرایی در غرب گفت: در دوران کنونی این تصور برای برخی پیش آمده که در اثنای جهانی شدن می‌بایست بسیاری از تفکرات ما متأثر از غرب شکل گیرد. در صورتیکه به گواه تاریخ کشور‌های غربی در ابتدا برای افراد جامعه بخصوص بانوان از جهت حضور در اجتماع و روابط اجتماعی، حریم و قوانینی داشتند، که برگرفته از دستورات ادیان الهی بود.

وی افزود:با شروع دوره رُنسانس و توجه به لذات مادی و شکل گیری صنعت سینما، رفته رفته پایه‌های دین در جامعه متزلزل شده و این استحاله فرهنگی با وجود مخالفت متدینین مسیحی در جامعه رسوخ کرد.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: با ترویج روابط آزاد و برهنگی در سبک پوشش، پیامد‌های این دوره از آزادی در غرب از جمله شیوع بیماری‌های مقاربتی، افزایش بارداری مقاربتی ناخواسته در میان نوجوانان و جوانان، افزایش فرزندان نامشروع، عدم تشکیل خانواده، کاهش میل به ازدواج و تشکیل خانواده، افزایش طلاق و خیانت زوجین و افزایش مشکلات رفتاری دانست.

وی افزود: امروزه این معضلات علاوه بر جامعه بانوان، جوانان، نوجوانان و کودکان را نیز درگیر کرده است در حال حاضر جوامع غربی به این نکته رسیدند که برای حفظ صیانت حریم خانواده، امنیت روانی جوانان بخصوص دختران می‌بایست قوانین سختگیرانه تری در خصوص خویشتنداری جنسی و قوانینی ناظر به مسائل عفاف در قالب طرح‌های دوره‌ای تصویب نمایند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.