«فاطمه»، نام محبوب برای دختران در خراسان رضوی تغییرات اجتماعی و فرهنگی خانواده‌ها، عامل مهم نیاز به بازنگری در سیاست‌های کلی مربوط به این نهاد پذیرفتن تفاوت های زوجین، زیربنای رابطه سالم زوجیت در زندگی مشترک زنان روستایی و عشایر، ستون اصلی خودکفایی کشاورزی و حفظ هویت فرهنگی ایران ضرورت تقویت نظام حمایتی از خانواده‌ها در کشور برای تشویق به فرزندآوری نحله، یکی از ابزار‌های حمایتی در حقوق خانواده ایرانی ازدواج، یکی از زیباترین جلوه‌های زندگی اعزام تیم ملی والیبال زنان به ویتنام برای حضور در نخستین دوره جام ملت‌های آسیا دهه‌شصتی‌ها، اصلی‌ترین سرمایه انسانی کشور | تعداد متأهلین چقدر است؟ کسب مدال طلا توسط تیم تنیس روی میز بانوان ایران در بازی‌های جهانی کارگران یونان دختر المپیکی ایران از کسب مدال در مسابقات قایقرانی جایزه بزرگ روسیه بازماند آشنایی با مهم‌ترین عوامل علاقه‌مندکردن کودکان به کتاب‌خوانی دستور پخت حلوای سه آرد مجلسی مخصوص در خانه + فیلم دیدگاه امام خمینی (ره) درباره جایگاه زنان مومن و مادران پاکدل چه بود؟ حملات آسم در بین زنان زیر ۳۵ سال با قرص‌های ضدبارداری حاوی پروژسترون
سرخط خبرها
سوزن‌دوزی‌ها و تکه‌دوزی‌های لباس اقوام، الگوهایی مناسب برای طراحی لباس‌های مدرن ایرانی

سوزن‌دوزی‌ها و تکه‌دوزی‌های لباس اقوام، الگوهایی مناسب برای طراحی لباس‌های مدرن ایرانی

  • کد خبر: ۳۱۰۰۴۹
  • ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳
دبیر سابق کارگروه مد و لباس کشور با اشاره به اینکه عمده طراحان لباس با فرهنگ کشورمان آشنا نیستند، گفت: سوزن‌دوزی‌ها و تکه‌دوزی‌های لباس اقوام، الگوهایی مناسب برای طراحی لباس‌های مدرن ایرانی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیده‌مرضیه شفاپور اظهار کرد: به‌صورت‌کلی دنیا روی چرخه تغییرات می‌چرخد واین تغییرات درهرصنف وهر زمینه‌ای باعث رونق پیداکردن آن کارمی‌شود. یکی از اصولی‌ترین مواردی که جزو تغییرات بوده هم حوزه مد است. این مدمی‌تواند روی حجاب و لباس بسیار تاثیرگذار باشد و مخاطب را جذب کند، چراکه مد، وسیله‌ای برای کسی است که کالایی تهیه کرده تا بتواند آن را به‌صورت بسیار خوب در معرض تماشا بگذارد و مشتری جذب کند.

وی ادامه داد: اگر به طراحان اجازه طراحی طرح‌های مدرن را دهند و مکانی برای عرضه و ارائه محصولات‌شان باشد، قطعا جذب مخاطب را بالا می‌برند.

دبیر سابق کارگروه مد و لباس کشور در پاسخ به این پرسش که چرا طراحی لباس‌ها از آن هویت ایرانی ــ اسلامی فاصله گرفته؟، بیان کرد: متأسفانه کسانی که در این زمینه‌ها فعالیت می‌کنند، تخصص لازم را ندارند و به فرهنگ آشنا نیستند. از سوی دیگر، زمانی که در این خصوص از طراحان حمایت نمی‌شود، آنها ناچار می‌شوند که طرح‌های خود را از فضای مجازی الهام بگیرند و تنها تغییراتی در راستای کار‌های ایرانی ایجاد کنند. وقتی که ما با فرهنگ خودمان ناآشنا هستیم این باعث می‌شود که لباس خوب یا مدرن تولید نشود. طراحان می‌توانند آن سوزن‌دوزی‌ها یا تکه‌دوزی‌های لباس اقوام را در لباس‌های مدرن نیز پیاده کنند. اما متاسفانه فضای مناسبی برای ارائه کارهای‌شان در جامعه وجود ندارد. عدم همکاری مسئولان دولتی سبب می‌شود که طراح به سمت کار‌های زیرزمینی برود.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.