برگزاری رویداد ملی «دختر ایران» با تمرکز بر نقش‌آفرینی دختران در شرایط کنونی کشور هم‌خوانی شخصیت هوژان در سریال ناریا با اصالت کردی‌اش فعالیت ۵۰۰ مدرسه علمیه خواهران در ۲۸ استان کشور آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان با حضور ۱۶ ورزشکار آزادی فوری شهروند ایرانی بازداشت شده در فرانسه، محور بیانیه اعلام شده توسط نماینده ایران در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد احیای ولایت اجتماعی توسط زنان ایران در جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه کشورمان مادران در زمان جنگ، جنگجویان خط مقدم جبهه روانی و عاطفی پایداری جامعه روایت هایی مستندگونه از اهدای طلا توسط زنان به محور مقاومت در کتاب «جان و دل» صدور پیام دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) خطاب به بانوان و مادران ایرانی| امروز پیام نذر‌های مادران ایران به جهانیان رسیده است مهم‌ترین مأموریت زن تراز انقلاب اسلامی چیست؟ نقش مهم وراثت در چندقلوزایی اشک عشق پای دوخت ۱۳هزار لباس برای مراسم جهانی شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در حرم مطهر رضوی پیمان عاشقانه زوج‌های مشهدی در دل روز‌های جنگ تربیت بانوان کنشگر بین‌المللی، اولویت مهمی برای دوران پساجنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به ایران مشهدی‌ها الگویی از مقاومت، امید و عشق به زندگی در سایه جنگ
سرخط خبرها
سوزن‌دوزی‌ها و تکه‌دوزی‌های لباس اقوام، الگوهایی مناسب برای طراحی لباس‌های مدرن ایرانی

سوزن‌دوزی‌ها و تکه‌دوزی‌های لباس اقوام، الگوهایی مناسب برای طراحی لباس‌های مدرن ایرانی

  • کد خبر: ۳۱۰۰۴۹
  • ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳
دبیر سابق کارگروه مد و لباس کشور با اشاره به اینکه عمده طراحان لباس با فرهنگ کشورمان آشنا نیستند، گفت: سوزن‌دوزی‌ها و تکه‌دوزی‌های لباس اقوام، الگوهایی مناسب برای طراحی لباس‌های مدرن ایرانی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیده‌مرضیه شفاپور اظهار کرد: به‌صورت‌کلی دنیا روی چرخه تغییرات می‌چرخد واین تغییرات درهرصنف وهر زمینه‌ای باعث رونق پیداکردن آن کارمی‌شود. یکی از اصولی‌ترین مواردی که جزو تغییرات بوده هم حوزه مد است. این مدمی‌تواند روی حجاب و لباس بسیار تاثیرگذار باشد و مخاطب را جذب کند، چراکه مد، وسیله‌ای برای کسی است که کالایی تهیه کرده تا بتواند آن را به‌صورت بسیار خوب در معرض تماشا بگذارد و مشتری جذب کند.

وی ادامه داد: اگر به طراحان اجازه طراحی طرح‌های مدرن را دهند و مکانی برای عرضه و ارائه محصولات‌شان باشد، قطعا جذب مخاطب را بالا می‌برند.

دبیر سابق کارگروه مد و لباس کشور در پاسخ به این پرسش که چرا طراحی لباس‌ها از آن هویت ایرانی ــ اسلامی فاصله گرفته؟، بیان کرد: متأسفانه کسانی که در این زمینه‌ها فعالیت می‌کنند، تخصص لازم را ندارند و به فرهنگ آشنا نیستند. از سوی دیگر، زمانی که در این خصوص از طراحان حمایت نمی‌شود، آنها ناچار می‌شوند که طرح‌های خود را از فضای مجازی الهام بگیرند و تنها تغییراتی در راستای کار‌های ایرانی ایجاد کنند. وقتی که ما با فرهنگ خودمان ناآشنا هستیم این باعث می‌شود که لباس خوب یا مدرن تولید نشود. طراحان می‌توانند آن سوزن‌دوزی‌ها یا تکه‌دوزی‌های لباس اقوام را در لباس‌های مدرن نیز پیاده کنند. اما متاسفانه فضای مناسبی برای ارائه کارهای‌شان در جامعه وجود ندارد. عدم همکاری مسئولان دولتی سبب می‌شود که طراح به سمت کار‌های زیرزمینی برود.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.