«زن و هویت مشهد» | بخش چهارم: فروغ آذرخشی؛ بانویی که چراغ اولین مدرسه دخترانه مشهد را روشن کرد رقابت ۲  بدمینتون باز  خراسان رضوی در مسابقات انتخابی تیم‌های ملی بدمینتون بانوان ایجاد بیش از ۱۱۸۰ فرصت شغلی برای زنان سرپرست خانوار در خراسان رضوی دوقلوزایی و تعیین جنسیت جنین؛ از تبلیغات تا واقعیت‌های علمی سرطان تخمدان، یک بیماری زنانه با کمترین میزان شیوع و بیشترین میزان مرگ و میر ! ناکامی تیم ملی هندبال زیر ۱۶ سال ایران برابر میزبان مسابقات آسیایی ثبت بیش از ۴۳ هزار مورد واقعه ازدواج در اصفهان در سال ۱۴۰۴ فاصله کوتاه سپاهان با قهرمانی در لیگ برتر هندبال| ۲ هفته پایانی لیگ برتر بانوان برگزار می‌شود برگزاری یک دوره مسابقات اوپن بانوان در مشهد| مهشید اشتری و یکتا ادیبیان، ملی پوشان خراسانی تنیس روی میز هستند جزئیاتی از شرایط تیم ملی والیبال زنان و اردوی آماده سازی این تیم چه تعداد کودک در خراسان شمالی مشمول طرح یسنا شدند؟ همسر شهید جمهور: حضور خانوادگی در اجتماعات حماسی شبانه، اهمیت زیادی دارد «زن و هویت مشهد» | بخش سوم: فاطمه طوسی؛ بانوی خراسانی که در دربار مغولان از حریم رضوی پاسداری کرد
سرخط خبرها
سوزن‌دوزی‌ها و تکه‌دوزی‌های لباس اقوام، الگوهایی مناسب برای طراحی لباس‌های مدرن ایرانی

سوزن‌دوزی‌ها و تکه‌دوزی‌های لباس اقوام، الگوهایی مناسب برای طراحی لباس‌های مدرن ایرانی

  • کد خبر: ۳۱۰۰۴۹
  • ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳
دبیر سابق کارگروه مد و لباس کشور با اشاره به اینکه عمده طراحان لباس با فرهنگ کشورمان آشنا نیستند، گفت: سوزن‌دوزی‌ها و تکه‌دوزی‌های لباس اقوام، الگوهایی مناسب برای طراحی لباس‌های مدرن ایرانی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیده‌مرضیه شفاپور اظهار کرد: به‌صورت‌کلی دنیا روی چرخه تغییرات می‌چرخد واین تغییرات درهرصنف وهر زمینه‌ای باعث رونق پیداکردن آن کارمی‌شود. یکی از اصولی‌ترین مواردی که جزو تغییرات بوده هم حوزه مد است. این مدمی‌تواند روی حجاب و لباس بسیار تاثیرگذار باشد و مخاطب را جذب کند، چراکه مد، وسیله‌ای برای کسی است که کالایی تهیه کرده تا بتواند آن را به‌صورت بسیار خوب در معرض تماشا بگذارد و مشتری جذب کند.

وی ادامه داد: اگر به طراحان اجازه طراحی طرح‌های مدرن را دهند و مکانی برای عرضه و ارائه محصولات‌شان باشد، قطعا جذب مخاطب را بالا می‌برند.

دبیر سابق کارگروه مد و لباس کشور در پاسخ به این پرسش که چرا طراحی لباس‌ها از آن هویت ایرانی ــ اسلامی فاصله گرفته؟، بیان کرد: متأسفانه کسانی که در این زمینه‌ها فعالیت می‌کنند، تخصص لازم را ندارند و به فرهنگ آشنا نیستند. از سوی دیگر، زمانی که در این خصوص از طراحان حمایت نمی‌شود، آنها ناچار می‌شوند که طرح‌های خود را از فضای مجازی الهام بگیرند و تنها تغییراتی در راستای کار‌های ایرانی ایجاد کنند. وقتی که ما با فرهنگ خودمان ناآشنا هستیم این باعث می‌شود که لباس خوب یا مدرن تولید نشود. طراحان می‌توانند آن سوزن‌دوزی‌ها یا تکه‌دوزی‌های لباس اقوام را در لباس‌های مدرن نیز پیاده کنند. اما متاسفانه فضای مناسبی برای ارائه کارهای‌شان در جامعه وجود ندارد. عدم همکاری مسئولان دولتی سبب می‌شود که طراح به سمت کار‌های زیرزمینی برود.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.