تولد دختری افغانستانی در اولین زایمان در حج ۱۴۰۴ لزوم رسیدگی مسئولان به دختران مناطق کم‌برخوردار، دغدغه یک نوجوان نخبه اسفراینی اجرای ممنوعیت حجاب در دانشگاه‌های فرانسه رفع مشکلات اقتصادی با ورود هوشمندانه زنان به این حوزه کاهش فرصت‌های فرزندآوری با بالارفتن سن ازدواج زنان، رکن مهم دستیابی به توسعه پایدار در هر کشور سهم ۴۵ درصدی زنان از جامعه کارمندان دولت قهرمانی رکورددار دوی ۲۰۰ متر زنان ایران در رقابت‌های قهرمانی کشور سرعت بالای روند پدیده قتل زنان در انگلیس و عدم توجه دادگاه‌های این کشور به این پرونده‌ها کسب دومین پیروزی تیم ملی ایران مقابل هنگ‌کنگ در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا تاثیر والدین سیگاری بر روی ابتلای کودکان به آسم وجود بیش از ۱۳ میلیون جوان مجرد ایرانی در آستانه ازدواج در کشور لزوم تعیین مهریه منطقی و حمایت قانونی از زنان در طرح اصلاح قانون مهریه حضور و هم‌افزایی بانوان نخبه رضوی در بوستان ریحانه مشهد برپایی موکب «محبّان‌الرضا(ع)» با مشارکت و همکاری امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی درباره ضرورت حضور ماماها در  دوران بارداری و  زایمان | چرا ماما نه؟ چند گرم طلا منجر به قتل بانوی مجری شبکه افق شد
سرخط خبرها
نقش بانوان در کنشگری رسانه‌ای و حمایت از جبهه مقاومت

نقش بانوان در کنشگری رسانه‌ای و حمایت از جبهه مقاومت

  • کد خبر: ۳۱۰۶۵۸
  • ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۱
یک پژوهشگر فرهنگی و متخصص در حوزه رسانه با اشاره به اهمیت حضور بانوان در فضای مجازی، بر نقش بی‌بدیل آنها در تغییر معادلات رسانه‌ای و حمایت از جبهه مقاومت تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرزانه فخریان گفت: حضور و کنشگری بانوان در فضای مجازی پیش از هر چیز نمایانگر حضور و کنش همه آحاد جامعه در موضوع مقاومت است. اما باید توجه داشت که این فعالیت‌ها نباید تنها به موقعیت و کنش مجازی محدود شود.

وی یکی از ظرفیت‌های مهم برای بانوان فعال و کنشگر در فضای مجازی، ارتباط و هماهنگی آنها با فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در مساجد است. این امکان می‌تواند بستری هدفمند برای تولید محتوای اثرگذار باشد. فعالیت در مساجد از آن جهت اهمیت دارد که مساجد همواره کانونی برای همفکری و شکل‌دهی حرکت‌های مردمی بوده‌اند. اگر بانوان بتوانند این ظرفیت را با فضای مجازی پیوند دهند، اثربخشی فعالیت‌هایشان چند برابر خواهد شد.

این پژوهشگر حوزه رسانه به ویژگی‌های خاص زنان در این عرصه اشاره کرد و گفت: نگاه جزئی‌نگر و مداومت توجه از سوی زنان، دو رکن مهمی است که اختصاص به طبیعتشان دارد. این دو ویژگی اگر در این جنگ نابرابر به کار گرفته شود، نه‌تنها ابعاد معادلات رسانه‌ای بلکه جنس آن را نیز عوض می‌کند. زنان می‌توانند با توجه دقیق به جزئیات و پیگیری مداوم، روایت‌های حقیقی و تأثیرگذار تولید کنند و از این طریق فضای رسانه‌ای را به نفع جبهه مقاومت تغییر دهند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.