پیروزی ارزشمند تیم ملی ایران مقابل چین تایپه در جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا استرالیا، میزبان مراسم قرعه‌کشی جام ملت‌های فوتبال بانوان آسیا ۲۰۲۶ صاحبان مشاغل خانگی از ۴۵ تا ۱۵۰ میلیون تومان وام با سود ۴ درصد می‌گیرند کمک به اقتصاد دولتی از طریق اقتصاد خانواده‌محور گامی نو در اشتغال‌زایی بانوان | اولین مرکز کاریابی زنان در مشهد راه‌اندازی می‌شود زنان تنها ۴.۶ میلیون نفر از جمعیت شاغل کشور را تشکیل داده‌اند| محرومیت بانوان شاغل از حق عائله‌مندی دیانت و تعهد، مهمترین ویژگی مادر شهیدان حسن و مجتبی خوراکیان بررسی برخی عوامل افزایش شمار جنایتی به نام سقط جنین | نسل‌کشی سوداگران ۳ تا ۵ سال، اختلاف سنی مطلوب بین فرزندان توسعه مراکز همسان‌گزینی و اعطای وام ازدواج، دو محور اصلی قانون جوانی جمعیت در حوزه ازدواج استفاده از ظرفیت داوران زن برای قضاوت در هفته پایانی بیست‌و‌چهارمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران فراز و فرود‌های یک مادر در ایجاد کارآفرینی در دنیای مد اسلامی تدوین و اجرای طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری کاهش جمعیت، چالشی جهانی خانواده، بنیان بسیاری از تحولات اساسی کشور مشکلات لگن و بی‌اختیاری ادرار در زنان بالای ۴۰ سال بیشتر است لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری برای خانواده‌ها ثبت ازدواج بیش از ۵۵ هزار نفر با اختلاف سن کمتر از یک سال بین زوجین
سرخط خبرها
روایت بانوان فلسطینی از شکنجه در زندان‌های رژیم صهیونیستی

روایت بانوان فلسطینی از شکنجه در زندان‌های رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۳۱۱۸۲۹
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۱
بانوان آزاده فلسطینی که در چهارچوب اولین مرحله از عملیات تبادل اسرا، آزاد شده‌اند، لحظاتی بعد از رسیدن به منازل خود روایت‌هایی از خود و شکنجه‌هایی که در زندان‌های رژیم صهیونیستی با آن مواجه بودند، مطرح کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اسرای فلسطینی که دیشب از زندان‌های رژیم صهیونیستی آزاد شدند، روایت‌های سخت و دردناکی از شکنجه در زندان‌های رژیم صهیونیستی دارند.

آدم هدره از اسرای فلسطینی دوران اسارت خود را بسیار سخت توصیف کرده و به بخشی از رفتار‌های غیر انسانی زندانبانان از جمله در زمینه اهمال پزشکی و محرومیت از استفاده دارو بویژه در مورد افراد سالخورده اشاره کرد.

سماح جحاوی دیگر اسیر زن فلسطینی که دیشب آزاد شد، تصریح کرد که برای دومین بار بود که بازداشت شده بود و در معرض انواع شکنجه‌ها و سرکوب‌ها قرار داشت.وی ادامه داد که بسیاری از اسرای زن فلسطینی شرایط وخیمی در نتیجه بیماری و اهمال پزشکی وجود در زندان‌های رژیم صهیونیستی دارند.

شیما رمضان دیگر اسیر زن فلسطینی نیز که ۶ ماه را در زندان اسرائیل سپری کرده است، گفت که هنوز درباره مدت محکومیت وی تصمیم گیری نشده بود. وی می‌گوید که تنها چند ساعت قبل از آزادی، از قرار داشتن خود در لیست مرحله اول اسرای فلسطینی تبادل شده، اطلاع پیدا کرده است.

خواهر «رولا حسنین» اسیر آزاد شده فلسطینی گفت که خواهرش با خستگی و فشار‌های شدید ناشی از زندان مواجه است و باید برای مداوا به بیمارستان منتقل شود، چرا که در زندان هیچ توجه پزشکی به او نشده و همین موضوع تأثیر منفی بر سلامت او گذاشته است.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.