تامین ۸۸۸۸ جهیزیه برای زوج‌های احسان پذیر در کشور با اجرای پویش «آینه شمعدان» فعالیت میلیون‌ها بانوی بسیجی در کشور با محوریت تولید و کارآفرینی ارتقای رکورد تپانچه ۲۵ متر ایران توسط دختر المپیکی ایران روایت دغدغه‌های مادرانه ساره جوانمردی، قهرمان تیراندازی پارالمپیک و جهان معرفی راهکار‌های مؤثر و کاربردی برای نظم‌دهی به آشپزخانه شکل گیری نهضت جهانی شیرخوارگان حسینی با محوریت نقش زن در عاشورا و حضور پررنگ مادران بررسی عوامل اثرگذار در افزایش آمار ازدواج مؤثر لزوم اولویت‌بندی مواد قانون جوانی جمعیت | ایران از نظر مرخصی زایمان جزو سخاوتمندترین کشور‌های دنیاست ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید حمید رخشانی برگزاری اجتماع باشکوه ۷ هزار دختر دانشجو در حرم مطهر حضرت معصومه (س) همزمان با آغاز دهه کرامت انتقاد شدید عضو هیئت‌امنای بنیاد زنان و دموکراسی از ممنوعیت پوشش‌ زنان در فرانسه افزایش سیستم ایمنی بدن زنان باردار با مصرف به‌اندازه گوجه‌سبز مادربلاگرها؛ خطری جدی برای تعیین الگو‌های تربیتی و شیوه‌های فرزندپروری اعلام برنامه مسابقات هندبال قهرمانی جوانان دختر آسیا| اولین حریف تیم ملی دختران ایران مشخص شد اجرای پویش ملی «دخترم، افتخار ایران است» در کشور با هدف پاسداشت مقام دختر دعوت از ۲۱ دختر از  خراسان رضوی به جشنواره مینی بسکتبال و  استعدادیابی تیم ملی ۲۰۲۹ دعوت از بانوی مشهدی به  اردوی تیم ملی کبدی بانوان دستور پخت کیک خشک نسکافه‌ای مخصوص در خانه + فیلم تاثیرات مثبت و منفی شبکه‌های اجتماعی بر آشپزی و فرهنگ غذایی
سرخط خبرها
پیشگیری از ابتلای زنان به افسردگی با مصرف مناسب لبو

پیشگیری از ابتلای زنان به افسردگی با مصرف مناسب لبو

  • کد خبر: ۳۱۱۱۴۶
  • ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۷
یک کارشناس گیاهان دارویی گفت: لبو سرشار از فولات و آهن است و از همین رو مصرف آن از ابتلا به افسردگی و کم‌خونی، خصوصا در زنان جلوگیری می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هانیه ناصری اظهار کرد: لبو سرشار از فولات و آهن است و از همین رو مصرف آن از ابتلا به افسردگی و کم‌خونی، خصوصا در زنان جلوگیری می‌کند.

وی با اشاره به مقادیر بالای نیترات طبیعی موجود در آب لبو قرمز، افزود: این نیترات به کاهش فشارخون کمک کرده و با بهبود جریان خون در رگ‌های خونی، برای درمان بیماری‌های قلبی و عروقی نیز مفید است.

این دکترای گیاهان دارویی از لبو به عنوان یک ریشه شیرین و قرمز رنگ سرشار از فیبر نام برد و اظهار کرد: مصرف لبو پخته شده به همراه آب حاصل از پخت آن، به حرکت سریع‌تر مواد در روده و سم‌زدایی از بدن منجر می‌شود، از همین رو مصرف آن برای کسانی که استعمال دخانیات داشته و یا تغذیه مناسبی ندارند، توصیه می‌شود.

ناصری اشاره‌ای هم به روش‌های مختلف مصرف لبو داشت و گفت: لبو به صورت پخته یا خام در سالادها، سوپ‌ها، بورانی‌ها و انواع آش قابلیت استفاده دارد. همچنین لبوی خشک شده و دمنوش ترکیبی آن با دارچین برای تقویت سیستم ایمنی بدن، پاکسازی عروق، روشن شدن رنگ چهره و پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها مفید است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.