ریزش ۱.۷ درصدی بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۹ دی ۱۴۰۳) رئیس کانون ملی زنان بازرگان ایران: باید به نقش خلاقیت زنان در زیست‌بوم کارآفرینی بیشتر توجه شود معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: اقتصاد زیارت بسیار تعیین‌کننده است | زنان در حوزه‌های مختلف نقش تعیین‌کننده دارند عضو ستاد ملی زن و خانواده در مشهد: زنان می‌توانند راه برون‌رفت از شرایط اقتصادی جامعه را شکل دهند نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی: نمی‌توانیم با رویکرد جنسیتی با اقتصاد مواجه شویم | به دنبال برداشتن موانع برای حضور زنان در چارچوب گفتمان اسلام ناب هستیم خورش قیمه نثار، غذای پرخاصیت برای کودکان و سالمندان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: نقش بانوان در جامعه ایران پررنگ است | موضوع مشارکت بانوان در عرصه‌های اجتماعی برای ما اهمیت دارد زنان؛ پیشگامان توسعه پایدار در مسیر احیای راه ابریشم حضور پررنگ بانوان ایرانی در صنایع نوین ادامه صدرنشینی تیم خاتون بم در لیگ برتر فوتبال زنان فرهنگ عذرخواهی ابزاری قدرتمند در مدیریت تعارضات زناشویی پیشگیری از ابتلای زنان به افسردگی با مصرف مناسب لبو مراسم ویژه بانوان عرب زبان به مناسبت رحلت حضرت زینب (س) در حرم مطهر رضوی مشهد، میزبان نخستین اجلاس زنان راه ابریشم خواهد بود نقش مهم طب سنتی در درمان ناباروری روایت زندگی مادر شهید محمد معماریان در مجموعه تلویزیونی «آخرین دیدار» جای خالی زنان کنشگر فرهنگی در فضای رسانه قصه‌گویی، روش نوین آموزش‌های تربیتی کودکان جایزه ادبی نوشتار زنان، سال ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
سرخط خبرها
پیشگیری از ابتلای زنان به افسردگی با مصرف مناسب لبو

پیشگیری از ابتلای زنان به افسردگی با مصرف مناسب لبو

  • کد خبر: ۳۱۱۱۴۶
  • ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۷
یک کارشناس گیاهان دارویی گفت: لبو سرشار از فولات و آهن است و از همین رو مصرف آن از ابتلا به افسردگی و کم‌خونی، خصوصا در زنان جلوگیری می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هانیه ناصری اظهار کرد: لبو سرشار از فولات و آهن است و از همین رو مصرف آن از ابتلا به افسردگی و کم‌خونی، خصوصا در زنان جلوگیری می‌کند.

وی با اشاره به مقادیر بالای نیترات طبیعی موجود در آب لبو قرمز، افزود: این نیترات به کاهش فشارخون کمک کرده و با بهبود جریان خون در رگ‌های خونی، برای درمان بیماری‌های قلبی و عروقی نیز مفید است.

این دکترای گیاهان دارویی از لبو به عنوان یک ریشه شیرین و قرمز رنگ سرشار از فیبر نام برد و اظهار کرد: مصرف لبو پخته شده به همراه آب حاصل از پخت آن، به حرکت سریع‌تر مواد در روده و سم‌زدایی از بدن منجر می‌شود، از همین رو مصرف آن برای کسانی که استعمال دخانیات داشته و یا تغذیه مناسبی ندارند، توصیه می‌شود.

ناصری اشاره‌ای هم به روش‌های مختلف مصرف لبو داشت و گفت: لبو به صورت پخته یا خام در سالادها، سوپ‌ها، بورانی‌ها و انواع آش قابلیت استفاده دارد. همچنین لبوی خشک شده و دمنوش ترکیبی آن با دارچین برای تقویت سیستم ایمنی بدن، پاکسازی عروق، روشن شدن رنگ چهره و پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها مفید است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.