سرخط خبرها
کاهش خطر پوکی استخوان با مصرف روزانه لبنیات

کاهش خطر پوکی استخوان با مصرف روزانه لبنیات

  • کد خبر: ۳۰۹۳۲۸
  • ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۵
رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت با اشاره به اینکه زنان بیشتر در معرض خطر ابتلا به پوکی استخوان قرار دارند، مصرف منابع لبنی را در کاهش خطر پوکی استخوان ضروری دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرشته فزونی مصرف زیاد نمک را باعث افزایش خطر پوکی استخوان دانست و گفت: مصرف غذا‌های پرنمک، تنقلات شور و غذا‌های کنسروی باعث افزایش دفع کلسیم از بدن می‌شوند و از این طریق در کاهش تراکم استخوان‌ها و افزایش شکنندگی آن‌ها موثر هستند.

وی با بیان این که در زنان از دست دادن توده استخوانی پس از یائسگی تسریع می‌شود، یادآور شد: زنان بیشتر در معرض خطر کاهش توده استخوانی و پوکی استخوان قرار دارند.

رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت تاکید کرد: رژیم غذایی سالم و فعالیت بدنی به ویژه در دوره کودکی، نوجوانی و جوانی به پیشگیری و تعویق انداختن پوکی استخوان درسالمندی کمک می‌کند.

فزونی با بیان این که دریافت میزان کافی کلسیم همراه با فعالیت بدنی باعث افزایش ذخیره استخوانی کلسیم می‌شود، خاطرنشان کرد: فعالیت بدنی کمتر از استاندارد و رژیم غذایی حاوی مقادیر کلسیم ناکافی به تدریج باعث کم شدن کلسیم از استخوان‌ها و شکننده شدن آن‌ها می‌شود.

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.