ناباروری در بسیاری موارد قابل درمان است| سن؛ یکی از مهم‌ترین عوامل اثرگذار بر باروری بانوان «رازیانه» باعث افزایش شیرمادر می‌شود معرفی یک فرمول نامرئی برای تربیت فرزندی قدرتمند مغفول ماندن بسیاری از نقش‌های زنان در جنگ‌های تحمیلی اخیر | رسانه ها، پیگیر بازنمایی هویت واقعی زن ایرانی را باشند بانوی ملی‌پوش تیراندازی ایران: همه تیراندازان حاضر در فینال حرفه‌ای هستند آیا جمله «با خودش زندگی می‌کنم نه خانواده‌اش»، تفکر درستی است؟ خانه‌داری| با چند روش ساده، آشپزخانه را ایمن کنیم آغاز دومین مرحله از اردوی آماده‌سازی تیم ملی بانوان پارادوومیدانی از دوشنبه (۵ مرداد ماه ۱۴۰۵) وقتی ماندن در تولید سخت‌تر از شروع آن است| ایجاد یک کسب و کار و اشتغال برای بانوان شهر توسط یک بانوی لرستانی آغاز شمارش معکوس خاتون برای سومین ماجراجویی قاره‌ای گروه‌های مردمی جهادی پای کار ترویج فرزندآوری آمدند تهدید صمیمیت خانواده با استفاده افراطی از فضای مجازی نائب قهرمانی خراسان رضوی در مسابقات کاتای قهرمانی بانوان کشور ویدیو| روایت تکان‌دهنده امدادگر از دق کردنِ دختر سه ساله دکتر جمیله علم‌الهدی: حفظ وحدت انتظار امروز شهید رییسی از همه است پیکر مادر شهیدان داروغه در کاشان تشییع و خاکسپاری شد آمریکا پنج قلوهای معروف یزدی را یتیم کرد | روایت همسر و دختر شهید از روز حادثه + فیلم بررسی جایگاه نهاد خانواده در دیدگاه رهبر شهید انقلاب| مادر نخستین معلم جامعه است
سرخط خبرها
عضو ستاد ملی زن و خانواده در مشهد: زنان می‌توانند راه برون‌رفت از شرایط اقتصادی جامعه را شکل دهند

عضو ستاد ملی زن و خانواده در مشهد: زنان می‌توانند راه برون‌رفت از شرایط اقتصادی جامعه را شکل دهند

  • کد خبر: ۳۱۱۲۸۰
  • ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۳
عضو ستاد ملی زن و خانواده گفت: محور اصلی اقتصاد، تولید است و ما زنان در این حوزه می‌توانیم راه برون‌رفت از شرایط فعلی جامعه را شکل دهیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، زهراسادات مشیر امروز، ۲۹ دی‌ ۱۴۰۳، در نخستین اجلاس ملی زنان راه ابریشم که در کارخانه نوآوری مشهد برگزار شد، اظهار کرد: زن مولد و محور تولید جهان بشریت است. اگر زنان نباشند، این محور و منشأ تولید انسان، انسانیت و بشریت خاتمه پیدا می‌کند.

وی افزود: این وجود فی‌نفسه به‌واسطه تولید و مولدبودن شکل پیدا کرده و احتمالاً می‌تواند در حوزه‌های متعدد در زمینه تولید و مولدبودن نقش‌آفرینی کند. امروز ما زنان باید ابتدا به خودمان توجه داشته باشیم و مولدبودن را به گونه‌ای در خودمان شکل دهیم که به همه ابعاد جامعه تسری پیدا کند، اما شاید ما بانوان کمتر به خودمان توجه کردیم.

مشیر ادامه داد: محور اصلی اقتصاد، تولید است و ما زنان در این حوزه می‌توانیم راه برون‌رفت از شرایط فعلی جامعه را شکل دهیم. در جنبه مدیریتی نیز زنان فرزندان را مدیریت می‌کنند؛ بنابراین زنان می‌توانند در مدیریت مشارکتی که امروز حرف اول را در جهان می‌زند، نقش ایفا کنند. زنان توانایی سرمایه‌گذاری بیشتری دارند؛ زیرا همه وجود خود را برای خانواده و فرزندان خود سرمایه‌گذاری می‌کنند.

عضو ستاد ملی زن و خانواده بیان کرد: اقتصاد امروز جهان تابع ویژگی‌هایی شده که با اقتصاد دوران صنعتی کاملاً متفاوت است. شاید هنوز در بسیاری از زمینه‌ها ذهنیت ما معطوف به اقتصاد صنعتی است، اما اقتصاد امروز، اقتصاد‌های خرد باکیفیت در ابعاد خاص هستند که این نوع نگرش در اقتصاد در وجود زنان نهادینه شده و امکان این نگرش و پردازش را فراهم می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: زنان باید بیش از گذشته خود را بشناسند، توانایی‌های خود را باور کنند و براساس آن اقداماتی را انجام دهند. ما زنان باید به هم بپیوندیم و فرهنگی را شکل دهیم که در آن زنان پشتیبان و کنار هم باشند تا به وضعیت مطلوب‌تر جامعه بشری کمک کنند.

مشیر اضافه کرد: امروز جامعه بشری دچار چالش‌های عظیمی شده که بشریت را دچار خدشه می‌کند و بشر خوشبختی و شادمانی لازم را ندارد. شاید ما نتوانستیم این خوشبختی و شادکامی را در فرزندان ایجاد کنیم. اگر بخواهیم رسالت زیست بهتر جهان بشری را داشته باشیم، باید بیش از این تلاش کنیم، وقت بگذاریم، به هم نزدیک شویم و هم‌پیمان باشیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.