درباره صعود خبرساز تیم فوتبال زنان استقلال به لیگ برتر| وقتی لیگ بانوان، دنیای متفاوتی دارد نجات ۵۰۰ چشم نوزادان نارس در مازندران با روش تزریق داخل شبکیه گیاه آپارتمانی آنتوریوم؛ گل قلبی که روح خانه را تازه می‌کند جراحی چاقی آخرین راه است یا اولین انتخاب؟ خانم بی حجاب چطور مانع سوزاندن جوان بسیجی شد؟ امکان پیشگیری از سرطان‌های پستان و دهانه رحم وجود دارد| تشریح اهمیت حیاتی غربالگری منظم میوه‌های دارای منیزیم را بشناسیم| ارتباط میان منیزیم با سلامتی بهتر مغز زنان آغاز مسابقات اسکواش رنکینگ آسیا از فردا (۸ بهمن ۱۴۰۴) | دختران ملی پوش در تمام رده‌های سنی با رقبای خود رقابت می‌کنند فعالیت حدود ۱۵۰۰ مرکز مشاوره در کشور| زنان سرپرست خانوار از ۵۰ درصد تخفیف بهره‌مند خواهند شد معرفی مهم‌ترین اصول مراقبت از پوست در فصل زمستان| تغذیه چقدر اثرگذار است؟ افزایش ازدواج‌های فامیلی در کشور | احتمال بروز بیماری‌های ژنتیکی مادرزادی کودکان بیشتر می‌شود سقوط برخی از بانوان ملی‌پوش در رده‌بندی جدید فدراسیون جهانی تنیس روی میز | ندا شهسواری به جایگاه ۱۴۰ صعود کرد نقش مهم بانوان خراسان شمالی در حفظ و ترویج سنت‌های باستانی و صنایع دستی ریشه‌های دروغگویی در کودکان | چرا با این پدیده روبه‌رو می‌شویم؟ آشنایی با یک گام بزرگ برای مدیریت درست مالی خانواده| معرفی قانون زنانه‌ای که مرد و زن ندارد بانوی ملی پوش اسکی: کسب سهمیه المپیک کار بسیار دشواری است دستور پخت دسر نارگیلی در منزل + فیلم سرنوشت زنی که نماد فلسطین شد| درختان زیتون شهیدند!
سرخط خبرها
بیش از ۸ هزار زن سرپرست‌خانوار، زیرپوشش بهزیستی مشهد

بیش از ۸ هزار زن سرپرست‌خانوار، زیرپوشش بهزیستی مشهد

  • کد خبر: ۳۱۱۵۳۸
  • ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۷
زنان سرپرست‌خانوار می‌توانند از طریق استفاده از تسهیلات خوداشتغالی، تشکیل گروه‌های همیار زنان و معرفی به کارفرما مشغول به کار شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «۸۴۰۰ زن سرپرست خانوار به طور مداوم از بهزیستی مشهد مستمری و خدمات دریافت می‌کنند.» این را مدیر بهزیستی مشهد اعلام کرد و گفت: علاوه بر پرداخت مستمری ماهانه، حمایت‌هایی درراستای اشتغال و توانمندسازی این بانوان انجام می‌شود که شامل پرداخت کمک‌های بلاعوض به عنوان سرمایه شروع به کار، ارائه تسهیلات خوداشتغالی، حمایت‌هایی در زمینه مسکن و درمان و ارائه خدماتی نظیر مددکاری، روان‌شناسی، آموزشی و آماده‌سازی شغلی است.

جواد بهنام در گفت‌و‌گو با خبرنگار روزنامه شهرآرا، اظهار کرد: همچنین هزینه تحصیل فرزندان زنان سرپرست خانوار پرداخت می‌شود و در صورتی که خود آنها یا فرزندانشان به دانشگاه بروند، بخشی از شهریه آنها یعنی معادل ۵۰ تا ۸۰ درصد از طریق بهزیستی پرداخت می‌شود.

او بیان کرد: زنان سرپرستی که خود دارای مهارتی برای شروع به کار هستند، می‌توانند از تسهیلات خوداشتغالی بهزیستی تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان و با بازپرداخت طولانی و سود بانکی کم استفاده کنند. اما زنانی که نیاز به آموزش مهارت دارند، می‌توانند برای یادگیری اقدام کنند، زیرا بهزیستی هزینه آموزش آنها را می‌پردازد.

مدیر بهزیستی مشهد درباره برخی بانوانی که مهارت دارند، اما امکان استفاده از تسهیلات را ندارند، گفت: برای این افراد تسهیلات بلاعوضی در نظر گرفته شده است که البته مبلغ آن زیاد نیست، اما می‌توان مشاغلی را با سرمایه کم راه‌اندازی کرد.

بهنام به تشکیل گروه‌های همیار از زنان سرپرست یا سایر زنان زیرپوشش و حتی خارج از مجموعه بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: این گروه‌ها سه تا پنج نفره است و به طور گروهی کاری را شروع می‌کنند. خوشبختانه امسال وضعیت سطح اعتباری در حوزه تسهیلات بهزیستی شهرستان مشهد نسبت به سال گذشته حدود ۷۰ درصد افزایش داشته است و یکی از گروه‌های هدف بهزیستی زنان سرپرست خانوار هستند بنابراین مشکلی در حوزه راه‌اندازی شغل و پرداخت تسهیلات نداریم.

او با بیان اینکه برخی از زنان سرپرست را نیز به کارفرمایان برای اشتغال به کار معرفی می‌کنیم، درباره میزان مستمری پرداختی، گفت: معمولا مستمری با توجه به وضعیت خانوار از حدود یک‌میلیون تا سه میلیون و ۳۰۰ هزار تومان متغیر است و به همین دلیل برای همه خانواده‌ها یکسان نیست.

بهنام درخصوص اینکه آیا بهزیستی تمرکز خود را در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار بیشتر در بعد مالی گذاشته است یا خیر؟ بیان کرد: هرکدام از این زنان، مددکار اختصاصی دارند که علاوه بر پیگیری مسائل اقتصادی آنها، موضوعات فرهنگی‌شان را نیز دنبال می‌کند، اما این فعالیت‌ها کمتر از موضوعات مالی دیده می‌شوند. اکنون بعضی پرونده‌های این زنان به مراکز مثبت زندگی انتقال داده شده و به ازای هر دویست نفر یک مددکار دارند، آنهایی هم که زیرپوشش مراکز دولتی هستند، دست‌کم دوازده مددکار به آنها ارائه خدمت می‌کنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.