از آیینه‌دزدی تا زندان: نجات زندگی نوجوان تبهکار با حکم یک قاضی در مشهد حکم ۳ بار اعدام در ملأعام برای یک جنایتکار در مشهد | شکار قربانیان با نقاب روان‌پریشی! گام هایی برای بهبود بزرگ سالانی که در کودکی آزار دیده اند | از سایه به روشنایی کشف محموله مواد مخدر و دستگیری قاچاقچیان توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد مرگ مرموز زن تنها با یک استوری فاش شد! پوکی استخوان، بیماری خاموشی که شیوعش بالاست ماجرای آتش سوزی در شهرری چه بود؟ + فیلم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) آتش سوزی در جنوب تهران | انبار روغن موتور طعمه آتش شد + فیلم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) پنجمین سال خشکسالی پیاپی در خراسان رضوی | احتمال ازدست‌رفتن سد‌های تأمین‌کننده آب مشهد در پاییز ۱۴۰۴ + فیلم نیمی از مدارس کشور را خیرین بازسازی و تجهیز می‌کنند یگان حفاظت محیط زیست: ارتقای توان عملیاتی برای امنیت محیط‌بانان ضروری است بازنشستگان صندوق فولاد وام بانکی می‌گیرند + جزئیات آیا واکسیناسیون HPV در ایران متوقف شده است؟ شکر سفید و قهوه‌ای از نظر ارزش غذایی چه تفاوتی با هم دارند؟ سیل در پاکستان جان ۳۵۱ نفر را گرفت «اوزمپیک» داروی لاغری محبوب با بیش از ۱۸۰۰ شکایت اهدای عضو در مشهد به ۱۱ نفر زندگی دوباره بخشید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات امتحانات جبرانی دوازدهمی‌ها اعلام شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) چالش کمبود نیروی انسانی متخصص در کنار توسعه تجهیزات مدرن سرطان‌شناسی در بیمارستان تخصصی سرطان امید بازنشستگان تأمین اجتماعی: معوقات حقوق را زودتر پرداخت کنید یک فرد محکوم به قصاص در اهواز پس از ۳۶ سال آزاد شد درخشش تیم‌های نخبه دانشجویی و دانش‌آموزی ایران در مسابقات رباتیک کره جنوبی بانک رفاه متعلق به تأمین اجتماعی و واگذاری آن به دولت برخلاف قانون است نتایج اعتراضات داوطلبان به آزمون سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ آغاز مهلت ثبت نام بومگردی‌ها برای دریافت پنل خورشیدی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ویژگی‌های هتل مناسب تابستان در مشهد تالاب هورالعظیم همچنان در آتش | حریق در بخش‌های ایرانی مهار شده است برپایی میز خدمت ویژه بازنشستگان کشوری آیا در مدارس پناهگاه ساخته می‌شود؟ + ویدئو
سرخط خبرها

خشونت‌های خانگی؛ بیشترین علت تماس با اورژانس اجتماعی

  • کد خبر: ۳۱۲۸۳۸
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۴
خشونت‌های خانگی؛ بیشترین علت تماس با اورژانس اجتماعی
رئیس بهزیستی شهرستان پاکدشت گفت: خشونت‌های خانگی، بحران‌های روانشناختی و مسائل مرتبط با خودکشی و اختلافات حاد خانوادگی بیشترین موضوع تماس با خط تلفن ۱۲۳ اورژانس اجتماعی بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نادره افشار‌ها رئیس بهزیستی شهرستان پاکدشت عصر شنبه با اشاره به رشد ۵۰ درصدی ضریب نفوذ خدمات برنامه اورژانس اجتماعی اظهار داشت: در این سال تیم سیار اورژانس اجتماعی به بیش از صد نفر خدمات ارائه داده‌اند، ضمن اینکه اغلب فعالیت برنامه اورژانس اجتماعی به نسبت سال قبل در مجموع رشد قابل ملاحظه‌ای داشته‌اند.

وی با بیان اینکه رشد افراد شناسایی شده صرفاً نمی‌تواند دلیلی بر افزایش آسیب‌های اجتماعی در هر شهرستان باشد، افزود: بهره‌برداری علمی از این آمار‌ها نیازمند تحلیل متغیر‌های تأثیرگذار بر آن و در نظر گرفتن تمامی این عوامل و متغیر‌های تابعه است.

وی خاطرنشان کرد: نوع و آمار آسیب‌های اجتماعی همواره در حال تغییر، نو شدن و بازپدیدی هستند و این پدیده‌ها در هر زمان متأثّر از عوامل مختلف روانشناختی، اجتماعی، اقتصادی است.

وی تاکید کرد: سازمان بهزیستی به عنوان نهادی اجتماعی همواره در تلاش بوده که خدمات خود را متناسب با نیاز روز جامعه تغییر داده و در جهت توسعه سلامت اجتماعی و ارتقاء رفاه اجتماعی گام بردارد.

این مسئول افزود: راه اندازی و تقویت این مراکز همراه با پیچیده شدن زندگی اجتماعی و بروز آسیب‌های زندگی اجتماعی به منظور به کارگیری رویکرد‌های تخصصی در رویارویی با این آسیب‌ها ضرورتی اجتناب ناپذیر بود.

وی در خصوص برنامه اورژانس اجتماعی گفت: اورژانس اجتماعی تلفیقی از چهار فعالیت مداخله در بحران‌های فردی، خانوادگی و اجتماعی، خط تلفن اورژانس اجتماعی (۱۲۳)، تیم خدمات سیار اورژانس اجتماعی و پایگاه خدمات اجتماعی می‌باشد.

رییس اداره بهزیستی شهرستان پاکدشت در یادآور شد: برای آشنایی عموم مردم با همکاری شهرداری‌ها اقدام به نصب بنر جهت آگاهی عموم مردم نسبت به خدمات اورژانس اجتماعی شده است امیدواریم با ارائه خدمات تخصصی، در دسترس و بموقع به افراد آسیب دیده و در معرض آسیب اجتماعی گامی موثر برداشته شود.

شهرستان پاکدشت با ۲ بخش مرکزی و شریف‌آباد در ۲۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران و در مسیر محور امام رضا (ع) واقع شده و پایتخت گل و گیاه کشور شناخته شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->