آشنایی با راهکار‌هایی برای صرفه‌جویی و مصرف بهینه آب به ویژه در ایام خانه‌تکانی کاهش اضطراب و افسردگی با کتاب‌درمانی هفته هجدهم لیگ‌برتر فوتسال زنان فردا برگزار می‌شود| مشهدی‌ها در مسیر کرمان روایت زنانه از زندگی گروهی از مردم کرانه باختری در کتاب «گلدا اینجا خوابیده» نتایج جالب پژوهش محققان ایرانی از تجربه مادران درباره نقش مادری جزئیاتی جدید از برنامه مرحله نیمه‌نهایی و فینال لیگ بسکتبال زنان نسخه وزیر ورزش برای بوکس بانوان وزارت بهداشت و قوه‌قضائیه باهم همکاری می‌کنند | راه‌اندازی سامانه گزارش‌دهی برخط برای مقابله با پدیده سقط‌های غیرقانونی دبیرکل فدراسیون: بانوان بدون هیچ محدودیتی می‌توانند در رشته قایقرانی فعالیت کنند کسب رتبه ۵۳ برای بانوی اسکی‌باز ایران در المپیک زمستانی ۲۰۲۶ بانوی ملی پوش مشهدی، پاراتیرانداز برتر سال ۱۴۰۴ شد آیا میان واکسن کووید در دوران بارداری با اوتیسم ارتباطی وجود دارد؟ اجرای «پویش کودکان سایبری» با هدف افزایش آگاهی و توانمندسازی خانواده‌ها و فرزندان آنها برگزاری اردوی متصل به اعزام تیم ملی فوتبال بانوان از ۲ اسفندماه ۱۴۰۴| ۲۵ بازیکن دعوت شدند جذب اسپانسر در هندبال بانوان خراسان رضوی | ۱۴۰۰ دختر هندبالیست در استان فعالیت دارند اضافه‌وزن حدود ۸۱ درصد از زنان جهان در سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۲۲ | آمار چاقی در حال افزایش است فعالیت بیش از ۱۰۰۰ قاضی زن در کشور| برای نخستین‌بار شاهد حضور زنان در هیئت نظارت بانک مرکزی هستیم خروج سالانه حدود ۶۰۰ نفر از فرزندان بهزیستی از سیستم مراقبت‌های شبانه‌روزی درباره کشف ناگهانی فناوری لقاح مصنوعی چه می‌دانید؟
سرخط خبرها
حضور دختران ووشوکار مشهدی در لیگ جوانان کشور

حضور دختران ووشوکار مشهدی در لیگ جوانان کشور

  • کد خبر: ۳۱۱۵۴۵
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۹
تیم دختران ووشوکار مشهد در لیگ جوانان کشور، با کسب پیروزی در هفته دوم رقابت‌ها، همچنان در رده دوم و در تعقیب سپاهان صدرنشین است.

مژده رنگیان| شهرآرانیوز؛ هفته دوم لیگ‌برتر ووشو جوانان، جام جزایر سه‌گانه همیشه‌ایرانی، در بخش بانوان در آکادمی ملی ووشو دنبال شد. در این پیکار‌ها تیم بهمن‌پارس مشهد در کنار تیم‌های هیئت‌ووشو بندرماهشهر، هیئت‌ووشو چاراویماق، فولاد مبارکه سپاهان، باشگاه قهرمانان زنجان، هیئت‌ووشو البرز و هیئت‌ووشو قم با یکدیگر به رقابت پرداختند.

در هفته نخست رقابت‌ها تیم بهمن‌پارس مشهد مقابل همه حریفانش پیروز شد و پس از سپاهان، بالای جدول جای گرفت. مسابقات هفته دوم نیز در دو روز پیگیری شد. در روز نخست، ۹ دیدار برگزار شد و برای مشهدی‌ها یکی از دیدار‌های مهم فصل در اولین گام رقم خورد و تیم بهمن‌پارس مشهد مقابل تیم مدعی قهرمانی یعنی فولاد مبارکه سپاهان به میدان رفت، اما حریف قدرتمند اصفهانی توانست ۹بر۵ اولین شکست را به مشهدی‌ها تحمیل کند. باشگاه قهرمانان زنجان حریف بعدی تیم استان بود که با نتیجه ۳بر۱۲ مغلوب بهمن‌پارس ووشو مشهد شد. تیم مشهد با همین نتیجه بر هیئت‌ووشو البرز غلبه کرد.

در روز دوم مسابقات، بهمن‌پارس و‌وشو مشهد ۱۰بر۵ هیئت‌ووشو قم را شکست داد. در دیداری نزدیک و نفس‌گیر، بهمن‌پارس ووشو مشهد ۸بر۷ از سد هیئت‌ووشو بندرماهشهر گذشت. مشهدی‌ها در سومین دیدارشان، ۱۲بر۳ مقابل هیئت‌ووشو چاراویماق به پیروزی رسیدند تا درمجموع هفته دوم، پنج پیروزی و یک شکست برای آن‌ها ثبت شود.

با این نتایج، فولاد مبارکه سپاهان با ۲۱ امتیاز و با تفاضل ۷۱، صدرنشین باقی ماند و بهمن‌پارس ووشو مشهد نیز با امتیاز مشابه، اما با تفاضل ۴۱، در رده دوم جدول ماندگار شد.

با توجه به اینکه تیم سوم جدول، هیئت‌ووشو بندرماهشهر، دوازده امتیاز و تفاضل ۳۷ دارد، رقابت داغ و جذاب لیگ در هفته آخر بین دو تیم اصفهان و مشهد است. بهمن‌پارس منتظر یک لغزش از سوی سپاهان است تا بتواند جام قهرمانی را از آن خود کند. هفته پایانی این پیکار‌ها یازدهم و دوازدهم بهمن ۱۴۰۳ برگزار می‌شود و باید دید پایان این رقابت نزدیک چه تیمی را قهرمان می‌کند.

در رده‌های بعدی جدول، هیئت‌ووشو چاراویماق با ۹ امتیاز، هیئت‌ووشو قم ۶ امتیاز و تفاضل منفی۳۰، هیئت‌ووشو البرز ۶ امتیاز با تفاضل منفی۳۵ و باشگاه قهرمانان زنجان بدون امتیاز با تفاضل منفی۵۸ قرار دارند که به‌ترتیب عناوین چهارم تا هفتم لیگ را به خود اختصاص داده‌اند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.