عفونت ادراری، بیماری شایع در بانوان روایت بانوان فلسطینی از شکنجه در زندان‌های رژیم صهیونیستی آزادی بانوی مبارز فلسطینی از بند رژیم صهیونیستی مریلا زارعی با فیلم «موسی کلیم‌الله (ع)» در چهل‌وسومین جشنواره فجر ابتلا به کبد چرب در زنان خانه‌دار کم‌تحرک با مصرف بی‌رویه غذاهای فست‌فودی آسیب‌های استفاده بی‌رویه از گوشی همراه توسط کودکان زنان راه ابریشم احیاگر اقتصادی پویا ۳ بازی سرنوشت‌ساز برای تیم‌های مدعی در هفته شانزدهم لیگ برتر فوتسال بانوان زیرساخت‌های شهری مشهد در خدمت بانوان + اینفوگرافی توانمندسازی زنان؛ کلید فردای ایران آباد شبکه سازی مؤثر برای مشارکت اقتصادی زنان در مسیر راه ابریشم توسعه بدون حضور و حمایت مردمی پایدار نیست بررسی اقدامات کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد در دوره ششم | ساختارسازی با نگاه مادرانه اجلاس زنان راه ابریشم؛ بستری برای توسعه سرمایه گذاری در مشهد نقش‌آفرینی زنان رمز توسعه اقتصادی فرصت‌های سرمایه گذاری برای فعالان اقتصادی در مشهد فراهم است معرفی ظرفیت‌های مهم سرمایه گذاری در نخستین اجلاس زنان راه ابریشم به دنبال ایجاد بستر مناسب برای معرفی توانمندی‌های اقتصادی بانوان مشهدی هستیم
سرخط خبرها
ابتلا به کبد چرب در زنان خانه‌دار کم‌تحرک با مصرف بی‌رویه غذاهای فست‌فودی

ابتلا به کبد چرب در زنان خانه‌دار کم‌تحرک با مصرف بی‌رویه غذاهای فست‌فودی

  • کد خبر: ۳۱۱۷۶۵
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۰
به گفته فوق تخصص گوارش و کبد، زنان خانه‌دار کم‌تحرک و بانوان شاغل به دلیل استفاده بیشتر از غذا‌های فست‌فودی و آماده نسبت به سایر مردم به کبد چرب مبتلا می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید موید علویان با اشاره به اینکه رژیم غذایی نامناسب و پرخوری و در کنار آن کاهلی و کم تحرکی سبب شده که کبد‌ها چرب شوند، اظهار کرد: زنان خانه دار کم تحرک و کارمندان که وقت زیادی برای آشپزی ندارند و مجبور به مصرف غذا‌های آماده و ناسالم می‌شوند، در معرض ابتلا به کبد چرب قرار دارند.

وی ادامه داد: نخستین گام در درمان کبد چرب، افزایش میزان تحرک و انتخاب ورزش و به موازات آن کاهش چشمگیر مصرف چربی اشباع شده در غذای مصرفی است.

این فوق تخصص گوارش و کبد اظهار داشت: ما در ایران عادت‌های خوب غذایی داشتیم و البته هنوز هم داریم که عده‌ای از مردم به ویژه در روستا‌ها از آن استفاده می‌برند و سود آن را هم می‌بینند، همچنان‌که کلم، کاهو، سیب، لیمو، پوست مرکبات، نعناع، پونه، کاسنی، انگور، مرزنگوش، توت، توت فرنگی، هویج، جوانه گندم، خار علیص از گیاهان دوستدار کبد هستند. البته بسیاری هم آن را فراموش کرده‌اند.

وی افزود: ما غذا‌های فست‌فود سالم هم داریم؛ میرزا قاسمی یک نوع غذای سریع، اما سالم است. غذا‌هایی که در برخی شهر‌ها با کشک درست می‌کنند که سرشار و انباشته از کلسیم است. باید به سنت‌های درست بازگشت. به جای نوشابه‌های قندی و گازدار، از دوغ‌های مناسب و شربت‌های بدون قند نعنا و لیمو ترش استفاده کرد.

منبع: قدس آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.