بهروزآذر: مشکلات مادران و نوزادان با مشارکت بخش خصوصی حل می‌شود پوسیدگی شدید دندان در کودکان کمتر از ۱۲ سال آموزش مجازی، عامل مهم افت تحصیلی دانش‌آموزان طرزتهیه شیرینی شکلاتی ساده برای عید نوروز + فیلم احتمال بروز اختلال اضطراب جدایی از والدین در کودکان ۳ تا ۱۰ سال سقوط ۵ پله‌ای زنان بسکتبال ایران در رنکینگ فیبا نارضایتی فعالان مد و لباس از نبود نظارت کافی بر برگزاری نمایشگاه‌های لاکچری استفاده طولانی‌مدت از موبایل و تبلت، علت افزایش عارضه نزدیک‌بینی در کودکان رژیم گیاه‌خواری مطلق برای کودکان توصیه نمی‌شود مهاجرانی خبر داد: توجه ویژه دولت به زنان و عدالت جنسیتی مهدکودک ادارات، قانون برزمین‌مانده الگوی زن اسلامی دنیا را متحول خواهد کرد کنترل حالت تهوع در بارداری با مصرف به‌اندازه برخی مواد غذایی نقش اثرگذار فرهنگ‌سازی در افزایش نرخ زایمان طبیعی در جلسه کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد مطرح شد: لزوم شناسایی و شبکه‌سازی زنان توانمند و معرفی الگو‌های موفق برای دختران
سرخط خبرها
ابتلا به کبد چرب در زنان خانه‌دار کم‌تحرک با مصرف بی‌رویه غذاهای فست‌فودی

ابتلا به کبد چرب در زنان خانه‌دار کم‌تحرک با مصرف بی‌رویه غذاهای فست‌فودی

  • کد خبر: ۳۱۱۷۶۵
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۰
به گفته فوق تخصص گوارش و کبد، زنان خانه‌دار کم‌تحرک و بانوان شاغل به دلیل استفاده بیشتر از غذا‌های فست‌فودی و آماده نسبت به سایر مردم به کبد چرب مبتلا می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید موید علویان با اشاره به اینکه رژیم غذایی نامناسب و پرخوری و در کنار آن کاهلی و کم تحرکی سبب شده که کبد‌ها چرب شوند، اظهار کرد: زنان خانه دار کم تحرک و کارمندان که وقت زیادی برای آشپزی ندارند و مجبور به مصرف غذا‌های آماده و ناسالم می‌شوند، در معرض ابتلا به کبد چرب قرار دارند.

وی ادامه داد: نخستین گام در درمان کبد چرب، افزایش میزان تحرک و انتخاب ورزش و به موازات آن کاهش چشمگیر مصرف چربی اشباع شده در غذای مصرفی است.

این فوق تخصص گوارش و کبد اظهار داشت: ما در ایران عادت‌های خوب غذایی داشتیم و البته هنوز هم داریم که عده‌ای از مردم به ویژه در روستا‌ها از آن استفاده می‌برند و سود آن را هم می‌بینند، همچنان‌که کلم، کاهو، سیب، لیمو، پوست مرکبات، نعناع، پونه، کاسنی، انگور، مرزنگوش، توت، توت فرنگی، هویج، جوانه گندم، خار علیص از گیاهان دوستدار کبد هستند. البته بسیاری هم آن را فراموش کرده‌اند.

وی افزود: ما غذا‌های فست‌فود سالم هم داریم؛ میرزا قاسمی یک نوع غذای سریع، اما سالم است. غذا‌هایی که در برخی شهر‌ها با کشک درست می‌کنند که سرشار و انباشته از کلسیم است. باید به سنت‌های درست بازگشت. به جای نوشابه‌های قندی و گازدار، از دوغ‌های مناسب و شربت‌های بدون قند نعنا و لیمو ترش استفاده کرد.

منبع: قدس آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.