به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد اسماعیل زاده اظهار کرد: مصرف فیبر کافی در برنامه غذایی روزانه خطر ابتلا به سرطان روده را کم میکند؛ فیبر، نوعی کربوهیدرات است که توسط آنزیمهای گوارشی روده انسان تجزیه نمیشود.
وی با اشاره به اینکه میزان مورد نیاز فیبر در زنان ۲۵ گرم در روز است، افزود: بسیاری از محصولات غذایی که توسط صنعت تولید میشوند، دارای برچسبهایی هستند که نشان میدهد چه مقدار فیبر در آنها وجود دارد. محصولات با فیبر بالا به محصولاتی گفته میشود که دارای ۶ گرم یا بیشتر فیبر در هر ۱۰۰ گرم باشند. هنگامی که به دنبال غلات کامل هستید، قبل از نام غلات یا نام محصول، کلمه "کامل" را بررسی کنید، به عنوان مثال، "پاستای سبوس دار" یا "نان سبوس دار". به یاد داشته باشید، جو و برنج قهوهای جزو غلات کامل محسوب میشوند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ادامه داد: فیبر موجود در غلات سبوس دار در کاهش خطر ابتلا به سرطان بهتر از فیبر سایر مواد غذایی مانند میوهها و سبزیجات است. اما مهم است که انواع غذاهای پر فیبر را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل سالم مصرف کنید.
اسماعیل زاده با بیان اینکه برای مصرف فیبر بیشتر در برنامه غذایی خود سعی کنید:غذاهای روزمره مانند نان، ماکارونی یا برنج را با انواع سبوس دار جایگزین کنید، یادآور شد: اگر انواع سبوس دار این غذاها را دوست ندارید، میتوانید با تهیه سبوسهای پاستوریزه از داروخانه ها، به هنگام صرف برنج و ماکارونی، سبوس را در هنگام خوردن به آنها اضافه کنید.
وی متذکر شد: مصرف میوهها و سبزیها را افزایش دهید. خوردن دو واحد میوه در روز را برای خودتان اجباری کنید. اگر میوههای تازه را نمیتوانید مصرف کنید از انواع میوههای خشک شده استفاده کنید.
منبع: ایسنا