شناسایی ۵۱ هزار زن سالمند تنها در ۱۹ استان کشور ۳۰۰۰ وقف توسط بانوان در کشور به ثبت رسیده است ازدواج ساده است یا پیچیده؟ | نکات مهمی که جوانان قبل از ازدواج باید بدانند راهکار‌های اسلامی برای مادران در تربیت آرام فرزندان اعلام برنامه جام ملت‌های زنان آسیا ۲۰۲۵ بررسی تجربه تاریخی زنان در هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی لزوم ورود اقتصاددانان به طرح کاهش سقف مهریه به ۱۴ سکه معرفی یک کتاب عاشقانه در سالروز ازدواج حضرت فاطمه (س) و حضرت علی (ع) عمل کردن به تقسیم ارثی که به صورت مساوی میان دختر و پسر انجام شده، چه حکمی دارد؟ نقش مؤثر زنان روستایی در اقتصاد کشاورزی توقف مرحله فینال جام فوتبال زنان منطقه لندن و جنوب شرقی انگلیس با نمایش پرچم فلسطین توسط هواداران دو تیم نقش آموزش و خانواده در مواجهه دختران با قاعدگی و شرایط بلوغ | آگاهانه تا بلوغ لزوم الگوگیری بانوان طلبه از سیره علمی، معنوی و اجتماعی حضرت معصومه (س) تبیین الگوی سوم زن مسلمان، محور فعالیت‌های مرکز مطالعات راهبردی زنان و خانواده سازمان بسیج اساتید کشور برگزاری پنجمین همایش بین‌المللی حورا انسیه (س) با محوریت رسالت زن در تحولات جهانی
سرخط خبرها
نیاز روزانه زنان به مصرف ۲۵ گرم مواد غذایی حاوی فیبر

نیاز روزانه زنان به مصرف ۲۵ گرم مواد غذایی حاوی فیبر

  • کد خبر: ۳۱۳۰۹۰
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۵
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه مصرف فیبر در کاهش احتمال ابتلا به سرطان روده مؤثر است، گفت: میزان فیبر موردنیاز در زنان ۲۵ گرم در روز است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد اسماعیل زاده اظهار کرد: مصرف فیبر کافی در برنامه غذایی روزانه خطر ابتلا به سرطان روده را کم می‌کند؛ فیبر، نوعی کربوهیدرات است که توسط آنزیم‌های گوارشی روده انسان تجزیه نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه میزان مورد نیاز فیبر در زنان ۲۵ گرم در روز است، افزود: بسیاری از محصولات غذایی که توسط صنعت تولید می‌شوند، دارای برچسب‌هایی هستند که نشان می‌دهد چه مقدار فیبر در آنها وجود دارد. محصولات با فیبر بالا به محصولاتی گفته می‌شود که دارای ۶ گرم یا بیشتر فیبر در هر ۱۰۰ گرم باشند. هنگامی که به دنبال غلات کامل هستید، قبل از نام غلات یا نام محصول، کلمه "کامل" را بررسی کنید، به عنوان مثال، "پاستای سبوس دار" یا "نان سبوس دار". به یاد داشته باشید، جو و برنج قهوه‌ای جزو غلات کامل محسوب می‌شوند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ادامه داد: فیبر موجود در غلات سبوس دار در کاهش خطر ابتلا به سرطان بهتر از فیبر سایر مواد غذایی مانند میوه‌ها و سبزیجات است. اما مهم است که انواع غذا‌های پر فیبر را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل سالم مصرف کنید.

اسماعیل زاده با بیان اینکه برای مصرف فیبر بیشتر در برنامه غذایی خود سعی کنید:غذا‌های روزمره مانند نان، ماکارونی یا برنج را با انواع سبوس دار جایگزین کنید، یادآور شد: اگر انواع سبوس دار این غذا‌ها را دوست ندارید، می‌توانید با تهیه سبوس‌های پاستوریزه از داروخانه ها، به هنگام صرف برنج و ماکارونی، سبوس را در هنگام خوردن به آنها اضافه کنید.

وی متذکر شد: مصرف میوه‌ها و سبزی‌ها را افزایش دهید. خوردن دو واحد میوه در روز را برای خودتان اجباری کنید. اگر میوه‌های تازه را نمی‌توانید مصرف کنید از انواع میوه‌های خشک شده استفاده کنید.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.