رشد چشمگیر مراسم عقد در حرم مطهر حضرت رضا(ع) طی دهه کرامت ۱۴۰۴ پرسش حقوقی بانوان | قانون چه دیدگاهی درباره پرداخت حق نفقه دارد؟ چاپ مجموعه شعر «ندای هبه» با هدف روایت نقش‌آفرینی زنان در جبهه مقاومت کمک به نیازمندان، حکم یک زن شیرینی فروش متخلف در تهران پیروزی مبینا علی‌نسب در چهارمین دور از رقابت‌های قهرمانی شطرنج آسیا ۲۰۲۵ بررسی موانع اصلی مشارکت زنان در ترویج علم آغاز اردوی تیم ملی تنیس روی میز بانوان با حضور ۴ ملی‌پوش بانوی کوهنورد خراسان‌شمالی در آستانه پیوستن به باشگاه هشت‌هزارمتری‌های جهان کاهش ابتلا به سرطان در زنان با فرزندآوری و شیردهی به کودک تولد دختری افغانستانی در اولین زایمان در حج ۱۴۰۴ لزوم رسیدگی مسئولان به دختران مناطق کم‌برخوردار، دغدغه یک نوجوان نخبه اسفراینی اجرای ممنوعیت حجاب در دانشگاه‌های فرانسه رفع مشکلات اقتصادی با ورود هوشمندانه زنان به این حوزه کاهش فرصت‌های فرزندآوری با بالارفتن سن ازدواج زنان، رکن مهم دستیابی به توسعه پایدار در هر کشور سهم ۴۵ درصدی زنان از جامعه کارمندان دولت قهرمانی رکورددار دوی ۲۰۰ متر زنان ایران در رقابت‌های قهرمانی کشور سرعت بالای روند پدیده قتل زنان در انگلیس و عدم توجه دادگاه‌های این کشور به این پرونده‌ها
سرخط خبرها
ابتلا به افسردگی شدید، از عوارض مهم سقط جنین

ابتلا به افسردگی شدید، از عوارض مهم سقط جنین

  • کد خبر: ۳۱۲۲۲۸
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۹
رئیس جمعیت مامایی ایران با اشاره به اینکه بسیاری از زنان پس از سقط، دچار افسردگی شدید و عذاب وجدان می‌شوند، گفت: آگاهی‌بخشی و خوشایندسازی تجربه بارداری و زایمان می‌تواند نقش مهمی در کاهش آمار سقط داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ماریا صادقی با اشاره به عوارض خطرناک این اقدام، مانند خونریزی‌های شدید، ناباروری، و حتی مرگ مادر، اظهار کرد: سقط‌های غیرقانونی که اغلب در شرایط غیربهداشتی انجام می‌شوند، می‌توانند آسیب‌های جبران‌ناپذیری به سلامت جسمی و روانی زنان وارد کنند.

وی افزود: بسیاری از زنان پس از سقط، دچار افسردگی شدید و عذاب وجدان می‌شوند و سال‌ها درگیر مشکلات روانی باقی می‌مانند. آگاهی‌بخشی، مشاوره مؤثر، و خوشایند سازی تجربه بارداری و زایمان می‌تواند نقش مهمی در کاهش آمار سقط داشته باشد. این موضوع نیازمند همکاری نزدیک جمعیت مامایی کشور و پویش نفس در سه شاخه آموزش، مشاوره و حمایت از مادران است.

رئیس جمعیت مامایی ایران همچنین پیشنهاد ایجاد شبکه‌ای بین جمعیت مامایی و پویش نفس را مطرح کرد تا مادرانی که در معرض خطر سقط هستند، به درستی هدایت شده و از این اقدام منصرف شوند. صادقی بر ضرورت همکاری همه‌جانبه نهاد‌های مرتبط برای کاهش این معضل اجتماعی تأکید کرد و گفت: اگر زوج‌ها آگاهی کافی از تبعات جسمی و روانی سقط داشته باشند، بسیاری از آنها هرگز به چنین اقدامی دست نمی‌زنند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.