برگزاری جشن‌های ویژه دختران به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) در مشهد ناکامی تیم‌های هندبال دختران مشهد برای صعود به لیگ دسته یک کشور راهکار‌های پیشگیری از مسمومیت بارداری سهم بالای زنان در ابتلا به اختلالات خلقی برگزاری یک دوره آموزشی با هدف ترویج فرهنگ حسینی در سبک زندگی نوجوانان کم تحرکی، عامل میزان زیاد چاقی در دختران رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از سایت بوستان بانوان «آفتاب» در تابستان ۱۴۰۴ کسب مدال طلا توسط یک بانوی ایرانی در مسابقات پاراتنیس روی میز جهانی فیوچر ITTF پرداخت تسهیلات فرزندآوری به متقاضیان خراسان جنوبی با بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در سال ۱۴۰۳ جزئیات برنامه بازی‌های جام ملت‌های فوتسال زنان اعلام شد تعادل هورمون‌های زنانه با مصرف به‌اندازه این ماده معدنی نقدی بر افزایش سن و سابقه بازنشستگی زنان | آیا مشکلات تأمین اجتماعی با این اصلاحات حل می‌شود؟ ایجاد گفتمان علمی درباره خانواده نیاز امروز جهان است انجمن علمی توانمندسازی خانواده ایران در مشهد افتتاح شد | توجه به مسائل علمی خلأ امروز مشهد در حوزه زن و خانواده است ترویج فرهنگ نذر محیط زیستی با اجرای پویش «لاله برای مادران» در تهران تحقق حقوق زنان با فرصت‌سازی برای سرمایه‌گذاری آن‌ها
سرخط خبرها
میزان ابتلا به سنگ صفرا در زنان بیشتر است

میزان ابتلا به سنگ صفرا در زنان بیشتر است

  • کد خبر: ۳۱۵۵۲۳
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۴
یک فوق‌تخصص گوارش و کبد گفت: زنان بالای ۴۰ سال به دلایلی همچون زایمان متعدد و اضافه وزن، بیشتر از دیگران در معرض ابتلا به سنگ صفرا قرار دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین خدمت با اشاره به نقش کیسه صفرا در ذخیره و غلیظ‌کردن صفرا اذعان کرد: صفرا که از کبد ترشح می‌شود، حاوی آنزیم‌هایی است که به هضم چربی کمک می‌کنند. اما گاهی به دلایل مختلف، این مایع در کیسه صفرا غلیظ شده و منجر به تشکیل سنگ می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سنگ صفرا به معنای بیماری نیست، افزود: وجود سنگ صفرا بیماری محسوب نشده و مشکل‌ساز نخواهد بود و ما برای آن اقدامات دارویی و درمانی انجام نمی‌دهیم تنها در صورتی که سنگ باعث انسداد دستگاه‌های دیگر شده و جابه‌جا شود اقدامات درمانی شروع خواهند شد. یعنی اگر سنگ در خروجی صفرا گیر کند و انسداد ایجاد شود در صورت درد شدید بالای شکم فرد به اورژانس مراجعه کرده و از آمپول استفاده کند.

این فوق تخصص گوارش و کبد ادامه داد: به طور معمول تا ۲۴ سال طول می‌کشد و بعد سنگ آزاد می‌شود و علائم مریض نیز از بین می‌رود، اما این تنها یک هشدار است و یک الی دو سال فرصت دارد تا کیسه صفرای خود را عمل کند، برای اینکه حملات و درد‌ها فرد را آزار ندهند دارو‌هایی برای رقیق شدن صفرا وجود دارد، اما توصیه می‌شود در اولین فرصت بعد از تشخیص با سونوگرافی فرد اقدام به جراحی کند.

خدمت بیان کرد: برخی افراد بیش از دیگران در معرض ابتلاء به سنگ صفرا هستند؛ از جمله زنان، افراد بالای ۴۰ سال، کسانی که زایمان‌های مکرر داشته و افراد دارای اضافه‌وزن احتمال غلیظ شدن صفرا و تشکیل سنگ در کیسه صفرا بیشتر خواهد بود.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.