تشریح دستاورد‌های علمی گروه زنان فرهنگستان علوم پزشکی پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان؛ از درخواست مهریه بعد از طلاق تا تعلق نحله به زن بانوی ورزشکار ایرانی در قاب روز جهانی مادرِ کمیته پارالمپیک آسیا پیروزی تیم هندبال دختران ایران برابر هنگ‌کنگ در دیدار افتتاحیه مسابقات قهرمانی آسیا تشکیل سه کارگروه تخصصی مقابله با سقط جنین در استان سمنان اهدای ۲۸۰ گرم طلا توسط بانوان مینابی در پویش اهدای طلا برگزاری مراسم خطبه عقد و جشن ازدواج در تمام میادین اصلی تهران بدهی بالای ۶۰ میلیارد ریالی نیمی از زنان زندانی در همدان «زن و هویت مشهد» | بخش دوم: گوهرشاد؛ زنی که حرم امام رضا (ع) را همسایه طلا کرد بیماری‌های صعب العلاج؛ علت مرگ و میر مادران در استان تهران جزئیاتی از وضعیت آماده‌سازی تیم ملی فوتسال زنان ایران برای رقابت‌های جام کافا خانه داری| چرا روش پخت تخم‌مرغ مهم است؟ نارضایتی خانواده‌ها، عامل کناره‌گیری بانوان از حضور در لیگ دسته‌اول هندبال بانوان
سرخط خبرها
روایت زنان غیرمسلمان از تجربه داشتن حجاب در روز جهانی حجاب

روایت زنان غیرمسلمان از تجربه داشتن حجاب در روز جهانی حجاب

  • کد خبر: ۳۱۴۰۶۰
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۳
نظمه خان یک بانوی مسلمان اندونزیایی است که در یک فوریه ۲۰۱۳ ایده روز جهانی حجاب را در جهان ثبت کرد و اکنون که ۱۴ سال از ثبت این نامگذاری می‌گذرد، در ۱۹۰ کشور جهان مراسم روز جهانی حجاب برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نظمه خان یک بانوی فعال اجتماعی بود که در سن یازده سالگی از بنگلادش به ایالات متحده آمد و در آنجا خود را تنها محجبه مقطع راهنمایی دید. او تجربه خود را به عنوان یک تجربه دشوار همیشه به یاد می آورد. او می گوید: «در برانکس، در نیویورک بزرگ شدم و به دلیل حجابم تبعیض های زیادی را تجربه کردم. در دوران راهنمایی، به من برچسب های «بتمن» یا «نینجا» می زدند. وقتی بعد از حادثه ی ۱۱ سپتامبر وارد دانشگاه شدم، اسامه بن لادن یا تروریست نامیده میشدم. خیلی بد بود. من فکر کردم تنها راه برای پایان دادن به تبعیض این است که از خواهران و همکارانمان بخواهیم خودشان یکبار حجاب را تجربه کنند.»

در ۱ فوریه ۲۰۱۳ نظمه خان موفق به راه اندازی کمپین روز جهانی حجاب شد و از آن زمان تاکنون رویدادهای مختلفی را در کشورهای آلبانی، آمریکا، آرژانتین، استرالیا، بنگلادش، بوسنی و هرزگوین، کانادا، مصر، انگلیس، اتیوپی، غنا، گینه، هند، اندونزی، عراق، ایرلند، موریتانی، نیجریه، پاکستان، فلسطین، پاراگوئه، فیلیپین، سیرالئون، اسپانیا، بریتانیا و زامبیا برگزار می کند.

در «روز جهانی حجاب» زنان غیر مسلمان از ادیان مختلف یک روز را با حجاب گذرانده و تجربه خود از حجاب را بیان می‌کنند.

هدف اعلام شده در ارتباط با این مناسبت این است که زنان از هر ادیان و پیشینه ای تشویق شوند تا یک روز حجاب داشته باشند و آن را تجربه کنند و در مورد چرایی حجاب آموزش دیده و در زمینه گسترش این نوع پوشش آگاهی پیدا کنند.

از دیگر اهداف برگزاری این پویش جهانی، فرهنگ‌ سازی در جهت تصحیح باورهای غلط در مورد چهره و پوشش زن مسلمان و محجبه در کشورهای غربی است.

در عصر حاضر با افزایش شناخت مردم نسبت به اسلام، «حجاب» از یک عمل دینی تنها به یک عمل مذهبی، فرهنگی و اجتماعی تبدیل شده است. زنانی در اقصی نقاط دنیا از هر نژاد و ملیتی وجود دارند که برای حفظ جایگاه اجتماعی خود با حجاب وارد جامعه می شوند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.