از جبهه‌های ایثار تا بارگاه رضوی | «حماسه‌سازان بی‌ادعا» در رواق نجمه خاتون (س) روایت می‌شوند ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید مهدی کرمانی «الگوی سوم زن مسلمان»؛ مفهومی تکمیل‌کننده برای حضور اجتماعی زنان و نقش‌آفرینی موثر آنها در خانواده لیگ برتر هندبال بانوان باشگاه‌های کشور از امروز پنجشنبه (۲ مهر ماه ۱۴۰۵) آغاز شد آشپزی | مانی‌پلو دامغانی؛ ترکیب هماهنگ طعم‌های شیرین، ترش و خوش‌عطر + طرز تهیه خانه‌داری | یخ‌زدایی موادغذایی روی کابینت خطرناک است برگزاری یک کارگاه آموزشی برای زنان خانه‌دار مشهدی | بوستان شهربانوی نصرت میزبان شد آغاز هفته دوم لیگ برتر فوتبال زنان ایران از امروز (۲ مهر ماه ۱۴۰۵) بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | مدال برنز دختر ملی‌پوش ایرانی در ماده تک‌نفره سنگین وزن کسب شد کسب ۳ مدال طلا و یک نفره توسط بانوان تیم ملی روئینگ ایران در بازی‌های آسیایی ویژه‌برنامه «فرزندان روح‌الله، حماسه‌سازان بی‌ادعا» در رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود نسخه شفابخش برای درمان کمردرد زنان خانه‌دار رقابت‌های اسکواش بیستمین دوره بازی‌های آسیایی ناگویا | ۲ بانوی ایرانی به مرحله بعد صعود کردند ناکامی تیم ملی کبدی بانوان ایران در سومین دیدار مرحله گروهی بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ اینفوگرافی| علائم شایع یائسگی ارتباط میان وزن پایین نوزاد هنگام تولد با عناصر نادر خاکی چیست؟ ایجاد شبکه‌های حمایتی و اجتماعی زنان پس از دوران دفاع مقدس ماجرای دستگیری متخصص‌نمای طب سوزنی چه بود؟ «فرزندان روح‌الله؛ حماسه‌سازان بی‌ادعا» | رواق نجمه خاتون (س) میزبان بانوان در هفته دفاع مقدس تغییر ساعت کاری بوستان‌های بانوان مشهد از فردا ( یکم مهرماه ۱۴۰۵)
سرخط خبرها
سرمربی مشهدی تیم فوتسال بانوان سایپا: با یک باخت، قهرمانی را از دست دادیم

سرمربی مشهدی تیم فوتسال بانوان سایپا: با یک باخت، قهرمانی را از دست دادیم

  • کد خبر: ۳۱۴۵۹۴
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۷
سرمربی مشهدی تیم فوتسال بانوان سایپا درباره ازدست‌دادن قهرمانی لیگ برتر فوتسال کشور گفت: برای یک مربی خیلی سخت است که تنها با یک باخت، قهرمانی را از دست بدهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه شریف درباره فصلی که در لیگ برتر پشت سر گذاشت و از عنوان قهرمانی به سومی در لیگ رضایت داد، اظهار کرد: به تیم آبادان و امیدیه بابت قهرمانی و نایب قهرمانی تبریک می‌گویم، بخصوص تیم امیدیه که شگفتی‌ساز شد و آبادان با حفظ شاکله سال گذشته این قهرمانی را تکرار کرد.

وی اظهار کرد: ما هم تیم خوبی داشتیم و هدفمان هم قهرمانی بود و تا سه هفته پایانی لیگ به آن رسیده بودیم و جایگاه ما در جدول کاملا با آبادان به لحاظ امتیازی برابر، اما تفاضل گل برای قهرمانی تعیین کننده بود. در دیدار با نفت امیدیه تمرکز همیشگی را نداشتیم و تنها باخت ما در همان بازی رقم خورد. برای یک مربی خیلی سخت است که تنها با یک باخت، قهرمانی را از دست بدهد.

سرمربی مشهدی تیم فوتسال بانوان سایپا افزود: اتفاقاتی در بازی امیدیه افتاد که در شکست ما تاثیرگذار بود. از جمله حراست این باشگاه به زور وارد رختکن شد و از ما خواست تا گوشی‌ها را تحویل دهیم در صورتی که می‌توانستند در بدو ورود به سالن این کار را انجام دهند، چرا که رختکن حریم خصوصی هر تیم است. بعد از آن وارد سالن شدیم و برق‌ها قطع بود. ساعت ۱۱ قرار بود بازی شروع شود و تا ۱۰:۳۵ دقیقه برق‌ها قطع بود. ۱۱:۱۰ دقیقه هم سوت شروع بازی را زدند.

وی عنوان کرد: یک سری تماشاگرنما در سالن حضور داشتند که از دقیقه یک تا پایان بازی فقط به تیم ما فحاشی می‌کردند. آنها می‌خواستند تمرکز ما را بهم بریزند. حتی فرزانه توسلی دروازه‌بان تیم بدلیل این فحاشی‌ها و فشار روانی ایجاد شده توسط آنها، بعد از به ثمر رساندن گل اول به سمت هواداران رفت و علامت سکوت را نشان داد و داور فرزانه را با کارت زرد جریمه کرد. ما چندین بار به نماینده بازی موضوع را بیان کردیم اما اقدامی صورت نگرفت.

شریف افزود: چطور در لیگ فوتسال مردان در دیدار کراپ الوند و سفیر گفتمان در دور رفت که بازی را از نزدیک نظاره‌گر بودم یک تماشاگر فحاشی کرد و همان جا داور بازی را نگاه داشت و او را از سالن بیرون کردند اما برای ما امکان‌پذیر نبود. این موضوع نه تنها برای تیم ما بلکه برای باقی تیم‌ها در زمین نفت امیدیه اتفاق افتاد. مجموع این عوامل سبب شد تا تمرکز نداشته باشیم و در نهایت ۴ بر ۳ بازی را به نفت امیدیه واگذار کنیم.

سرمربی مشهدی تیم بانوان سایپا ادامه داد: لیگ برتر با ۹ تیم شروع شد و مهرعظام انصراف داد و هشت تیم شدیم. همه تیم‌ها به جز مس رفسنجان و هرمزگان با درخواست قرعه‌کشی مجدد موافق بودند. با مخالفت آن دو تیم سازمان لیگ هم مخالفت کرد و هر هفته ۲ تیم استراحت داشتند. بعد از آن و با توجه به در پیش بودن تورنمنت کافا، دیدارها فشرده برگزار شد و ما هر ۵ روز باید بازی می‌کردیم.

وی خاطرنشان کرد: ما در این ۵ هفته استراحت نداشتیم اما رقبای ما یعنی آبادان و امیدیه استراحت داشتند. از طرفی فرشته خسروی در هفته چهارم دور رفت به دلیل پارگی مینیسک زانو مصدوم شد و این بازیکن کلیدی و تاثیرگذار را از دست دادیم. در هفته سوم دور رفت هم سارا شیربیگی را به مدت ۲ هفته به دلیل مصدومیت مچ پا از دست دادیم.

شریف خاطرنشان کرد: همه تصور می‌کنند شاید این حرف‌ها توجیه باشد اما تیم آبادان در یک بازی خانگی مقابل هرمزگان یکی از بازیکنان کلیدی خود را نداشت اما دقیقا در دقایق پایانی بازی و حضور آن بازیکن در زمین توانست بازی را ۵ بر ۴ ببرد. این نشان می‌دهد نبود یک بازیکن تاثیرگذار، چقدر می‌تواند کار یک مربی و تیم را سخت کند. گلی که تیم آبادان در دور برگشت به ما زد و بازی یک -یک مساوی شد، روی اشتباه مسلم داوری بود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.