وضعیت کارآفرینی زنان در کشور مطلوب نیست پایان مسابقات شنای دختران در مشهد طرز تهیه شیرینی برنجی مخصوص در خانه + فیلم بانوی مشهدی سرمربی تیم ملی جودو نونهالان شد صعود تیم فوتسال دختران خراسان در لیگ دو اهمیت مشارکت زنان در فعالیت‌های سیاسی برای توسعه کشور پایان هفته دوازدهم لیگ برتر هندبال زنان با برتری صدرنشینان بررسی حضور زنان در فیلم‌های چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر رفلاکس، عارضه‌ای طبیعی در ماه‌های اول تولد نوزاد پیروزی فوتسال بانوان ایران مقابل ترکمنستان (۲۶ بهمن ۱۴۰۳) اجرای طرح «مادران نقش‌آفرین» از ابتدای سال ۱۴۰۴ میزان ابتلا به سرطان در کودکان کمتر است ولادیمیر، غزه و تکان‌های گاه‌و‌بیگاه انقلاب اسلامی از ابتدا بر حضور و کنشگری زنان در همه عرصه­‌ها تأکید داشته است تأثیر انقلاب اسلامی بر فرهنگ عمومی زنان جامعه ایران زن موفق، الگویی است که از جایگاه خود راضی باشد الگوی سوم زن مسلمان درصدد جمع بین نقش سنتی و کنش اجتماعی است نقش کلیدی بانوان در صنایع نرم و خلاق
سرخط خبرها
الگوی سوم زن مسلمان درصدد جمع بین نقش سنتی و کنش اجتماعی است

الگوی سوم زن مسلمان درصدد جمع بین نقش سنتی و کنش اجتماعی است

  • کد خبر: ۳۱۶۲۷۸
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۴
رئیس اداره تأمین محتوای مرکز امور بانوان و خانواده آستان قدس رضوی گفت: زن موفق الگویی است که بتواند میان وظایف خانوادگی و نقش‌های اجتماعی خود تعادل برقرار کند.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

منصور آفتابی در گفتگو با شهرآرانیوز، با تأکید بر اهمیت الگو‌های زنانه برای دختران و زنان، به سه الگوی غالب در جوامع مختلف اشاره کرد و گفت: الگوی سنتی بر خانه‌داری و مسئولیت‌های خانوادگی زن تأکید دارد و فعالیت اجتماعی را در اولویت قرار نمی‌دهد.

وی افزود: الگوی غربی بر فردیت و استقلال زن تأکید دارد و فعالیت اجتماعی را در اولویت قرار می‌دهد. الگوی سوم نیز که توسط مقام معظم رهبری و مراجع دینی مطرح شده است، ترکیبی از دو الگوی پیشین است. در این الگو، زن هم به خانواده و مسئولیت‌های آن اهمیت می‌دهد و هم در عرصه‌های اجتماعی فعال است.

رئیس اداره تأمین محتوای مرکز امور بانوان و خانواده آستان قدس رضوی گفت: زن موفق زنی است که بتواند میان وظایف خانوادگی و نقش‌های اجتماعی خود تعادل برقرار کند. زن موفق، لزوماً تحصیل‌کرده یا دارای منصب اجتماعی بالا نیست، بلکه زنی است که با توجه به توانمندی‌های خود، میان نقش‌های مختلف اعتدال برقرار کند و در همه این عرصه‌ها موفق باشد.

آفتابی بیان کرد: الگوی سوم درصدد جمع نقش‌های سنتی اعم از تأهل و ازدواج بهنگام و رضایت زناشویی و فرزندپروری با کنش اجتماعی در تمامی عرصه‌هاست.

وی افزود: زنان با روحیه خودباوری می‌توانند به طور فعال در بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله صنعت، کشاورزی، خدمات و کارآفرینی مشارکت داشته باشند. این مشارکت می‌تواند شامل تأسیس کسب‌وکار‌های جدید، توسعه پروژه‌های نوآورانه و ایجاد فرصت‌های شغلی باشد. با این کار، زنان به افزایش تولید و بهره‌وری اقتصادی کمک می‌کنند و به تحقق شعار «جهش تولید» یاری می‌رسانند.

رئیس اداره تأمین محتوای مرکز امور بانوان و خانواده آستان قدس رضوی گفت: زنان مسلمانی است که در کار خود به‌مراتب بالایی رسیده‌اند و البته انسان‌هایی تک‌بعدی نیستند و در زندگی شخصی‌شان نیز ناموفق عمل نکرده‌اند، این زنان می‌توانند الگو برای زنانی باشند که می‌خواهند با حفظ تعادل در کارشان نیز ترقی کنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.