در جلسه کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد مطرح شد: لزوم شناسایی و شبکه‌سازی زنان توانمند و معرفی الگو‌های موفق برای دختران معرفی عوامل اثرگذار بر بی‌نظمی کودکان بررسی عوامل موثر در تحقق الگوی سوم زن در جامعه ازدواج سفید، تهدیدی مهم برای بنیان خانواده درباره عوارض روش‌های غیرجراحی زیبایی چقدر می‌دانید؟ | جوانی تزریق شدنی نیست حذف تنها تیم فوتبال دختران مشهد در لیگ دسته ۲ کاهش حدود یک‌درصدی نرخ بیکاری زنان در کشور بررسی علل افزایش میانگین سن ازدواج قد، وزن و عملکرد حرکتی بهتر نوزادان با مصرف زیتون بدون نمک در دوران بارداری شکستن تابوی طلاق در جامعه ایرانی با ظهور شبکه‌های اجتماعی روایت زندگی مرضیه ناصری، همسر و مادر شهیدان سجادی و دارنده نشان مشهدالرضا(ع) | بانوی جهاد و شهادت ابتلا به سرطان معده با مصرف این ماده معدنی لزوم آموزش مهارت‌های زندگی در کنار توانمندسازی اقتصادی زنان افزایش ۵/۸ درصدی نرخ مشارکت زنان خراسان رضوی نسبت به میانگین کشوری یک طلا و سه برنز برای بانوان جودوکار خراسانی در قهرمانی کشور دورخیز دختران هندبال مشهد برای صعود به لیگ برتر ملی‌پوش مشهدی تنیس روی میز ایران: با هزینه شخصی به مسابقات بین‌المللی می‌روم فراخوان بانوان فوتبالیست به اردوی ملی و فیفادی عایده، نخستین کتاب با روایت زندگی یک مادر شهید لبنانی به زبان فارسی
سرخط خبرها
اهمیت مشارکت زنان در فعالیت‌های سیاسی برای توسعه کشور

اهمیت مشارکت زنان در فعالیت‌های سیاسی برای توسعه کشور

  • کد خبر: ۳۱۶۴۶۸
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵
کارشناس حقوقی مؤسسه صیانت از حقوق زنان، گفت: یکی از شاخص‌های اساسی توسعه پایدار و توانمندسازی، مشارکت سیاسی زنان در روند تصمیم‌گیری‌های ملی و بین‌المللی است که نقش بسزایی در توسعه و نوسازی هر کشوری دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ منصوره صفرپور اظهار کرد: نقش‌آفرینی زنان با گذشت چهار دهه از انقلاب اسلامی در مسائل اجتماعی و همچنین پیشرفت در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی، سیاسی و... چشم جهانیان را به بانوی ایرانی معطوف و الگوی متعالی زن را تثبیت کرده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود نیمی از افراد هر جامعه‌ای را زنان تشکیل می‌دهند و حضور و مشارکت آنها درعرصه‌های مختلف اجتماعی تابعی از فرهنگ و باور‌های عمومی جوامع است، تصریح کرد: فرصت‌ها، توانمندی‌ها و قابلیت‌های زنان را کشور‌های توسعه‌یافته از مدت‌ها پیش، باتوجه به وجود توانایی و استعداد‌های زنان، نقش اثربخش آنان در روند توسعه دریافتند و به این اعتبار برای زنان جایگاه ویژه‌ای را در برنامه‌های توسعه کشور‌های خود قائل شدند.

این کارشناس حقوقی ادامه داد: یکی از شاخص‌های اساسی توسعه پایدار و توانمندسازی، مشارکت سیاسی زنان در روند تصمیم‌گیری‌های ملی و بین‌المللی است. مشارکت زنان در فعالیت‌های سیاسی نقش بسزایی در توسعه و نوسازی هر کشوری دارد.

صفرپور افزود: حضور زنان در ابعاد مختلف سیاسی به‌عنوان نیمی از نیرو‌های انسانی در جوامع بشری از پیش‌نیاز‌های توسعه‌یافتگی سیاسی به‌شمار می‌رود. مشارکت زنان از دو جنبه بهره‌وری جامعه از نیروی آنان و همچنین احساس رضایت از شرکت در سازندگی کشور از سوی خود زنان، قابل تأمل است.

منبع: میزان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.