اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با چهار سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه! انار بدن را برای مقابله با بیماری‌های فصل سرد واکسینه می‌کند | داروخانه سیار پاییز اوضاع شیرتوشیرِ شیرِ مدارس ۱۷هزار و ۶۶۰ تماس با اورژانس اجتماعی مشهد از ابتدای ۱۴۰۴ | کودک‌آزاری در صدر تماس‌های سامانه ۱۲۳ مدیریت بحرانِ آلودگی هوا نیازمند بازنگری راهکارهایی برای گذار بهتر از سالمندی | نه تجربه داریم، نه آماده ایم جوانی که استادکار بود، اما راه زندگی‌اش را اشتباه رفت | چرا سنگ‌کار ۲۴ ساله دزد شد؟
سرخط خبرها

سهم ۶۱ درصدی زنان در دانشگاه‌های کشور

  • کد خبر: ۳۱۶۵۷۰
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۳
سهم ۶۱ درصدی زنان در دانشگاه‌های کشور
معاون رییس جمهور به پیشرفت‌‎های مختلف بانوان در سال های اخیر اشاره کرد و گفت: ۶۱ درصد ورودی دانشگاه ها از بانوان بوده و ۲۴ درصد اختراعات کشور توسط زنان انجام می‌شود در حالی که متوسط جهانی آن، ۱۴ تا ۱۷ درصد است.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا بهروز آذر روز شنبه به مناسبت هفته جوان، در میز تخصصی زنان، نهاد‌های مدنی و تاثیرگذار اجتماعی، اظهارکرد: اکنون ۷۰ درصد کادر درمان زنان هستند و هنوز بخش‌هایی است که بانوان می‌توانند فعالیت بیشتری کنند که یکی از این عرصه ها، فعالیت اقتصادی است.

وی ادامه داد: ۱۲ درصد از کسب و کار‌های نوبنیان توسط زنان مدیریت می‌شود و این عدد با توجه به حجم دختران فارغ‌التحصیل عدد پایینی است، تعداد دختران فارغ‌التحصیل که توانستند وارد عرصه‌های اقتصادی شوند بالا نیست و برای رفع این مشکل نیاز به کوشش داریم.

وی با تاکید بر اینکه سه رکن بخش خصوصی، دولت و جامعه مدنی باید باهم متوازن فعالیت کنند تا به توسعه پایدار و متوازن برسیم، گفت: برای توسعه متوازن باید بخش خصوصی، دولت و جامعه مدنی با هم فعالیت و تلاش کنند، البته اینکه سازمان‌های مردم نهاد هویت خود را به عنوان یک مجموعه مستقل فراموش می‌کنند، زنگ خطر این حوزه است.

بهروزآذر با بیان اینکه به عنوان کسی که یک فعال و کنشکر اجتماعی بوده‌ام، زنگ خطری را در حوزه سازمان‌های مردم نهاد احساس کرده‌ام، گفت: اینکه سازمان‌های مردم نهاد هویت خود را به عنوان یک مجموعه مستقل فراموش می‌کنند و برخی به مجموعه‌های پروژه بگیر تبدیل می‌شوند زنگ خطر بوده و صدمه جدی به موسسات می‌زند.

وی افزود: اگر موسسات می‌خواهند هویت خود را حفظ کنند، باید ماموریت شفاف و منابع مالی متعدد داشته باشند و یاد بگیرند چگونه باید این منابع را تأمین کنند. کارآفرینی اجتماعی مدلی است که در همه دنیا برای حل این مسأله وجود دارد و اگر به سمت این مدل برویم، می‌توانیم امیدوار باشیم که مشکلات و نیاز‌های اجتماعی را شناسایی کنیم.

وی با تاکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های بومی مناطق، اظهار کرد: در همه استان‌ها اداره کل‌های تخصصی بانوان و اداره کل اجتماعی داریم که می‌توان طرح‌ها را در استان‌ها از طریق آنان پیش برد.

معاون رئیس جمهوری اظهار کرد: جشنواره اتفاق تبریز فرصتی برای صحبت کردن درباره مسایل اجتماعی و زنان و پیدا کردن راه حل موثر است، اگر بخواهیم به قله‌های پیشرفت که ترسیم شده دست یابیم، به ۲ بال پرواز، یک بال زنان و یک بال مردان نیاز داریم.

بر اساس این گزارش؛ مراسم اختتامیه جشنواره ملی اتفاق روز گذشته با حضور جوانان عضو تشکل‌های مردم نهاد برتر کشور و تعدادی از اعضای هیات دولت در مرکز همایش‌های بین المللی تبریز برگزار شد.

در این مراسم از ۱۰ تشکل مردم نهاد برتر ملی در حوزه جوانان تجلیل شد.

همچنین در جریان برگزاری جشنواره ملی «اتفاق»، پویش ملی «بیا پای تخته» با هدف حل مشکل کمبود مدارس در مناطق محروم کشور آغاز شد.

در حاشیه این جشنواره نمایشگاهی از دستاورد‌های سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها) برپا شده است.

حدود پنج هزار سمن (سازمان‌های مردم نهاد) جوانان در کشور فعال هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->