مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
بررسی عوامل موثر در تحقق الگوی سوم زن در جامعه

بررسی عوامل موثر در تحقق الگوی سوم زن در جامعه

  • کد خبر: ۳۱۷۲۸۳
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۱
یک پژوهشگر حوزه زن با اشاره به عوامل موثر در تحقق الگوی سوم زن در جامعه، زنان را پل ارتباطی میان نسل‌های مختلف و کنشگران فرهنگی تربیتی کشور دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مریم اشرفی گودرزی اظهار کرد: الگوی سوم زن، از این نظر مدبرانه است که اقتضای شرایط و از آن مهم‌تر، چهارچوب شرعی را در نظر می‌گیرد. البته فارغ از این‌که ما به‌عنوان یک زن مسلمان، اصول پایه‌ای داریم که باید رعایت شود، اما واقعیت این است که شما تابع هر دینی که باشید، مادر بودن، جزو ارزش‌ها تلقی می‌شود. با وجود این، وقتی دین را هم در اقتضائات در نظر می‌گیریم، یعنی به مطالبات، خواسته‌ها و نیاز‌های زن، شکل و جهت می‌دهیم و باید بتوانیم بین توانمندی‌ها و نیاز‌ها و قابلیت‌های‌مان، تعادل و توازن برقرار کنیم.

وی ادامه داد: جامعه ما جامعه‌ای است که رشد و تربیت را محور خودش قرار داده و در چنین جامعه‌ای، بانوان می‌توانند در عرصه‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و... نقش تاثیرگذاری داشته باشند. نقشی که بتواند استعداد‌ها و توانمندی‌های زنان جامعه را در جهت رشد آن جامعه به کار بگیرد.

به گفته این پژوهشگر حوزه زنان، آن چیزی که زن امروز را ازگذشته متمایز می‌کند، داشتن آگاهی است. برای تحقق الگوی سوم زن بستر فراهم است، استعداد‌ها و قابلیت‌ها باید شناسایی شود، و درنهایت با در نظر داشتن ارزش‌های معنوی، به نتیجه هدف خواهیم رسید.

اشرفی گودرزی بیان کرد: اولین قدم برای تحقق الگوی سوم زن این است که زنان قدرت فکر و تفکر انتقادی داشته باشند و از یک کاربر منفعل و کنش‌پذیر، تبدیل به کنشگر شوند؛ کاری که در هر موقعیت می‌توان آن را اجرایی کرد! اگر خانه‌دار هستیم، خانه‌داری تاثیرگذار و بادانش باشیم، اگر مادرهستیم، آن آگاهی و مطالبه‌گری را در وجود فرزندمان پرورش دهیم و اگر نقشی در جامعه داریم، به تاثیر آن حضور اهمیت بدهیم.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.