مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
نقش اثرگذار فرهنگ‌سازی در افزایش نرخ زایمان طبیعی

نقش اثرگذار فرهنگ‌سازی در افزایش نرخ زایمان طبیعی

  • کد خبر: ۳۱۷۳۹۲
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۱
دبیر ستاد ملی جمعیت با اشاره به نقش اثرگذار فرهنگ‌سازی در افزایش نرخ زایمان طبیعی، گفت: برگزاری کلاس‌های آموزشی برای زنان باردار، استفاده بیشتر از ماما‌ها در فرایند زایمان طبیعی و...، به افزایش نرخ زایمان طبیعی کمک کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مرضیه وحید دستجردی با اشاره به اینکه در زمینه تشویق به زایمان طبیعی و کاهش سزارین، دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌توانند نقش مهمی ایفا کنند. این دانشگاه‌ها در طرح‌های تشویقی حضور داشته و باید اعتبارات لازم برای این طرح‌ها تخصیص داده شود، اظهار کرد: یکی از مواردی که در این قانون آمده، افزایش میزان زایمان طبیعی و کاهش سزارین است. اما باید توجه کرد که سزارین به عنوان یک عمل جراحی، در دنیای امروز برای بسیاری از زنان به دلیل راحتی و کم بودن عوارض، انتخاب می‌شود. بسیاری از زنان به دنبال کاهش درد و پیچیدگی‌های فرآیند زایمان هستند.

وی ادامه داد: برای اینکه زایمان طبیعی بدون درد امکان‌پذیر شود، باید امکانات خاصی فراهم گردد، مانند حضور متخصصین بیهوشی که در این فرآیند نقش دارند. این پروسه زایمان طبیعی، برخلاف سزارین که سریع انجام می‌شود، زمان‌بر است و ممکن است ساعت‌ها طول بکشد. اگر تعرفه مناسبی برای پزشک متخصص بیهوشی که باید در کنار بیمار بماند و درد او را کاهش دهد، در نظر گرفته نشود، ممکن است پزشکان ترجیح دهند به جای زایمان طبیعی، به سزارین روی بیاورند، چون در عمل‌های جراحی دیگر، درآمد بیشتری دارند.

دبیر ستاد ملی جمعیت بیان کرد: در گذشته، مردم بیشتر از سزارین می‌ترسیدند و ترجیح می‌دادند زایمان طبیعی داشته باشند. اما در حال حاضر، این فرهنگ تغییر کرده و مردم از زایمان طبیعی بیشتر می‌ترسند و دچار استرس می‌شوند که آیا می‌توانند به راحتی زایمان کنند یا نه.

وحید دستجردی با اشاره به اینکه برای حل این مشکل، باید فرهنگ‌سازی در زمینه زایمان طبیعی و سزارین انجام شود. رسانه‌ها می‌توانند نقش مهمی در این فرهنگ‌سازی ایفا کنند. به نظر شما، در سال‌های اخیر تا حدی موفقیت حاصل شده است، زیرا وزارت بهداشت اقدامات مؤثری برای ترویج زایمان طبیعی انجام داده استف اضافه کرد: به عنوان مثال، برگزاری کلاس‌ها و برنامه‌های آموزشی برای زنان باردار، استفاده بیشتر از ماما‌ها در فرایند زایمان طبیعی و اقدامات دیگر، به افزایش نرخ زایمان طبیعی کمک کرده است. با این حال، برای رسیدن به موفقیت بیشتر، هنوز جای کار دارد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.