پادکست| رهبر شهید: راهکار ناسازگاری‌ها در زندگی مشترک، کنار آمدن و سازگاری زوجین است بازخوانی جایگاه زنان در گذار از جنگ‌های کلاسیک به نبرد‌های ترکیبی درباره فواید قصه‌گویی والدین برای کودکان در شرایط جنگی نیم‌نگاهی به حضور تیم‌های ورزش‌های گروهی بانوان مشهدی در لیگ‌های برتر سال ۱۴۰۴ طرز تهیه شیرینی قیفی مخصوص برای عید نوروز در منزل + فیلم پیام معاون رئیس‌جمهور برای ورود اعضای تیم ملی فوتبال بانوان به کشور بقائی: دختران ایران نشان دادند که عشق به میهن ریشه‌دارتر از وعده‌های فریبنده است دستور پخت چیکن استراگانف در خانه + فیلم بازگشت بیش از ۲۱ هزار مددجو به خانواده‌ها و توزیع سبد معیشتی در شرایط جنگی اخیر خانواده‌ها نباید نگران تأمین شیرخشک باشند| توزیع در داروخانه‌ها به صورت مویرگی و چندلایه نگاهی به زیرساخت‌های ورزشی ویژه بانوان در شهر مشهد جنگ بر کودکان مختلف، اثرات متفاوتی می‌گذارد| ضرورت تمرکز والدین روی نگرانی کودک
سرخط خبرها
آغاز اردوی تیم ملی والیبال‌نشسته بانوان از ۱۲ اسفند ۱۴۰۳

آغاز اردوی تیم ملی والیبال‌نشسته بانوان از ۱۲ اسفند ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۱۷۷۸۸
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۳
به گفته سرمربی تیم ملی والیبال‌نشسته بانوان، اردوی این تیم در حالی از ۱۲ اسفند آغاز می‌شود که بعد از گذشت یک سال، شرایط برگزاری این اردو فراهم شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مریم ایرانمنش اظهار کرد: نخستین اردوی آماده سازی تیم بانوان برای شرکت در مسابقات قهرمانی آسیا هانگژو چین بعد از یک سال از ۱۲ تا ۱۹ اسفند در محل فدراسیون جانبازان و توانیابان برگزار می‌شود. به این اردو ۱۸ نفر از بازیکنان جوان و باتجربه دعوت شدند که پس از برگزاری اولین اردو، ۱۴ نفر در ترکیب اصلی قرار می‌گیرند و در نهایت ۱۲ نفر به مسابقات قهرمانی آسیا که خرداد در هانگژو چین برگزار می‌شود، اعزام خواهند شد.

وی ادامه داد: یکی از برنامه‌های اصلی ما حضور پرقدرت در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا ژاپن و کسب سهمیه پارالمپیک لس آنجلس است. تیم بانوان تنها در پارالمپیک ریو حضور داشت و پنجم شد. این دوره با برنامه‌ریزی بلند مدتی که انجام دادیم چشم‌انداز بهتری برای موفقیت بانوان والیبال نشسته داریم.

سرمربی تیم ملی والیبال نشسته بانوان اظهار کرد: بهترین جایگاه زنان والیبال نشسته نهم جهان و دوم آسیاست، سعی داریم در مسابقات قهرمانی آسیا هانگژو چین رنکینگ خود را ارتقاء ببخشیم و با حفظ جایگاه قبلی در صورت امکان آن را بهبود ببخشیم.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.