به گزارش شهرآرانیوز؛ همان طور که برنج پخته شده را نمیتوان بیش از یک روز در یخچال نگهداری نکرد، هر کدام از خورشها نیز زمان نگهداری خاص خود را دارند.
به عنوان مثال، خورش فسنجان را میتوانید در ظروف دربسته مخصوص به مدت ۶ تا ۷ روز در یخچال گذاشته و ۶ ماه در فریزر نگهداری کنید.
خورش قیمه را بیشتر از ۳ تا ۴ روز در یخچال نگذارید. بهترین زمان نگهداری خورش قیمه در فریزر حداقل ۲ هفته و حداکثر ۳ ماه است.
مدت زمان نگهداری خورشت قورمه سبزی در یخچال نهایتا ۳ روز است. مدت زمان نگهداری سبزی قورمه در فریزر ۳ ماه است.
خورش کرفس را می توان تا ۳-۴ روز در یخچال نگهداری کرد. کرفس فریز شده را بیش از ۳ ماه نگهداری نکنید.
خورش مرغ معمولاً تا ۳ تا ۴ روز در یخچال قابل نگهداری است. مرغ پخته شده را میتوان به مدت ۲ تا ۶ ماه در فریزر نگهداری کرد.
منبع: نمناک