به گزارش شهرآرانیوز؛ وقتی پوسته تخم مرغ به سختی پخته می شود، پوشش محافظ آن شسته میشود و منافذ پوسته خالی میماند تا باکتریها وارد آن شوند و آن را آلوده کنند. تخم مرغهای سفت پخته شده را باید در مدت ۲ ساعت پس از پخت در یخچال نگهداری کرد و در عرض یک هفته استفاده کرد.
در فروشگاه، تخم مرغهای درجه A یا AA را با پوستههای تمیز و ترک نخورده انتخاب کنید. مطمئن شوید که آنها در یخچال نگهداری شدهاند. هر گونه باکتری موجود در تخم مرغ می تواند به سرعت در دمای اتاق تکثیر شود. هنگام خرید محصولات یا جایگزین های تخم مرغ، به دنبال ظروفی باشید که محکم بسته میشوند.
تخم مرغها را مستقیما به خانه ببرید و بلافاصله در یخچال با دمای ۴۰ درجه فارنهایت یا کمتر نگهداری کنید. آنها را در کارتن خود نگه دارید و در سردترین قسمت یخچال قرار دهید نه در درب.
باکتریها میتوانند از طریق شکافهای پوسته وارد تخمها شوند. هرگز تخم مرغ های شکسته نخرید. با این حال، اگر تخممرغها در راه خانه از فروشگاه شکستند، آنها را در ظرف تمیزی بشکنید، در آن را محکم بپوشانید، در یخچال نگهداری کنید و ظرف ۲ روز استفاده کنید. اگر تخم مرغ ها در حین پخت سخت ترک بخورند، بی خطر هستند. به یاد داشته باشید که تمام تخم مرغها باید کاملا پخته شوند.
نژاد مرغ رنگ تخمهای او را تعیین می کند. سطح مواد مغذی در تخممرغهای پوسته سفید و قهوهای تفاوت معنیداری ندارد.
منبع: ایلنا