یک بانوی ایرانی در مسابقات جهانی ترکیه طلایی شد روایتی زنانه از دوره قاجار در مکه در یک سفرنامه افزایش تعداد شبکه‌های تبلیغی بانوان کشور اعزام ۴ بانوی خراسانی همراه تیم ملی والیبال نشسته به مسابقات قهرمانی آسیا سندروم سیندرلا- پرنسس، عارضه‌ای روانی- رفتاری در دختران و پسران مادر منشأ تربیت است رویداد نوپیا و اتصال زنان بومی سوزن دوز به بازار‌های جهانی کسب مدال طلا در رشته پرش طول مسابقات دوومیدانی قهرمانی آسیا توسط بانوی ایرانی پیچیده‌شدن بیش از حد ازدواج در جامعه، یکی از دلایل اصلی گریز جوانان از تأهل زنان مسلمان، آغازگر جامعه توحیدی هستند کسب رتبه دوم نماینده زنان ایران در ماده ۱۰۰ متر با مانع در بیست‌وششمین دوره مسابقات دوومیدانی قهرمانی آسیا افزایش حضور زنان در بخش‌های مدیریتی مشاغل دانش بنیان در آینده‌ای نزدیک وظیفه زنان برای مقابله با تهاجم فرهنگی از دیدگاه رهبر معظم انقلاب ارسال ۵۰۰ مقاله به دبیرخانه پنجمین همایش بین المللی رسالت زن در تحولات اجتماعی یادگیری سرفصل‌های کلیدی زندگی توسط دانشجویان دختر با برگزاری رویداد ملی دخترانه انتخاب سرمربی جدید برای تیم ملی فوتسال بانوان
سرخط خبرها
لزوم نگهداری تخم مرغ در سردترین قسمت یخچال

لزوم نگهداری تخم مرغ در سردترین قسمت یخچال

  • کد خبر: ۳۲۳۴۵۴
  • ۰۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۱
معمولا تخم مرغ‌ها در بخش بالایی درب یخچال قرار گرفته و مورد استفاده قرار می‌گیرند، اما بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه و جامعه، این ماده غذایی باید در دمای ۴۰ درجه و در سردترین قسمت یخچال باید نگهداری شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وقتی پوسته تخم مرغ به سختی پخته می شود، پوشش محافظ آن شسته می‌شود و منافذ پوسته خالی می‌ماند تا باکتری‌ها وارد آن شوند و آن را آلوده کنند. تخم مرغ‌های سفت پخته شده را باید در مدت ۲ ساعت پس از پخت در یخچال نگهداری کرد و در عرض یک هفته استفاده کرد.

در فروشگاه، تخم مرغ‌های درجه A یا AA را با پوسته‌های تمیز و ترک نخورده انتخاب کنید. مطمئن شوید که آنها در یخچال نگهداری شده‌اند. هر گونه باکتری موجود در تخم مرغ می تواند به سرعت در دمای اتاق تکثیر شود. هنگام خرید محصولات یا جایگزین های تخم مرغ، به دنبال ظروفی باشید که محکم بسته می‌شوند.

تخم مرغ‌ها را مستقیما به خانه ببرید و بلافاصله در یخچال با دمای ۴۰ درجه فارنهایت یا کمتر نگهداری کنید. آنها را در کارتن خود نگه دارید و در سردترین قسمت یخچال قرار دهید نه در درب.

باکتری‌ها می‌توانند از طریق شکاف‌های پوسته وارد تخم‌ها شوند. هرگز تخم مرغ های شکسته نخرید. با این حال، اگر تخم‌مرغ‌ها در راه خانه از فروشگاه شکستند، آن‌ها را در ظرف تمیزی بشکنید، در آن را محکم بپوشانید، در یخچال نگهداری کنید و ظرف ۲ روز استفاده کنید. اگر تخم مرغ ها در حین پخت سخت ترک بخورند، بی خطر هستند. به یاد داشته باشید که تمام تخم مرغ‌ها باید کاملا پخته شوند.

نژاد مرغ رنگ تخم‌های او را تعیین می کند. سطح مواد مغذی در تخم‌مرغ‌های پوسته سفید و قهوه‌ای تفاوت معنی‌داری ندارد.

منبع: ایلنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.