پرداخت بیش از ۱۷ میلیارد تومان مستمری ماهانه به خانواده‌های چندقلو در خراسان رضوی قطع اعتبار دولتی برای  بیمه مادران خانه دار روستایی و عشایر خراسان رضوی دارای سه فرزند و بیشتر زنان در سنین ۲۰ تا ۴۰ سال بیشترین فرزندآوری را در کشور دارند شهریور بهترین ماه برای خانه‌تکانی | از پاکیزگی تا پیشگیری از بیماری‌های فصلی ۹ گیاه آپارتمانی سمی که برای کودکان خطرناک هستند! چهره‌های کوچکی که زود بزرگ می‌شوند | پشت پرده بلوغ زودرس چیست؟ پدافند فرهنگی ما به درستی عمل نمی‌کند | انسیه شاه‌حسینی زنگ خطر را برای سینمای ایران به صدا درآورد چگونه والدین شاغل از تحصیل فرزندان عقب نمانند؟ روایت چندلایه «دختران قبیله جنگ» از فوعه تا عشق بی‌سرانجام جزئیات بیشتر از اولین مربی خارجی تیم ملی هندبال زنان ایران فریب مردم با انجام تبلیغات نمک‌های فانتزی پیروزی تیم زیر ۱۶ سال دختران ایران مقابل ازبکستان در رقابت‌های کاپ آسیا ۲۰۲۵ درباره چالشی به نام بلوغ زودرس در کودکان ضرورت ارائه آموزش بهداشت بلوغ به دختران نوجوان سومی خراسانی‌ها در مسابقات قهرمانی دوومیدانی دختران کشور
سرخط خبرها
درباره عوارض گرم‌کردن غذا در ظروف پلاستیکی در مایکروویو چه می‌دانید؟

درباره عوارض گرم‌کردن غذا در ظروف پلاستیکی در مایکروویو چه می‌دانید؟

  • کد خبر: ۳۲۰۵۲۵
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۲
محققان دانشگاه نیویورک به صراحت هشدار دادند که هرگز و هرگز پلاستیک را در مایکروفر قرار ندهید، حتی اگر روی آن نوشته شده باشد که برای مایکروفر مناسب است، زیرا گرم کردن غذا در ماکروویو عوارض بسیاری برای سلامتی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محققان دانشگاه نیویورک به صراحت هشدار دادند که هرگز و هرگز پلاستیک را در مایکروفر قرار ندهید، حتی اگر روی آن نوشته شده باشد که برای مایکروفر مناسب است، زیرا گرم کردن غذا در مایکروویو عوارض بسیاری برای سلامتی دارد.

هنگامی که پلاستیک در معرض دمای بالا قرار می‌گیرد، این ترکیبات تجزیه شده و مستقیما غذا را آلوده می‌کنند و در نتیجه خطرات سلامتی را افزایش می‌دهند.

به همین دلیل، این متخصص توصیه می‌کند که برای گرم کردن غذا در مایکروفر فقط از ظروف شیشه‌ای یا سرامیکی استفاده کنید، زیرا این مواد هیچ ماده مضری آزاد نمی‌کنند.

فتالات‌ها گروهی از مواد شیمیایی هستند که برای نرم‌تر و انعطاف‌پذیرتر کردن پلاستیک به کار می‌روند. این ترکیبات در زندگی روزمره ما به‌ویژه در بسته‌بندی‌های مواد غذایی و ظروف پلاستیکی بسیار رایج هستند.

در سال‌های اخیر، محققان ارتباطی بین قرار گرفتن در معرض فتالات‌ها و افزایش خطر بیش‌فعالی (ADHD)، اوتیسم و اختلالات شناختی در کودکان یافته‌اند. همچنین، این ترکیبات باعث افزایش خطر دیابت، چاقی، بیماری‌های قلبی-عروقی، اختلال در عملکرد هورمونی و آسیب به کبد و کلیه‌ها می‌شوند.

همچنین، بیسفنول اِی یا (BPA) یک ترکیب شیمیایی است که از دهه ۱۹۶۰ در تولید پلاستیک‌ها و رزین‌ها مورد استفاده قرار گرفته است. این ماده به‌ویژه در بطری‌های پلاستیکی، قوطی‌های کنسرو و ظروف نگهداری غذا یافت می‌شود.

مطالعات نشان داده‌اند که بیسفنول با بیماری‌هایی مانند چاقی، دیابت نوع دوم و مشکلات قلبی عروقی ارتباط دارد. احتمال افزایش خطر ابتلا به سرطان‌های مرتبط با هورمون‌ها، مانند سرطان سینه و پروستات نیز مطرح شده است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.