نشست تخصصی «گفتمان علمی زنان عاشورایی» در حرم رضوی برگزار شد ضرورت تبیین جایگاه زنان در «احیای امر دین» علائم پنهان دیابت در زنان را بیشتر بشناسیم آشنایی با نحوه فرایند فرزندخواندگی برای زنان مجرد بالای ۳۰ سال| متقاضیان به مراکز مشاوره فرزندخواندگی معرفی می‌شوند دکوراسیون منزل با گیاهان آپارتمانی چه فوایدی دارد؟ طرح جدید سازمان بهزیستی کشور برای سوادآموزی به زنان بی‌سواد تحت پوشش | بیش از ۸۸ هزار نفر از این زنان سواد ندارند آیا همکاری النی کاپوچیانی با تیم ملی بسکتبال زنان ایران پایان یافت؟ پیروزی چشمگیر زنان پینگ‌پنگ‌باز ایران در بازی‌های کشور‌های اسلامی زنِ چهارسوی شهادت و قصه صبری که ۵ بار آزموده شد آمار‌های ازدواج و طلاق باهم قابل‌مقایسه نیستند | نگاهی به عوارض تحلیل‌های غیرکارشناسی درخصوص ازدواج درباره معضل دودی که رنگ روشن‌فکرانه به خود گرفته است از عقد ودیعه چه می‌دانید؟ لاکِ زیبایی، لُکنتِ تکلیف | دیدگاه شرعی و پزشکی درباره کاشت ناخن درخشش بازیکن مشهدی در لیگ برتر بسکتبال زنان
سرخط خبرها
درباره عوارض گرم‌کردن غذا در ظروف پلاستیکی در مایکروویو چه می‌دانید؟

درباره عوارض گرم‌کردن غذا در ظروف پلاستیکی در مایکروویو چه می‌دانید؟

  • کد خبر: ۳۲۰۵۲۵
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۲
محققان دانشگاه نیویورک به صراحت هشدار دادند که هرگز و هرگز پلاستیک را در مایکروفر قرار ندهید، حتی اگر روی آن نوشته شده باشد که برای مایکروفر مناسب است، زیرا گرم کردن غذا در ماکروویو عوارض بسیاری برای سلامتی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محققان دانشگاه نیویورک به صراحت هشدار دادند که هرگز و هرگز پلاستیک را در مایکروفر قرار ندهید، حتی اگر روی آن نوشته شده باشد که برای مایکروفر مناسب است، زیرا گرم کردن غذا در مایکروویو عوارض بسیاری برای سلامتی دارد.

هنگامی که پلاستیک در معرض دمای بالا قرار می‌گیرد، این ترکیبات تجزیه شده و مستقیما غذا را آلوده می‌کنند و در نتیجه خطرات سلامتی را افزایش می‌دهند.

به همین دلیل، این متخصص توصیه می‌کند که برای گرم کردن غذا در مایکروفر فقط از ظروف شیشه‌ای یا سرامیکی استفاده کنید، زیرا این مواد هیچ ماده مضری آزاد نمی‌کنند.

فتالات‌ها گروهی از مواد شیمیایی هستند که برای نرم‌تر و انعطاف‌پذیرتر کردن پلاستیک به کار می‌روند. این ترکیبات در زندگی روزمره ما به‌ویژه در بسته‌بندی‌های مواد غذایی و ظروف پلاستیکی بسیار رایج هستند.

در سال‌های اخیر، محققان ارتباطی بین قرار گرفتن در معرض فتالات‌ها و افزایش خطر بیش‌فعالی (ADHD)، اوتیسم و اختلالات شناختی در کودکان یافته‌اند. همچنین، این ترکیبات باعث افزایش خطر دیابت، چاقی، بیماری‌های قلبی-عروقی، اختلال در عملکرد هورمونی و آسیب به کبد و کلیه‌ها می‌شوند.

همچنین، بیسفنول اِی یا (BPA) یک ترکیب شیمیایی است که از دهه ۱۹۶۰ در تولید پلاستیک‌ها و رزین‌ها مورد استفاده قرار گرفته است. این ماده به‌ویژه در بطری‌های پلاستیکی، قوطی‌های کنسرو و ظروف نگهداری غذا یافت می‌شود.

مطالعات نشان داده‌اند که بیسفنول با بیماری‌هایی مانند چاقی، دیابت نوع دوم و مشکلات قلبی عروقی ارتباط دارد. احتمال افزایش خطر ابتلا به سرطان‌های مرتبط با هورمون‌ها، مانند سرطان سینه و پروستات نیز مطرح شده است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.