بررسی دلایل نادیده‌گرفتن کودکان در طراحی‌های شهری پوسیدگی دندان ربطی به جنسیت ندارد| انتقال میکروب‌های پوسیدگی دندان از مادر به نوزاد در دوران شیردهی مادران، نقطه آغازین تربیت نسل مقاومت هستند دستور پخت حلوا تَرَک در خانه + فیلم انجام برنامه‌ریزی‌های مستمر برای ایجاد دفتر همکاری‌های اقتصادی بانوان ایران در قاره آفریقا بی‌بی «متهم گریخت» و آرزوی بازی در تلوزیون و طنزهای ماندگار ۱۰ اشتباه رایج که خانه‌تان را کوچک‌تر نشان می‌دهد نتایج غافلگیرکننده اعتماد به مدِ «فرزندپت» سفیدشویی جنایات جنگی با بهره‌گیری از جاذبه جنسی پدیده جدید «شرم‌ساری از چهره»، یک عقبگرد فرهنگی خطرات مصرف بیش از حد آهن در دوران سالمندی آغاز دومین اردوی آماده‌سازی تیم‌های ملی بزرگسالان و زیر ۱۸ سال از ۷ شهریور لزوم ایجاد شرایط مناسب برای رشد بیشتر زنان پژوهشگر راهکارهایی ساده برای پرورش کودک شاد و مسئول در روزهای سخت اقتصادی من تا لحظه مرگ خواهم جنگید بررسی ارتباط میان تداوم تعارض مخرب والدین و کودکانی با خلق و خوی منفی مریلین مونرو: نماد انحطاط اخلاقی یا عروس پروپاگاندای یهود؟
سرخط خبرها
درباره عوارض گرم‌کردن غذا در ظروف پلاستیکی در مایکروویو چه می‌دانید؟

درباره عوارض گرم‌کردن غذا در ظروف پلاستیکی در مایکروویو چه می‌دانید؟

  • کد خبر: ۳۲۰۵۲۵
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۲
محققان دانشگاه نیویورک به صراحت هشدار دادند که هرگز و هرگز پلاستیک را در مایکروفر قرار ندهید، حتی اگر روی آن نوشته شده باشد که برای مایکروفر مناسب است، زیرا گرم کردن غذا در ماکروویو عوارض بسیاری برای سلامتی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محققان دانشگاه نیویورک به صراحت هشدار دادند که هرگز و هرگز پلاستیک را در مایکروفر قرار ندهید، حتی اگر روی آن نوشته شده باشد که برای مایکروفر مناسب است، زیرا گرم کردن غذا در مایکروویو عوارض بسیاری برای سلامتی دارد.

هنگامی که پلاستیک در معرض دمای بالا قرار می‌گیرد، این ترکیبات تجزیه شده و مستقیما غذا را آلوده می‌کنند و در نتیجه خطرات سلامتی را افزایش می‌دهند.

به همین دلیل، این متخصص توصیه می‌کند که برای گرم کردن غذا در مایکروفر فقط از ظروف شیشه‌ای یا سرامیکی استفاده کنید، زیرا این مواد هیچ ماده مضری آزاد نمی‌کنند.

فتالات‌ها گروهی از مواد شیمیایی هستند که برای نرم‌تر و انعطاف‌پذیرتر کردن پلاستیک به کار می‌روند. این ترکیبات در زندگی روزمره ما به‌ویژه در بسته‌بندی‌های مواد غذایی و ظروف پلاستیکی بسیار رایج هستند.

در سال‌های اخیر، محققان ارتباطی بین قرار گرفتن در معرض فتالات‌ها و افزایش خطر بیش‌فعالی (ADHD)، اوتیسم و اختلالات شناختی در کودکان یافته‌اند. همچنین، این ترکیبات باعث افزایش خطر دیابت، چاقی، بیماری‌های قلبی-عروقی، اختلال در عملکرد هورمونی و آسیب به کبد و کلیه‌ها می‌شوند.

همچنین، بیسفنول اِی یا (BPA) یک ترکیب شیمیایی است که از دهه ۱۹۶۰ در تولید پلاستیک‌ها و رزین‌ها مورد استفاده قرار گرفته است. این ماده به‌ویژه در بطری‌های پلاستیکی، قوطی‌های کنسرو و ظروف نگهداری غذا یافت می‌شود.

مطالعات نشان داده‌اند که بیسفنول با بیماری‌هایی مانند چاقی، دیابت نوع دوم و مشکلات قلبی عروقی ارتباط دارد. احتمال افزایش خطر ابتلا به سرطان‌های مرتبط با هورمون‌ها، مانند سرطان سینه و پروستات نیز مطرح شده است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.