سهم ۳۶ درصدی زنان در کاروان ورزش کشور در بازی‌های جهانی یونیورسیاد آغاز زندگی مشترک زوج‌های جوان کم بضاعت در ساختمان خیریه «احسان الحسن (ع)» جزئیات طرح اعزام مبلغان تسهیلگر جوانی جمعیت در مشهد | فرهنگ سازی چهره‎ به چهره برای فرزندآوری رشد خشونت‌های جنسی و قتل زنان در ایتالیا در سال ۲۰۲۴ تخریب مقبره «آبش‌خاتون»، تنها زن حاکم فارس و آخرین فرمانروا از سلسله‌ی اتابکان در بافت تاریخی شیراز تغییر ۹۰ درصدی ترکیب تیم ملی کبدی زنان برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا استقبال پرشور بانوان مشهدی از رقابت‌های ورزشی جام شهربانو ویژه ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳ برگزاری برنامه‌های ویژه ماه مبارک رمضان در رواق حضرت زهرا (س) حرم مطهر رضوی ویژه مادران و کودکان برگزاری نشست جانبی تأثیر تحریم‌ها بر حقوق زنان در اجلاس ۵۸ شورای حقوق بشر نمایش توانمندی‌های زنان ایرانی در عرصه هنر در نمایشگاه تخصصی هنر زنان ایرانی در سازمان ملل اشعار پروین اعتصامی، نشانه پیوند میان خلاقیت و مضامین لطیف زنانه کسب یک مدال طلا و یک مدال نقره توسط بانوان ایران در لیگ جهانی کاراته اما و اگرهای مصرف شیر مادر توسط نوزاد لزوم تعیین محدودیت‌های منطقی برای کودکان توسط والدین در تربیت آن‌ها معرفی روش‌های مقاوم‌سازی اقتصاد خانواده هشدار یک جامعه‌شناس درباره گذراندن زمان فراغت نوجوانان در فضای مجازی از فاطمه‌خاتون مشهدی، شاعره قهرمان عهد مغول چه می‌دانید؟
سرخط خبرها
درباره عوارض گرم‌کردن غذا در ظروف پلاستیکی در مایکروویو چه می‌دانید؟

درباره عوارض گرم‌کردن غذا در ظروف پلاستیکی در مایکروویو چه می‌دانید؟

  • کد خبر: ۳۲۰۵۲۵
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۲
محققان دانشگاه نیویورک به صراحت هشدار دادند که هرگز و هرگز پلاستیک را در مایکروفر قرار ندهید، حتی اگر روی آن نوشته شده باشد که برای مایکروفر مناسب است، زیرا گرم کردن غذا در ماکروویو عوارض بسیاری برای سلامتی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محققان دانشگاه نیویورک به صراحت هشدار دادند که هرگز و هرگز پلاستیک را در مایکروفر قرار ندهید، حتی اگر روی آن نوشته شده باشد که برای مایکروفر مناسب است، زیرا گرم کردن غذا در مایکروویو عوارض بسیاری برای سلامتی دارد.

هنگامی که پلاستیک در معرض دمای بالا قرار می‌گیرد، این ترکیبات تجزیه شده و مستقیما غذا را آلوده می‌کنند و در نتیجه خطرات سلامتی را افزایش می‌دهند.

به همین دلیل، این متخصص توصیه می‌کند که برای گرم کردن غذا در مایکروفر فقط از ظروف شیشه‌ای یا سرامیکی استفاده کنید، زیرا این مواد هیچ ماده مضری آزاد نمی‌کنند.

فتالات‌ها گروهی از مواد شیمیایی هستند که برای نرم‌تر و انعطاف‌پذیرتر کردن پلاستیک به کار می‌روند. این ترکیبات در زندگی روزمره ما به‌ویژه در بسته‌بندی‌های مواد غذایی و ظروف پلاستیکی بسیار رایج هستند.

در سال‌های اخیر، محققان ارتباطی بین قرار گرفتن در معرض فتالات‌ها و افزایش خطر بیش‌فعالی (ADHD)، اوتیسم و اختلالات شناختی در کودکان یافته‌اند. همچنین، این ترکیبات باعث افزایش خطر دیابت، چاقی، بیماری‌های قلبی-عروقی، اختلال در عملکرد هورمونی و آسیب به کبد و کلیه‌ها می‌شوند.

همچنین، بیسفنول اِی یا (BPA) یک ترکیب شیمیایی است که از دهه ۱۹۶۰ در تولید پلاستیک‌ها و رزین‌ها مورد استفاده قرار گرفته است. این ماده به‌ویژه در بطری‌های پلاستیکی، قوطی‌های کنسرو و ظروف نگهداری غذا یافت می‌شود.

مطالعات نشان داده‌اند که بیسفنول با بیماری‌هایی مانند چاقی، دیابت نوع دوم و مشکلات قلبی عروقی ارتباط دارد. احتمال افزایش خطر ابتلا به سرطان‌های مرتبط با هورمون‌ها، مانند سرطان سینه و پروستات نیز مطرح شده است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.