آمار تولد نوزادان ایرانی در سال ۱۴۰۳ چقدر اعلام شده است؟ عدم ارتباط میان مراقبت از دندان‌های کودکان با شیر خوردن آنها در ۲ سال اول زندگی اولین رویداد «دختران نقش‌آفرین» دانشگاه‌های آزاد واحد خراسان رضوی در مشهد برگزار شد ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید مرتضی معینی محولاتی نقش مادری استادان زن در فضای دانشگاه‌ها کسب عنوان نخست کنگره ملی شعر خلیج فارس توسط بانوی شاعر مشهدی راه‌اندازی جایزه ویژه زنان عربی توسط وزارت فرهنگ فلسطین ضرورت استفاده از روانشناسی اسلامی برای تسهیل عبور خانواده‌ها از چالش‌های مختلف پیشگیری از اختلافات در زندگی مشترک با شروط ضمن عقد لزوم مصرف مکمل کلسیم توسط زنان درباره مراقبت کنندگان از سلامت بانوان در روز جهانی ماما | ماما‌ها هم قدم با  مادر‌ها پرسش حقوقی زنان | فراهم‌بودن امکان اخذ شناسنامه برای فرزند حاصل از ازدواج زن ایرانی با مرد خارجی آغاز سومین دوره جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا از سه‌شنبه (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در قاره کهن انجام بیش از ۶۰ درصد زایمان‌های طبیعی کشور توسط ماما‌ها برگزاری کارگاه «الگوی سوم زن مسلمان» در رویداد «بانوی مجاهد» به میزبانی مشهد
سرخط خبرها
جایزه روز جهانی زن در بخش توسعه ورزش پارالمپیکی به ایران رسید

جایزه روز جهانی زن در بخش توسعه ورزش پارالمپیکی به ایران رسید

  • کد خبر: ۳۲۰۹۱۴
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۲
در جریان معرفی و تجلیل از برگزیدگان جایزه‌ روز جهانی زن از سوی کمیته بین‌المللی پارالمپیک، ایران -در میان دیگر کمیته‌های ملی پارالمپیک عضو IPC- در بخش توسعه ورزش زنان به عنوان عضو برگزیده‌ سال ٢٠٢۵ انتخاب شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در جریان معرفی و تجلیل از برگزیدگان جایزه‌ی روز جهانی زن از سوی کمیته بین‌المللی پارالمپیک، ایران -در میان دیگر کمیته‌های ملی پارالمپیک عضو IPC- در بخش توسعه ورزش زنان به عنوان عضو برگزیده‌ی سال ٢٠٢۵ انتخاب شد.

این جایزه هر ساله هشتم مارس مصادف با روز جهانی زن، در بخش‌های مختلفی از سوی کمیته بین‌المللی پارالمپیک IPC اهدا می‌شود.

در گزارش وب‌سایت کمیته بین‌المللی پارالمپیک آمده است:

کمیته ملی پارالمپیک ایران از زمان تأسیس در سال ٢٠٠٠، زنان را در کانون برنامه‌ریزی‌های راهبردی و فرآیند‌های تصمیم‌گیری خود قرار داده و بر افزایش مشارکت زنان در حوزه‌هایی همچون رقابت‌های ملی و بین‌المللی، نقش‌های مدیریتی و برنامه‌های آموزشی تمرکز داشته است.

حضور زنان ایرانی در بازی‌های پارالمپیک برای اولین بار در بارسلون ١٩٩٢ رقم خورد؛ جایی که چهار ورزشکار زن در رشته تنیس روی میز به رقابت پرداختند. (در این دوره بانوان ایران به مدالی دست نیافتند) در بازی‌های پاریس ۲۰۲۴، تعداد زنان ایران به ١٢ ورزشکار در پنج رشته افزایش یافت و این ورزشکاران موفق به کسب هفت مدال شدند (افزایشی ٣٣.٣ درصدی در میزان مشارکت).

در بازی‌های پاراآسیایی نیز روند صعودی چشمگیری مشاهده می‌شود. در دوره نخست این رقابت‌ها در گوانگجو ۲۰۱۰، ایران با ۳۴ بانوی ورزشکار در ۷ رشته شرکت کرد که موفق به کسب ۱۷ مدال شد. این آمار در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو ۲۰۲۲ به ۸۲ بانوی ورزشکار در ۱۳ رشته ورزشی رسید که نتیجه آن کسب ۴۰ مدال ارزشمند بود. به این ترتیب، میزان مشارکت بانوان در این رقابت‌ها رشد ۴۲ درصدی را تجربه کرده است.

در حال حاضر، بیش از ۶٠ هزار ورزشکار تحت حمایت کمیته ملی پارالمپیک ایران در ورزش‌های همگانی فعالیت می‌کنند که بیش از یک‌سوم آنها را زنان تشکیل می‌دهند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.