برگزاری جشن‌های ویژه دختران به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) در مشهد ناکامی تیم‌های هندبال دختران مشهد برای صعود به لیگ دسته یک کشور راهکار‌های پیشگیری از مسمومیت بارداری سهم بالای زنان در ابتلا به اختلالات خلقی برگزاری یک دوره آموزشی با هدف ترویج فرهنگ حسینی در سبک زندگی نوجوانان کم تحرکی، عامل میزان زیاد چاقی در دختران رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از سایت بوستان بانوان «آفتاب» در تابستان ۱۴۰۴ کسب مدال طلا توسط یک بانوی ایرانی در مسابقات پاراتنیس روی میز جهانی فیوچر ITTF پرداخت تسهیلات فرزندآوری به متقاضیان خراسان جنوبی با بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در سال ۱۴۰۳ جزئیات برنامه بازی‌های جام ملت‌های فوتسال زنان اعلام شد تعادل هورمون‌های زنانه با مصرف به‌اندازه این ماده معدنی نقدی بر افزایش سن و سابقه بازنشستگی زنان | آیا مشکلات تأمین اجتماعی با این اصلاحات حل می‌شود؟ ایجاد گفتمان علمی درباره خانواده نیاز امروز جهان است
سرخط خبرها
حضور ۷۵ درصدی زنان در نهمین جشنواره صنایع‌دستی فجر

حضور ۷۵ درصدی زنان در نهمین جشنواره صنایع‌دستی فجر

  • کد خبر: ۳۲۱۲۶۵
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۲
معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با ارائه آماری از تعداد آثار و پراکندگی جعرافیایی شرکت کنندگان، از حضور ۷۵ درصدی زنان در جشنواره صنایع دستی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مریم جلالی گزارشی از نهمین جشنواره بین‌المللی فجر صنایع دستی (سرو سیمین) ارائه کرد و در مورد فرآیند برگزاری این رویداد ملی از فراخوان تا داوری و نمایشگاه و مراسم اختتامیه توضیحاتی ارائه کرد.

وی یکی از مزیت های اصلی این جشنواره را وب سایت آن عنوان کرد و گفت: در این دوره هنرمندان به راحتی می توانستند در جشنواره ثبت نام کرده، آثار خود را بارگذاری و فرآیند داوری آثار خود را نیز رصد کنند. همچنین کار ارتباط با هنرمندان و گزارش گیری برای مدیران جشنواره تخصصی‌تر و به روز تر شده بود.

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با ارائه آماری از تعداد آثار و پراکندگی جعرافیایی شرکت کنندگان، تاکید کرد: حضور صاحبان آثار نسل جوان کمتر از ۶ درصد بود اما کیفیت آثار ایشان عمدتا بالا بود و این موضوع لزوم توجه بیشتر آموزش و پرورش به موضوع هنر را نمایان می کند. همچنین حضور ۷۵ درصدی زنان در بین شرکت کنندگان، حضوری چشمگیر بود.

جلالی بیان کرد: امیدوارم مشکلات ناشی از تعدد مراکز تصمیم گیری و ناهماهنگی های بین دستگاهی موجود مرتفع شده و صنایع دستی ایران که از منظر اقتصادی، فرهنگی و قدرت نرم مهم هستند، رشد یافته و تاثیر گذاری واقعی خود را داشته باشد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.